Dieren en insecten kostuums

Ben je een liefhebber van fauna? Dan zul je deze dieren en insecten kostuums geweldig vinden. Deze outfits zijn geschikt voor volwassenen en kinderen en zullen je veranderen in mooie pandaberen, konijnen, dinosaurussen, papegaaien, kippen of koeien. Als je liever een insecten outfit hebt dan hebben wij ook mooie bijen, wormen of lieveheersbeestjes kostuums en nog veel meer! Onder de dieren kostuums zijn de kigurumi kostuums en onesies de meest comfortabele en warmste. Daarnaast zitten ze lekker ruim waardoor je er gemakkelijk in kan bewegen. Kortom, hele originele, leuke kostuums die perfect zijn voor een carnavalsoptocht in het midden van de winter. Het dierenthema geeft je veel mogelijkheden,er zijn vele soorten dieren kostuums om te kunnen veranderen in jou favoriet. Is een heel kostuum iets te veel van het goede? Dan kun je altijd een dierenmasker opzetten, en dan ben je meteen klaar om te beesten! Maak een keuze, want deze outfits gaan nooit uit de mode en het hele gezin kan zich samen verkleden!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Dieren kostuums voor party animals

dieren kostuums

Ben jij een party animal en toe aan een animal party? Ben je nog niet onder de indruk van onze dieren kostuums? Grrrrr, neem dan snel een kijkje in ons assortiment met (wilde) dierenpakken zoals: brullende leeuwenpakken, gevaarlijke dinosaurus pakken, honden kostuums, kippenpakken, etc.

Verkleed je al boerderijdier, als huisdier, als paaskonijn of met een comfortabele onesie in een wild dierenpak. Je vindt hier dierenpakken van de gehele kringloop van het leven: van leeuwenpakjes voor baby´s tot olifanten kostuums voor volwassenen en te gekke hondenpakken voor je trouwe vierpoter. Zorg voor dynamiek in de tent en organiseer een buitengewoon beestachtig feestje! 

Dierenpakken voor kinderen

kinder dierenpakken

Dierenpakken hebben wij in het assortiment voor grote dieren en voor de kleinste party animals. Gaat je kind verkleed naar Carnaval of is er een verkleedfeestje met het thema dieren waar hij of zij voor is uitgenodigd? Daar hoort een schattig dierenpakje bij! In ons brede gamma vind je voor meiden bijvoorbeeld bijenpakken van onder andere Maya de Bij of ladybug kostuums (het bekende lieveheersbeestje Marinette uit de cartoon-serie Ladybug) en voor jongens cat noir kostuums van de compagnon van Marinette of een bulderend dinosaurus pak met “scherpe” stekels.

De dierenpakken zijn verkrijgbaar in onesie-vorm (uit één geheel) met een bijbehorende capuchon en meestal met een sluiting aan de voorkant of dierenpakken die bestaan uit meerdere delen die samen een geheel dierenpak vormen. Kinderen kunnen in deze dieren onesie´s geheel vrij bewegen en ze hoeven niet bang te zijn dat ze een onderdeel van het pak kwijtraken, alle onderdelen zoals een staart, oren en de bek van het dier zijn keurig geïntegreerd in het pak.

Kinderen vinden het over het algemeen fantastisch om zich te verkleden als dieren. Hiermee kunnen ze volledig opgaan in de rol van het dier dat ze uitbeelden. Ze bootsen de bewegingen en de geluiden na van het dier en gaan op jacht naar hun prooi, net zoals échte dieren. Ze kunnen wat ze hebben geleerd over dieren of wat ze zien in tv-series en films, direct in de praktijk brengen. De Leeuwenkoning naspelen of Zootropolis (Zootopia) of Madagascar naspelen? Alle kinderen nemen de rol van een personage uit de bekende film op zich en het spelen kan beginnen! Op naar de grot, op zoek naar een prooi of duelleren met de tegenstanders van een andere kudde die het territorium dreigen binnen te vallen.

Dierenpakjes voor baby´s

baby dierenpakjes

Wil je dat je baby zijn of haar eerste Carnaval meteen al meedoet met de massa? Er is niets leuker dan met de hele familie verkleed naar carnaval te gaan. Laat je vertroetelen door deze schattige dierenpakjes voor de kleinste wilde dieren.

