Horror Halloween Maskers

Soms is één essentieel stuk alles wat je nodig hebt om je kostuum tot leven te laten komen. Met deze Halloween maskers word je kostuum een accessoire en zal iedereen stijf van angst staan door alleen maar naar je gezicht te kijken! Draag een superrealistisch horrorfilm masker en neem de hoofdrol aan van Michael Myers, Freddy Krueger, Jason van Friday the 13th, Leatherface uit The Texas Chain Saw Massacre, Hellraiser of het beruchte Scream masker. Maar als je liever een griezelige clown of gruwelijke zombie bent, dan hebben wij ook het juiste masker voor je. Kies een leuk en huiveringwekkend masker om een zombie, een weerwolf of een alien te worden. Deze essentiële accessoires, perfect voor Halloween, voegen veel realisme en een grote dosis horror toe voor een echt eng kostuum.

Filteren
Uw zoekopdracht:

Halloween maskers

Halloween maskers: volledig gezichtsmaskers

maschere halloween che coprono il volto

Als het doel van de avond is om op geen enkele wijze te worden herkend dan is het het beste om te kiezen voor een masker dat je gezicht volledig bedekt. Volledige gezichtsmaskers passen helemaal over het hoofd en gezicht en verbergen zelfs de ogen. Je zult er goed door kunnen zien maar anderen zullen jouw ogen niet kunnen zien. Je zult dus niet worden herkend en mensen zullen zich afvragen wie er achter dit monsterlijke masker schuil gaat. 

Halloween masker met onbedekte mond

Een handige oplossing is dit soort masker dat driekwart van het gezicht bedekt. Het bedekt het gezicht behalve de mond en de neus waardoor je een beetje meer vrijheid hebt om te praten en om te eten en drinken. En misschien wil je iemand gewoon een kus kunnen geven tijdens Halloween, dat moet natuurlijk ook mogelijk zijn!

Een handige optie wanneer je iets voordeliger uit wilt zijn dan met een volledig masker en wanneer je niet te hongerig en dorstig de feestvreugde wilt verlaten. Ga je verkleed als Dracula dan kun je naast het masker nog een vampiersgebit dragen wat je op deze manier mooi aan je toekomstige slachtoffer kunt laten zien voordat je toeslaat...

Halloween maskers voor kinderen

kinder halloween maskers

Wat betreft onze Halloween maskers voor kinderen kun je kiezen uit een ruim aantal met confortabele kindermaskers. Sommige maskers bevatten elastiek en zijn gemaakt van plastic waardoor ze lichtgewicht zijn en daardoor gemakkelijk te dragen. Maar omdat we de kinderen niets tekort willen laten komen hebben we ook een groot aantal met maskers van hoge kwaliteit opgenomen en maskers voor de kleinste en dapperste Halloween liefhebbers. Het zal je verbazen hoeveel kinderen zich tijdens Halloween willen transformeren in een creature of the night

Realistische maskers voor Halloween

Realistische maskers

Voor volwassenen beschikken we over een monsterlijk groot assortiment met originele Halloween maskers, Halloween maskers die je in geen enkele andere winkel vindt. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een dubbelganger tegen zult komen met Halloween. Naast originele maskers vind je hier ook de veel geziene Halloween maskers van zombie´s, mummie´s, weerwolven en van karakters uit horrorfilms. Je vindt hier ook professionele horror maskers voor theaters en shows, digitale maskers en geanimeerde, bewegende maskers. Sommige maskers zijn gemaakt van silicone en anderen zijn latex maskers. Hierdoor lijken ze zo echt dat ze precies het desbetreffende horror karakter nabootsen. 

Onze TOP Enge maskers voor Halloween

Onze TOP Enge Maskers

Alle Halloween maskers in onze catalogus zijn werkelijk beangstigend. Neem een paar minuten de tijd en je zult je verbazen over de realistische maskers die je tegenkomt! Deze maskers zullen niemand onverschillig laten wanneer je besluit om ze te kopen en aan te trekken met Halloween.

