Grease kleding voor vrouwen en mannen

Herbeleef een van de meest beroemde liefdesverhalen aller tijden met deze Grease kleding. Wordt Danny Zuko of Sandy Olsson, of een van hun vrienden met een Pink Lady of T-Bird kostuum. Kies een van de personages uit deze beroemde door de 50's geïnspireerde musical.

Wij hebben een ongelooflijke selectie van Grease kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen klaar gezet... omdat jij nooit te jong bent om hulde te brengen aan je favoriete musical met een geweldig origineel kostuum.
Pak je Grease kostuum en zet een pruik op met een aantal accessoires om je look af te maken. Verleid zoals John Travolta met zijn leren jack en glad haar, of win iedereen over als de lieve Olivia Newton-John. Je kunt ook een van onze jaren 50 kostuums kiezen en op het volgende verkleedfeest enkele rock-'n-roll-moves laten zien.

Ontdek alle Grease kleding waarmee je kunt dansen en zingen op het ritme van "Tell me more, tell me more", en beleef veel plezier op het volgende feest of Carnaval met onze film kostuums! Jij bent degene die we willen!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 43 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top