Superhelden kostuums & Schurken pakken

Als jij een superkracht zou hebben, welke zou dat dan zijn? Je kunt nu een beetje dichterbij komen met het aantrekken van deze superhelden kostuums.
Je zult misschien niet de ongelooflijke kracht van Hulk ontwikkelen, noch vliegen zoals Superman, maar we garanderen dat lachen en plezier je nieuwe vaardigheden zullen zijn... de belangrijkste superkrachten van allemaal!

In onze online catalogus vindt je een brede selectie superheld en schurken kostuums, zodat jij jouw favoriete film of stripboek personage kunt worden.
Spring in een Superman of Wonder Woman kostuum, draag het paarse pak van de Joker of word zijn gekke vriendin met kleurrijk haar en Harley Quinn kostuum. Misschien wil je een avondje gaan stappen in de stad met een Batman kostuum, of misschien zelfs een Catwoman kostuum?

En als je meer een Marvel fan bent, wat dacht je dan van een Captain America kostuum? Wij hebben de perfecte Spiderman, Deadpool en Thor kostuums zodat jij je een god kunt voelen. Wat je favoriete thema ook is, laat je inspireren door onze enorme collectie komische en superhelden kostuums.
Je kunt ook je vrienden bij elkaar halen en vechten tegen de schurken die de stad bedreigen met Ninja Turtle of Power Ranger kostuums.

We hebben de meest verbazingwekkende superheldenkostuums voor het hele gezin: mannen, vrouwen, kinderen... en zelfs huisdieren!

Naast deze ongelooflijke kostuums vind je ook de beste Marvel en DC Comics merchandise, cadeaus en superhelden verjaardagsdecoraties.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 571 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top