Romeinse kostuums voor mannen, vrouwen en kinderen

Aaai Caesar! Iedereen op het feest zal je groeten. En dat doen ze elegant en goed gekleed in een van deze Romeinse kostuums uit onze online catalogus. Als je een fan bent van de klassieke periodes van Caesar en de Goden van de Olympus dan vind je precies wat je zoekt in onze uitgebreide selectie Romeinse en Griekse kostuums. Overweeg een gladiatoren kostuum om een echte strijder te worden, een praetoriaanse garde kostuum om alles in de gaten te houden of het kostuum van Caesar zodat je de keizer kunt zijn die alles bestuurt. Bezoek het uitgestrekte Romeinse rijk in een van deze leger kostuums of prachtige Romeinse kostuums voor vrouwen. Deze Romeinse kostuums zijn perfect voor een themafeest in het oude Rome of voor een middeleeuws feest. Deze klassieke Romeinse kostuums raken nooit uit mode en zijn altijd welkom op verkleedfeesten of met carnaval. Zowel comfortabel als cool, ze mogen op geen enkele feestdag ontbreken!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Ontdek alles wat we te bieden hebben in onze uitgebreide selectie Romeinse kostuums zodat jij een echte gladiator kunt worden.

Deze Romeinse kostuums voor kinderen en volwassenen zijn perfect om je te verkleden als een gezin uit het oude Rome. Niemand zal zich buitengesloten voelen met deze verbazingwekkende Romeinse kostuums voor jongens en meisjes. Ontdek naast kostuums uit de Romeinse tijd ook een wereld van mogelijkheden met onze Romeinse accessoires uit onze online catalogus. Voltooi je gladiator, centurion of keizerlook. Want Caesar moet natuurlijk zijn lauwerkrans hebben, een gladiator kan niet zonder zijn zwaard en schild, en een echte Romein zou zijn helm en wapenrusting nooit achterlaten. Lauwerkransen en armbanden zijn ook beschikbaar voor vrouwen.

Top