Star Wars: Toasters, Wafelijzers, Popcorn Makers en nog veel meer!

Als je altijd al wilde weten wat Jabba the Hutt als ontbijt eet om een ​​lichaam als het zijne te krijgen ... Als je niet zeker weet wat Yoda eet om hem zo lenig te maken ... Ontdek het hier! In deze sectie Ik vind de gekste elektrische apparaten in de hele melkweg: een Star Wars-broodrooster om Darth Vader-toast te maken, een wafelmaker die Stormtrooper-vormige wafels maakt, tosti-makers die de lekkerste tosti's maken in de buitenste rand van de melkweg, een Death Star gevormde popcornmaker zodat je nooit zonder popcorn komt te zitten tijdens een Star Wars-marathon, een ketel in de vorm van de helm van Darth Vader ... Alles wat je nodig hebt om een ​​snack te maken met een geeky eigen stempel! We hebben verschillende Star Wars-broodrooster-modellen, zoals een broodrooster in de vorm van de helm van Darth Vader en een Death Star-broodrooster - rond en zilver, net als in de film. Geniet van een heerlijke toast die keizer Palpatine zelf waardig is. Ze zijn voorzien van instelbare thermostaten en ontdooiingsinstellingen, brede en lange sleuven voor alle soorten brood en een kruimellade die u kunt uittrekken voor eenvoudige reiniging. Ze hebben zelfs een knop waarmee u kunt kiezen of u uw toast wilt op de "Light Side" of de "Dark Side"! Je zult ook Stormtrooper en Death Star-thema Star Wars-wafelmakers vinden, met verschillende temperatuurinstellingen voor het maken van je wafels en antiaanbak- en roestvrijstalen dienbladen voor eenvoudige reiniging. Elk van deze elektrische apparaten zou het perfecte Star Wars-cadeau zijn voor elke fan van deze galactische sage.

https://www.funidelia.nl/panier
 • The Mandalorian & Baby Yoda Tostiijzerr - Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Broodrooster met Baby Yoda en The Mandalorian-logo. Euro stekker.
  49,99 €
  Beschikbaar
 • Star Wars Zout en Pepermolen set Star Wars Zout en Pepermolen set
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Elektrische zout en pepermolens van 21 x 5 cm met een keramisch mechanisme dat kan worden ingesteld van fijn tot grof. Maalt peper en zout met een druk op de knop en met automatische verlichting. Elke molen werkt op vier AA-batterijen (niet inbegrepen)
  49,99 €
  Beschikbaar
 • Millennium Falcon Wafelijzer - Star Wars Millennium Falcon Wafelijzer - Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Star Wars wafelijzer (34 x 21 x 10 cm) die een ruimteschipontwerp op je wafel print. Eurostekker.
  49,99 €
  Beschikbaar
 • Baby Yoda Wafelijzer - The Mandalorian Star Wars Baby Yoda Wafelijzer - The Mandalorian Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Wafelijzer met Baby Yoga design. Aluminium bakplaat met antiaanbaklaag voor eenvoudig koken en schoonmaken. Een geregelde thermostaat en stevig deksel garanderen een gelijkmatige warmteverdeling, terwijl de dubbele indicatielampjes het gemakkelijk maken om te weten wanneer het beslag moet worden toegevoegd en wanneer het eindproduct eruit moet worden gehaald. Afmetingen: 19x24x12 cm
  49,99 €
  Beschikbaar
 • Darth Vader Ketel - Star Wars Darth Vader Ketel - Star Wars
  Officiële licentie
  -19%
  Inhoud verpakking: 1,7 Liter ketel. Ontworpen voor gebruik op alle soorten kookplaten: gas, elektrisch, hightech en inductie. 1,7 Liter inhoud. Alleen handwas. Met aangenaam fluitgeluid om te waarschuwen wanneer het water het kookpunt bereikt heeft en de temperatuur klaar is voor theetijd.
  46,75 € Van 57,99 €
  Beschikbaar
 • Baby Yoda Eierdopje en Toastvorm - The Mandalorian Baby Yoda Eierdopje en Toastvorm - The Mandalorian
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Leuke ontbijtset met een eierdopje en een kikkervormige toastvorm.
  12,99 €
  Beschikbaar
 • Darth Vader en Stormtrooper Broodrooster - Star Wars Darth Vader en Stormtrooper Broodrooster - Star Wars
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Broodrooster met het Darth Vader- en Stormtrooper-logo. Eurostekker.
  49,99 €
  Beschikbaar
Sorteren op:
Er zijn: 7 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
  Top