Gezien onze enorme catalogus met meer dan 800 verschillende maskers, zullen we je een handje helpen en onze Horror Top 4 met realistische maskers hier beschrijven: 

  • Moving Mouth maskers: zoals hun naam het al zegt, deze maskers worden gekenmerkt door de beweging die ze maken met hun mond. Hierdoor is het realistische effect ongelofelijk. 
  • Zombie maskers: als je je vrienden wat onpasselijk wilt maken tijdens de Halloween-nacht dan zijn de zombie maskers de maskers die je zoekt. Van wegrottende zombie maskers tot een wolvenmasker-gebeten-door-een-zombie en nog veel meer liggen op je te wachten in onze catalogus. 
  • Leatherface maskers: herinner je je nog de film waarin menselijke huid werd gebruikt voor het dragen van een masker? De film waarin een aardige meneer je thuis ontvangt met een kettingzaag… Als je je voor een moment als Leatherface wilt voelen, dan kun je met ons Leatherface masker uit de voeten. Breng paniek in de tent met dit masker dat zo realistisch is dat het lijkt alsof Leatherface terug is! 
  • Latex horror maskers: latex stelt ons in staat om zeer realistische maskers te maken waarmee we een walgelijk horror effect kunnen creëren. Deze maskers worden ook wel aangeduid als professionele horror maskers. Maskers die absoluut niet zullen teleurstellen.  

V for Vendetta maskers: een zeer herkenbaar, anoniem masker

v for vendetta masker

Ben je een revolutionair met een anarchistische geest en wil je dit graag aan de hele wereld laten weten? Dan is voor jou het V for Vendetta masker zeer geschikt voor Halloween. Met een wit gezicht, een spottende glimlach, rode wangen, een omgekeerde snor en een dun sikje, is dit gezicht erg bekend geraakt door de hacker groep Anonymous. Het V for Vendetta masker heeft een veel langere geschiedenis waar we je meer over vertellen op onze pagina met V for Vendetta maskers. In onze catalogus kun je het originele Anonymous masker kopen en kun je je verkleden als een anonieme hacker in protest met een Guy Fawkes masker en deze rol op je eigen manier interpreteren. 

Digitale maskers voor Halloween: geanimeerde maskers met special effects

digitale maskers

De digitale maskers verschillen zeer van de maskers die we gewend zijn. Ze zijn veel realistischer en beschikken over meer horror effecten dankzij technologische snufjes.

Wanneer je de bijbehorende app downloadt dan zal het masker interactief communiceren met de app en zorgen voor angstaanjagende special effects. Het werkt zeer simpel: zet het masker op, start de app om toegang te krijgen tot de digitale mogelijkheden en plaats je telefoon in de daarvoor aangewezen ruimte in het masker. Het masker zal zorgen voor levendige animatie.

In onze catalogus vind je special effects maskers waarmee je je kunt transformeren tot een afschuwelijk monster met bewegende uitpuilende ogen of als clown met een zorgwekkende glimlach en vele andere griezelige karakters.

De digitale maskers die je bij Funidelia kunt kopen zijn gemakkelijk in het gebruik. Om ze te gebruiken hoef je dus enkel de app van “Digital Duds” van Morphsuits te downloaden op je mobiele telefoon, de telefoon in het masker te stoppen en je hebt toegang tot een digitale, virtulele Halloween wereld!

Ghoulish maskers

Het merk Ghoulish is gespecialiseerd in de productie van maskers van hoge kwaliteit en met ongelofelijke effecten.

In onze sectie met Ghoulish maskers zul je nog engere en angstaanjagendere maskers vinden, de engste op de markt zelfs! Deze maskers zijn vervaardigd door toonaangevende professionals van maskers en make-up uit Hollywood. Enkele van deze maskers zijn zelfs gedragen door horrorfilmpersonages uit bekende horrorfilms. De Ghoulish maskers zijn gemaakt van latex van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen zeer betaalbare prijzen.

Top