Superhelden Kostuums & Slechterik verkleedkleding

Als jij een superkracht zou hebben, welke zou dat dan zijn? Met deze superhelden kostuums komt het een stuk dichterbij. Je zult misschien niet de ongelooflijke kracht van de Hulk ontwikkelen, noch vliegen zoals Superman, maar we garanderen dat lachen en plezier je nieuwe vaardigheden zullen zijn. De beste superkrachten van allemaal! In onze online catalogus vindt je een brede selectie kostuums, zodat jij jouw favoriete film of strip personage kunt worden. Je kunt Deadpool zijn, of denk je dat een Batman kostuum helemaal het einde is? Of misschien heb je liever een Catwoman kostuum? En als je meer een Marvel fan bent, wat dacht je dan van een Captain America kostuum? Je hebt tal van opties om uit te kiezen met deze superhelden en schurken kostuums. Maak je eigen verhaal! Deze kostuums met officiële licentie zijn beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Vind ook bijna exacte replica's van de pakken die je favoriete superhelden dragen. Wie heb jij zin om te zijn?

Filteren
Uw zoekopdracht:

Echte Superhelden en Schurken, voor degenen die kiezen voor de kant van het kwaad

Catwoman pak

Piep piep…7.00 uur, je alarm gaat. Ontbijt, douchen, kinderen naar school, de hond uitlaten, naar het werk, eten klaarmaken, slapen en opnieuw. En dit allemaal zonder superkrachten. Het is ongelofelijk hoe het menselijk lichaam zich aan iedere situatie weet aan te passen.. maar...

Heb je er weleens aan gedacht hoe het zou zijn om een superheld te zijn? Niet een doorsnee superheld want een superheld zijn we allemaal in zekere zin, maar een échte. Die types die strijden tegen het kwaad in mooie pakken. Hóe jij de strijd aangaat is jouw aandeel, de pakken daar ontfermen wij ons over. Bij Funidelia vind je alle superhelden kostuums die je je kunt bedenken. Van de meest populaire superhelden zoals Batman en Captain America, tot de meest recente extravagante leden van de Suicide Squad en de nieuwste helden van de Guardians of the Galaxy.

Ons assortiment biedt een groot aanbod met superhelden kostuums, zowel voor kinderen, volwassenen, dames en heren. We beschikken over kostuums van officiële licenties en superhelden pakken die rechtstreeks uit een film lijken te komen.

Ondanks dat de meeste personages zijn ontstaan aan de hand van een potlood, is hun huidige verschijning op het grote doek. Ook al bereiken strips het grote publiek, door de jaren heen hebben de superhelden uit strips en tekenfilms zich bij kinderen bekend gemaakt in bioscopen.

Superhelden verjaardagsfeest

Superhelden verjaardagsfeest

Wat kinderen betreft... Heb je er al eens aan gedacht hoe leuk het zou zijn om een superhelden kinderfeest te organiseren voor jouw kind? Is jouw zoon of dochter meer van Spiderman of van Superman? Of misschien draagt zij wel wat Wonder Woman in zich of wil zij graag Harley Quinn zijn. Voor een authentiek superhelden of superheldinnenfeest beschikken we over vele superhelden feestartikelen zoals borden, bekers, servetten, ballonnen en vlaggetjes.

Een superhelden pak is altijd een geslaagd pak voor een feestje op school of voor Carnaval. Bestel eenvoudig en voor de beste prijs je superhelden pak bij Funidelia.

Superhelden kostuums voor iedereen!

Superhelden kostuums voor allemaal

The Avengers als groepsoutfit, Batman pakken, Batman en Robin als duo-kostuum en ook de vrouwelijke versies van deze superhelden in verschillende modellen en maten vind je in de ruime catalogus van Funidelia. Bovendien, om ervoor te zorgen dat de prijs geen obstakel vormt bieden we verschillende voordelige superhelden kostuums aan.