Kun je niet kiezen uit deze tientallen leuke pakjes zoals een apenpakje, een blij bijtje of een zoet lieveheersbeestje kostuum? Al voor baby´s van nul tot zes maanden hebben wij vele comfortabele pakjes, met of zonder muts. De muts is vaak geïntegreerd in het pak maar kan natuurlijk gemakkelijk af worden gezet. 

Dierenpakken voor volwassenen

volwassen dierenpakken

Voor een dierenpak ben je nooit te oud. Een dieren onesie is niet alleen leuk voor kinderen of voor tieners maar ook voor volwassenen. Je kunt even de beest uithangen en je anders gedragen. Naast de reeks dieren kostuums van huisdieren en dieren die je in de dierentuin terugvindt, vind je hier ook T-Rex pakken ontsnapt uit Jurassic park, dierenpakken ontsnapt uit de Central Park Zoo (Madagascar) en haaien kostuums als je graag Jaws wilt naspelen. Liever de aap uithangen met een apenpak of gorilla pak? Dan kun je nu je acrobatische kunsten laten zien aan je vrienden. Slinger van hot naar her in je geinige gorilla pak! . 

Dierenpakken voor honden

honden dierenpakken

Niet alleen zijn verkleedpakken geschikt voor mensen, ook voor honden is verkleden een hit. Natuurlijk zul jij er ook lol aan beleven dat je hond verkleed over straat gaat. Verklede honden zie je steeds meer en meer. Kies voor een dierenpak voor je hond dat bij hem past en vervolgens voor de juiste maat van het pak zodat je viervoeter zich comfortabel kan bewegen. Organiseer je een feestje thuis? Dan is het extra leuk dat jullie tot je huisdier aan toe verkleed zijn. Tover je hond bijvoorbeeld om tot dino met een triceratops hoofdstuk of tot stegosaurus. Bekijk dit filmpje voor meer inspiratie. Of als personages uit de Looney Tunes met een Sylvester of Tweety pak. What´s up doc? Of haal de volledige Paw Patrol in huis met Chase, Skye en Marshall. En voor Halloween is het natuurlijk schrikken geblazen voor jouw buurtbewoners met een spinnenpak voor honden. Maak Halloween nog angstaanjagender. De buurtkinderen zullen zich dood schrikken. Trick or treat! 

Honden kostuums voor mensen

honden kostuums

Niet alleen kun je je hond verkleden als andere dieren of personages uit cartoons, ook jij kan je verkleden als hond. Draai de rollen om! Verkleed je als een Sint Bernard-hond of als een dalmatiër uit de 101 dalmatiërs, samen met Cruella de Vil. Verkleed je als hond Brian uit Family guy of als Scooby Doo met een één van onze Scooby-Doo kostuums. Honden kostuums voor mensen zijn een leuke manier om eens anders voor de dag te komen met je hond. Laat de hond uit in je honden kostuum of laat de hond jou vervolgens uit?

Dieren Onesie´s voor Carnaval of een themafeest

Dieren onesie´s

De dieren onesie´s of kigurumi pakken zoals dit type kostuum ook wel wordt genoemd, zijn momenteel reuze populair! Heb je ze gezien afgelopen Carnaval? Als je nog niet een dieren onesie in je bezit hebt, schiet dan snel op. Deze comfortabele pakken uit één geheel zijn snel aan en uit te trekken door de grote ritssluiting of sluiting met drukknopen aan de voorzijde van het pak. Het pak bestaat uit één geheel dus je hoeft niet bang te zijn dat je gedeelten kwijtraakt! En tevens ben je van top tot teen verkleed, van je tenen tot aan je hoofd.  

Dieren maskers

dieren maskers

Dierenmaskers zijn de leukste maskers voor met Halloween of met Carnaval. Heb je binnenkort een dierentuin feest op de agenda staan of organiseer je dat zelf en weet je niet waar je moet beginnen? Dan heb je met één van deze dierenmaskers meteen een hit te pakken. Vat meteen de koe bij de horens en bestel een aantal van deze grappige dierenmaskers.

Met één van deze dierenmaskers ben je meteen verzekerd van grappige foto´s op je feest en van veel lol. Iedereen wil vast dat eenhoorn masker of dat paarden masker eens opzetten om te zien hoe dat staat. Maak je grappigste partyfoto´s met onze feestelijke dierenmaskers of maak selfies op een speciale locatie met je masker. Liefde op het eerste gezicht met deze maskers! 

