Harry Potter kostuums: capes, gewaden en meer

Als je toegelaten wilt worden tot Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus waar alles mogelijk is, heb je alleen het echte Harry Potter Kostuum nodig. In onze online catalogus vind je Harry Potter kostuums, de zeer persoon zelf, met zijn ronde bril, toverstok, gewaad en zijn Griffoendor sjaal, maar ook het kostuum van Hermelien Griffel en de outfits van andere personages zoals Ron Wemel, Voldemort en zelfs kostuums van Dooddoeners en Dementors.

We hebben Harry Potter Kostuums voor volwassenen en kinderen, zodat iedereen zich kan verkleden en de bekendste Dreuzelfamilie van de niet-magische wereld kan worden.

Onthoud dat voor een tovenaar accessoires erg belangrijk zijn. Dus wanneer je jouw Harry Potter Kostuum ontwerpt, vergeet dan niet je ronde bril, om niets te missen in de toverdrankles van Professor Sneep en extra punten te verdienen voor je huis, de toverstaf van vlier of die van je favoriete personage om je toverspreuken te oefenen, de sjaal om je hals warm te houden tijdens Zwerkbalwedstrijden, je gewaad of mantel zodat iedereen weet bij welke groep je hoort in Zweinstein en zelfs de gouden snaai als je de beste Zoeker wilt worden.

En als je, net als wij, een echte potterhead bent, en je houdt niet van dingen doen op de Dreuzelmanier, kun je ook slaan met vlaggen, lampen, taart- en cakevormen en andere accessoires die je kunt vinden om een ​​echt feestje of een Harry Potter verjaardag te vieren.

Bestel nu je Harry Potter Kostuum voor kind of volwassene en ontvang het morgen met een spoeduil!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 169 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top