Pac-Man© kostuums

De definitieve Pac-Man kostuums zijn eindelijk gearriveerd! Met jouw Pac-Man kostuum en de Pac-Man Spook kostuums, ga jij het hoogtepunt zijn van elk feest!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Dit zijn de Pac-Man kostuums waar jij altijd al naar opzoek bent geweest

Er is niks beter dan een 80's arcade spel. En er is geen beter spel dan Pac-Man. Dat is waarom iedereen stijl achterover slaat als zij jou zien met jouw Pac-Man kostuum.

Of jij nou elke dag Pac-Man speelt of dit legendarische spel kent van films of tv series, jij gaat ons Pac-Man kostuum geweldig vinden.

En wij hebben niet alleen het onmiskenbare Pac-Man kostuum, wij hebben ook de kostuums van de Pac-Man Spoken. Alle spoken die je gek maakten toen ze je probeerde te pakken terwijl je aan het spelen was: Inky (blauw), Blinky (rood), Pinky (roze) and Clyde (oranje).

Zou het niet fantastisch zijn om je te verkleden samen met je vrienden? Één van juliie kan Pac-Man zijn en de rest kan hem achterna zitten verkleed als spoken.

Maar als je je te volwassen voelt, maak je geen zorgen! Wij hebben ook andere geweldige opties voor je! Draag een Pac-Man pak van Opposuits en je bent de best geklede gast op het feest. Een compleet pak met jas, broek en stropdas die iedereen versteld doet staan.

Als de jaren 80 je hart sneller laten kloppen, dan garanderen wij dat jij onze Pac-Man merchandise op de website fantastisch zult gaan vinden.

Top