Dinosaurus pakken & T-Rex pakken

T-rex pakken

Onder onze dinosaurus pakken vind je de gevaarlijkste varianten die net ontsnapt zijn uit Jurassic park en babypakjes van lieve dinosaurussen. Kies een verkleedpak van de grootste dino´s die ooit op aarde hebben geleefd zoals een opblaasbaar T-Rex pak, een driepuntig Triceratops pak of een pak van een stegosaurus met een volledig door punten beklede rug. Pas op dat je de mensen om je heen geen pijn doet met de punten van dit pak op je rug ;) Je kunt ook met je vrienden spelen dat jullie samen een Jurassic park uitbaten, dat enkelen van jullie de bewakers zijn en anderen de dinosaurussen. Je hebt vast nog wel ergens op zolder mini dinosaurussen liggen die je kunt gebruiken ter aankleding van dit feest. 

Unicorns en Eenhoorns: magische kostuums & accessoires

unicorn masker

Verkleed je als een schattige eenhoorn met een eenhoorn masker of een eenhoorn pak. De unicorn, of eenhoorn in het nederlands, is een mythisch dier, een wit paard met een lange, puntige, spiraalvormige hoorn op de voorkant van het hoofd. In een oud Indische mythe wordt met betrekking tot de eenhoorn gesproken over de zoon van een godin in gedaante van een gazelle, vandaar de eenhoorn op het hoofd. De eenhoorn werd ook genoemd in de Griekse oudheid en in de bijbel en zou genezende eigenschappen bezitten. In de bijbel wordt de eenhoorn beschreven als een sterk, krachtig dier.

In onze hedendaagse symboliek staat de eenhoorn voor strijdlust en dapperheid en heeft een magisch karakter. Bij Funidelia kun je nu één van deze eenhoorn maskers of eenhoorn kostuums zonder problemen bemachtigen. Ook vind je hier vele leuke eenhoorn accessoires voor een magisch unicorn feestje! 

Apenpakken & Gorilla pakken

apen pakken

Eén van de wildste verkleedpakken van dieren zijn de apenpakken en de gorilla pakken van Funidelia. Voor het gebruik van deze pakken vragen we extra zorgvuldigheid omdat ze helemaal te gek zijn. Wil je helemaal gek doen, kies dan voor een roze gorillapak of een groen gorillapak. Zet de plaatselijke bar op stelten of kies een origineel en grappig vrijgezellenfeestoutfit voor je vriend. Later vraagt iedereen je waar je dat pak vandaan hebt. 

Zeedieren: blub, blub...

vissenpakken

Naast dierenpakken van zoogdieren en reptielen vind je hier ook zeedieren, behalve de pakken van walvissen, die weer onder de groep met zoogdieren vallen. De zeedieren pakken van kreeften, krabben en garnalen zijn leuk voor een frisse nieuwjaarsduik, om als groep verkleed te gaan als salade of visschotel of om met carnaval eens flink uit te pakken. Op deze manier zien deze kostuums met hun scharen er erg vriendelijk uit. Wil jij je graag verkleden als een pinguïn maar dan op het noordelijk halfrond ronddwalen? Verkleed je als één van de pinguïns van Madagascar zoals Rico of Kowalsky.

Voel je als een vis in het water met een vissenpak of gefascineerd door de film Jaws? Speel Jaws dan na en verkleed je als mensverslindende haai (ook erg leuk te combineren met onze nep ledematen met bloed in ons Halloween-assortiment). Nog meer zeemonsters en vriendelijkere zee-dierenpakken zoals van lieve zeepaardjes vind je in deze categorie. Diep in de zee! Liever verkleed gaan als reptiel? Schud je schubben los op dat feest met een krokodillenpak!

Jungle Feest of Dierentuin party?

dierentuin pakken

Wil je graag een jungle of dierentuin feest houden voor jouw vrienden die echte party animals zijn maar weet je nog niet goed hoe? Wil je graag een kinderfeestje organiseren met dierenthema voor je zoon of dochter´s verjaardag? Wat heb je allemaal nodig hiervoor? Wat zal deze beestenboel onvergetelijk maken? Gooi je verbeeldingskracht in de strijd. Maak van je huis of tuin even een apenkooi.