Maar net zoals de liefde kennen superhelden kostuums geen leeftijd. Geef maar toe, je bent niet op deze website voor je kind. Je bent hier om zelf ook een leuk superhelden pak uit te kiezen! Er is altijd wel een excuus te bedenken om een superhelden pak aan te schaffen: een vrijgezellenfeest in het vooruitzicht, ter voorbereiding op Carnaval, een themafeest, etc. En natuurlijk de superheld of superheldin vanbinnen die aandacht vraagt.

Laat het komen zoals het is en smelt onbevreesd weg bij deze prachtige superhelden kostuums. We beschikken over superhelden kostuums voor grote groepen, voor duo´s en voor enkelingen, voor allen die zich willen verkleden. Zelfs voor honden.

De slechterik uithangen kan ook erg aantrekkelijk zijn

harley quinn kostuums

Het kan ook voorkomen dat je het zat bent om de goedaardige superheld uit te hangen. Wees gerust, dat is niet erg. Wij vinden je nog steeds leuk, we begrijpen je volledig. Het kwaad kent zo zijn aantrekkelijke kanten. Bovendien, uiteindelijk hebben alle schurken vanbinnen ook een hartje kloppen. Wellicht hebben ze een duister verleden dat ze tekent voor het leven, een duistere reden waarom ze zijn zoals ze zijn en waarom ze hun duistere kant tonen aan de maatschappij...

Kies jouw slechterik uit en maak je één van onze slechteriken met een van onze outfits van slechteriken en schurken. Waag je aan de kant van het kwaad en wees de Joker, Voldemort, Harley Quinn of nog slechter: Darth Vader.

Superhelden kostuums, een opwaartse trend in de cosplay-wereld

Superhelden Cosplays

Ken je de term cosplay? Indien je simpelweg weet wat het is, of het je hobby is of in tegendeel, je hebt geen idee wat het is, dan ben je hier op de juiste plaats. Want als we ergens iets vanaf weten dan is het wel van verkleedkleding.

Cosplay, afkorting voor costume play of verkleedspel, bestaat uit het verkleden als en het uitbeelden van een fictief personage. Niet alleen hoort de manier van verkleden bij cosplay, ook hoe deze beweegt en praat hoort bij het verkleedspel. De laatste jaren heeft cosplay zich getransformeerd tot een beweging, een levensstijl die steeds meer wordt beoefend. Een steeds grotere groep mensen beoefent cosplay op conventies, beurzen en evenementen zoals filmpremières en evenementen in de open lucht.

Een van onze specialiteiten zijn superhelden kostuums, pakken van hoge kwaliteit en van officiële licenties, voor onze meest veeleisende klanten.

Volgende op de cosplay filosofie, ook al is dit een essentieel onderdeel van de cosplay, het kostuum is slechts een onderdeel van de outfit en dient te worden aangevuld met make-up of schmink, accessoires en gestes. Accessoires zijn onmisbaar. De details zijn het die het doen en maken de outfit compleet.

Hier vind je het superhelden pak dat je in staat stelt om je te transformeren tot je favoriete karakter, mede dankzij je bekwaamheid om de rol van dit karakter helemaal in te vullen.

Indien je zelf je kostuum wilt creëren, wat het meer eigen maakt, kun je deze uiteraard aanvullen met onze verkleedkits met maskers en capes. Ook bij de kleinste superheld of je huisdier in superheldengedaante, maken de details de outfit geweldig af.

Wie heeft jouw voorkeur? Marvel of DC?

Marvel of DC

Wanneer je iets afweet van de materie dan weet je dat vanaf het begin af aan, vanaf de jaren 30 van de vorige eeuw, er twee grote uitgevers zijn van Comics: Marvel en DC, jaren later gelinkt aan de filmindustrie. De één in samenwerking met Warner,de andere in samenwerking met Disney.
Het maakt niet uit wie er eerst was, zoals in het verhaal van de kip of het ei, het gaat erom, welke vind jij beter, Marvel of DC? De vraag is episch, het antwoord gecompliceerd. Het is zoals vragen wie je leuker vindt, papa of mama. Sinds lange tijd worden de meningen gepeild en bestaan er vele argumenten die ervoor pleiten dat de één beter is dan de ander. Uiteindelijk zijn deze afhankelijk van smaak.

Wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze uit de Verenigde Staten komen en ontstonden in de tijd na de beurscrisis in 1929 die de VS in miserabele jaren leidde. De inwoners van de VS hadden behoefte aan iets of iemand die ze redde en hoop gaf, al dan niet fictief. Ze kregen twee superhelden: Superman (DC) eerst, en enkele jaren daarna werd Captain America (Marvel) geboren. Geboren om te entertainen en om de maatschappij van wat positieve energie te voorzien.

Er kan er ook aan de hand van statistieken worden gemeten. Zoals bijvoorbeeld het aantal karakters dat beiden hebben gecreëerd. DC wint het met ruime afstand van Marvel, met meer dan 20.000 helden en schurken, 7.000 van Marvel. Gedurende de beginjaren was DC verder dan Marvel wat betreft de verschijning van films en de verschijning op tv. Echter, twee decennia later toen X-Men en Spiderman werden uitgebracht in bioscopen nam Marvel de eerste positie over.

Sommige mensen beweren dat, hoewel Marvel meer succes had met filmpersonages, de diepere personages en complexere verhalen met échte superhelden van de zijde van DC komen. Andere tongen beweren dat de superhelden van DC overdreven fictief zijn, waaronder Batman; een superheld zonder superkrachten, arme Batman beschikt slechts over geld.

Als Marvel zich ergens door onderscheidt dan is het door hun personages die beter aansluiten bij het publiek en een betere afspiegeling maken van de maatschappij. In feite, in deze comics verschijnen personen met verschillende achtergronden, homoseksuelen en onderdrukte groepen.

Of je nu meer voor Marvel bent of voor DC, wij maken geen onderscheid in onze catalogus. In onze collectie met superhelden pakken vind je Superman en Spiderman, Batman en Iron Man en Flash en Wolverine, net zoals Captain America pakken. Uiteindelijk kies jij welke superheld het beste bij jou past.

Mighty Morphin Power Rangers

Power Rangers

Het eerste waar we aan denken bij superhelden is een cape en vliegen. Maar niet alle superhelden hebben dezelfde superkrachten en zijn afkomstig van Marvel of van DC.

In 1993 verschenen de Power Rangers, een team met jeugdige superhelden die hun studie combineren met de taken van superhelden. In het begin waren het er vijf, drie jongens en twee meiden, iets daarna sloot zich een zesde teamlid aan. Wanneer ze de strijd aangaan vindt een metamorfose plaats en veranderen ze in superhelden in kleurrijke strijdpakken. Ieder teamlid heeft andere superkrachten net zoals ze ook allemaal over een ander kleur pak beschikken.

In onze catalogus vind je alle Power Ranger pakken in de kleuren: rood, roze, zwart, blauw, groen en geel.

Cowabunga! Ninja Turtles gesignaleerd!

Ninja Turtles

Een ander bekend superheldenteam is het team van de Ninja Turtles. Vier broers, adolescenten, half-mens-half-reptiel, met namen van bekende kunstenaars uit de Italiaanse renaissance. Ze leven in het riool en hun adoptievader is een rat, genaamd Splinter. Alle figuranten kunnen praten en beschikken over vechtkunsten, dit allemaal door een mislukt experiment waardoor deze Ninja Turtles ontstonden.

De Turtles dateren uit 1984 toen ze verschenen in een Amerikaanse in zwart-wit gedrukte comic. Enkele jaren daarna werd de eerste tv-serie van de Turtles uitgezonden die zorgde voor een decennium aan succes en leidde zelfs tot verschijning in bioscopen. Naast dat de hoofdrolspelers Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo het opnemen tegen het kwaad, zijn ze gek van pizza.

Net zoals de Power Rangers onderscheiden de Ninja Turtles zich door elementen in hun outfit met verschillende kleuren. In hun geval is dat hun oogmasker. Blauw voor Leonardo, paars voor Donatello, rood voor Raphael en oranje voor Michelangelo. In onze catalogus hebben we Ninja Turtles pakken beschikbaar in alle kleuren.

Top