Star Wars: Toasters, Wafelijzers, Popcorn Makers en nog veel meer!

Als je altijd al wilde weten wat Jabba the Hutt als ontbijt eet om een ​​lichaam als het zijne te krijgen ... Als je niet zeker weet wat Yoda eet om hem zo lenig te maken ... Ontdek het hier! In deze sectie Ik vind de gekste elektrische apparaten in de hele melkweg: een Star Wars-broodrooster om Darth Vader-toast te maken, een wafelmaker die Stormtrooper-vormige wafels maakt, tosti-makers die de lekkerste tosti's maken in de buitenste rand van de melkweg, een Death Star gevormde popcornmaker zodat je nooit zonder popcorn komt te zitten tijdens een Star Wars-marathon, een ketel in de vorm van de helm van Darth Vader ... Alles wat je nodig hebt om een ​​snack te maken met een geeky eigen stempel! We hebben verschillende Star Wars-broodrooster-modellen, zoals een broodrooster in de vorm van de helm van Darth Vader en een Death Star-broodrooster - rond en zilver, net als in de film. Geniet van een heerlijke toast die keizer Palpatine zelf waardig is. Ze zijn voorzien van instelbare thermostaten en ontdooiingsinstellingen, brede en lange sleuven voor alle soorten brood en een kruimellade die u kunt uittrekken voor eenvoudige reiniging. Ze hebben zelfs een knop waarmee u kunt kiezen of u uw toast wilt op de "Light Side" of de "Dark Side"! Je zult ook Stormtrooper en Death Star-thema Star Wars-wafelmakers vinden, met verschillende temperatuurinstellingen voor het maken van je wafels en antiaanbak- en roestvrijstalen dienbladen voor eenvoudige reiniging. Elk van deze elektrische apparaten zou het perfecte Star Wars-cadeau zijn voor elke fan van deze galactische sage.

https://www.funidelia.nl/panier
 • Star Wars Zout en Pepermolen set Star Wars Zout en Pepermolen set
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Elektrische zout en pepermolens van 21 x 5 cm met een keramisch mechanisme dat kan worden ingesteld van fijn tot grof. Maalt peper en zout met een druk op de knop en met automatische verlichting. Elke molen werkt op vier AA-batterijen (niet inbegrepen)
  51,99 €
  Beschikbaar
 • Darth Vader Ketel - Star Wars Darth Vader Ketel - Star Wars
  Officiële licentie
  -19%
  Inhoud verpakking: 1,7 Liter ketel. Ontworpen voor gebruik op alle soorten kookplaten: gas, elektrisch, hightech en inductie. 1,7 Liter inhoud. Alleen handwas. Met aangenaam fluitgeluid om te waarschuwen wanneer het water het kookpunt bereikt heeft en de temperatuur klaar is voor theetijd.
  46,75 € Van 57,99 €
  Beschikbaar
 • Darth Vader Panini IJzer - Star Wars Darth Vader Panini IJzer - Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Panini ijzer van 23 x 22 x 4,3 cm. De ene kant drukt een Stormtrooper afbeelding af en de andere kant drukt een Darth Vader afbeelding af. De verwijderbare anti-plak platen zorgen voor een gemakkelijke reiniging.
  51,99 €
  Beschikbaar
 • Darth Vader Wafelijzer - Star Wars Darth Vader Wafelijzer - Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking:
  51,99 €
  Beschikbaar
Sorteren op:
Er zijn: 4 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
  Top