Tip voor een blacklight dierenfeest: teken verschillende strepen op jullie gezicht met blacklight verf, koop een aantal nepplanten en beschilder deze ook met blacklightverf. Huur of koop vervolgens een aantal blacklights en je hebt een origineel feest!

Wil je het feest graag buiten vieren? Bouw verschillende hindernissen in je tuin, laat de kinderen dierenmaskers knutselen en laat ze deze dragen. Daarna moet ieder het dier uitbeelden waarin hij gekleed is. Met de dieren kostuums van Funidelia hebben we al een groot gedeelte van het feest voor jou georganiseerd.

Voor groot en voor klein en voor grote en kleine budgetten zijn hier te gekke dierenpakken te vinden die jouw feest maken tot een wilde jungle of tot een vrolijke beestenboel! Doe inspiratie op met de Madagascar kostuums van Alex, Melman, Marty, Gloria, Julie en de pinguïns uit deze bekende tekenfilm die in 2005 in première ging. Verkleed je als disco-zebra of party-pinguïn. Zoo, dat zal zeker een feestje worden!

Onze vogelpakken vliegen de deur uit!

vogelpakken

De meest populaire pakken onder de vogels en het gevogelte zijn de kippenpakken. In het voorjaar, rond de tijd van Pasen zijn dit veel gevraagde pakken. Hanen, kippen en schattige kuikentjes (legbatterij-vrije kippenpakken) zijn populaire pakken om je mee te verkleden. Maar onderschat ook onze pakken niet van trotse pauwen, uilen, papegaaien of kalkoenen. Koppie Krauw.

En ken je de bekende vogel nog uit je kindertijd uit Sesamstraat? Verkleed je eens als Pino als je op zoek bent naar een origineel en herkenbaar dierenpak. Vele van onze vogelpakken zijn verkrijgbaar als gevoerde, wollige variant of als luchtig, modieus jurkje. Per gelegenheid kun je dus kiezen welke variant het beste bij de gelegenheid past. Laat zien welke kleuren jij in huis hebt en straal als een pauw. 

Kostuums van Huisdieren en Boerderijdieren

boerderij dierenpakken

Wat is jouw favoriete huisdier? Ben je meer van katten of van honden? Of heb je thuis zelfs een vis, een konijn of een vogel? Bij Funidelia vind je ontelbare mogelijkheden om je te verkleden als je favoriete huisdier. Misschien wil je je graag verkleden in een dierenpak van een huisdier dat je niet bezit maar graag zou willen hebben, zoals een hond of een cavia.

Misschien ben jij de persoon die ieder weekend het liefste naar de kinderboerderij wil om alle dieren te aanschouwen, te aaien en eten te geven. Kleed je als een lief lammetje, een bonte koe, een vrolijk varken, een grappige eend of als paard. Daarmee kun je zomaar op het idee komen een kinderboerderij-verkleedfeestje te houden voor je verjaardag! Jullie kunnen samen een gehele boerderij naspelen met iedereen verkleed als een dier van op een boerenerf. Ook zijn deze dierenpakken leuk voor een toneelspel van de toneelvereniging of op school voor een toneelstuk ter afsluiting van het bananenfeest leerjaar. 

Wilde Dieren pakken: Let´s go wild!

wilde dierenpakken

Haal de savanne in huis! Wat is er mis met een Afrikaanse savanne in ons regenachtige eigen land? Wil je samen met je vrienden een wild feest organiseren? Kies dan voor een wild dierenfeest! Verkleed jullie als de big five uit het Kruegerpark in Zuid-Afrika of als toeristen op een wild-life safari in Gambia of Namibië. Wie van jullie gaat verkleed als welk dier en wie is het krachtigste dier onder jullie? Omkleed het feest met muziek uit de leeuwenkoning of met dierengeluiden. En wat is er leuker dan kleine kinderen verkleed te zien als kleine brullende leeuwtjes, mini-olifantjes, snelle luipaarden, zebra´s of giraffes?

Voor het dragen van wilde dierenpakken ben je nooit te jong of te oud. Zo is een wilde dierenfeest een garantie voor veel plezier onder zowel kinderen als onder volwassenen. Hakuna matata, dit feestje wordt om nooit te vergeten! 

Top