Unicorn Piñata's

Weet je dat eenhoorns puurheid en onsterfelijkheid betekenen, maar dat ze ook originaliteit of bescherming kunnen betekenen? Afhankelijk van de context waarin je het verkrijgt, kan het een andere betekenis hebben. Dus op een feestje, als we een eenhoorn piñata plaatsen, kan het maar één ding betekenen... Maximale plezier! Eenhoorns hebben onze online winkel bezocht en ons veel verrassingen achtergelaten met hun meest originele en leuke piñatas ontwerpen.

Wanneer je een piñata toevoegt aan je feest gaat iedereen uit zijn dak. Stel je voor als het een eenhoorn piñata is, het zal een totaal succes zijn. De kleintjes zullen als nooit tevoren genieten met een van deze eenhoorn piñatas en zeker ook de ouderen, want je bent nooit te oud om te genieten van het plezier van een piñata.

Verwachting, zenuwen en veel vreugde wanneer je eindelijk slaagt om het te raken en ontdekt alles wat eruit valt. Zal het snoep zijn? Zal het snoepjes zijn? Mini speelgoedjes? Met de eenhoorn piñatas weet je het nooit, want ze zijn vol magie en wat ze binnenin verbergen is een compleet raadsel. Daarom moet je er een op je feest plaatsen en iedereen verrassen met de eenhoorn piñata. Ga alvast je nauwkeurigheid trainen om degene te zijn die slaagt in het slaan en breken van de piñata om je feest te vullen met verrassingen, illusies en veel vreugde.

En als je van eenhoorns houdt, aarzel dan niet om je hele feest te decoreren met dit fantasiedier en organiseer een hele eenhoorn piñatas party met slingers, vlaggetjes en figuren die deze charmante wezens in herinnering brengen.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 4 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top