https://www.funidelia.nl/panier

Legale kennisgeving & Verkoopvoorwaarden

Legale kennisgeving & Verkoopvoorwaarden

Funidelia.nl behoort tot:

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L.
Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Edificio WTCZ, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spanje
E-Mail: info@funidelia.nl

Algemeen directeurs:

Carlos Larraz Nasarre, Antonio Escartín Villellas

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. is een Spaanse vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingeschreven in het handelsregister van Zaragoza, Boek 4257, Document 24, Pagina Z-63129, Eerste registratie BTW nummer: ESB22370902. Kantooradres: Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Edificio WTCZ, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spanje
BTW nummer Nederland: NL8240.93.513.B01.


Deze huidige Algemene Verkoopvoorwaarden bevatten informatie over de werking van de webpagina “www.funidelia.nl” waarvan FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L. de eigenaar is.

FUNIGLOBAL DEVELOPMENT S.L., (vanaf hier genaamd FUNIDELIA) is een Spaanse vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ingeschreven in het handelsregister van Zaragoza, Boek 4257, Document 24, Pagina Z-63129, Eerste registratie BTW nummer: ESB22370902. Kantooradres: Calle Poetisa María Zambrano nº 31, Edificio WTCZ, Torre Este, Planta 16, 50018 Zaragoza - Spanje.

Deze voorwaarden beschrijven de rechten en plichten van alle gebruikers van FUNIDELIA, met betrekking tot de producten en diensten die wij aanbieden via onze website “www.funidelia.nl”.

Deze Voorwaarden zijn van belang zowel voor u als voor ons omdat ze een wettelijk bindende overeenkomst creëren tussen ons, uw rechten als klant en onze rechten als onderneming.

Wij vragen u om aandachtig de huidige Voorwaarden en ons Privacybeleid te lezen alvorens de betaling te bevestigen om de bestelling te plaatsen.

Door het gebruik van de website “www.funidelia.nl”, of door het plaatsen van een bestelling, bent u zich ervan bewust dat u gebonden bent aan deze Voorwaarden en aan ons Privacybeleid, net zoals wanneer u niet akkoord bent met alle Voorwaarden en met de Privacyverklaring u geen bestelling dient te plaatsen.

Deze Voorwaarden kunnen wijzigen, zodat u ze iedere keer dient te lezen alvorens u een bestelling plaatst.

Het feit dat u een bestelling plaatst op “www.funidelia.nl”, impliceert de volledige aanvaarding van de prijzen, de omschrijving van de te kopen producten en de algemene verkoopvoorwaarden, die van toepassing zullen zijn op de gesloten overeenkomst.

U verbindt zich eraan enkel gebruik te maken van de website “www.funidelia.nl” om rechtsgeldige aanvragen of bestellingen uit te voeren. Ook verbindt u er zich toe ons een correct e-mailadres, postadres en andere persoonlijke gegevens te verstrekken en bent u ervan bewust dat wij deze informatie zullen gebruiken om contact met u op te nemen indien nodig (zie onze Privacybeleid – ARTIKEL 12). Indien u ons niet alle informatie verstrekt die wij nodig hebben, zullen we uw bestelling niet kunnen plaatsen.

Bij het plaatsen van een bestelling via: “www.funidelia.nl” garandeert u ons dat u volledig bevoegd bent om uw betaalkaart te gebruiken, in het geval dat u voor deze betaalmethode kiest. Ook verbindt u zich ertoe ons een correct e-mailadres, postadres en andere persoonlijke gegevens te vertrekken en bent u zich ervan bewust dat wij deze informatie zullen gebruiken om contact met u op te nemen indien nodig (zie ons Privacybeleid, artikel 12). Indien u ons niet alle informatie verstrekt die wij nodig hebben, zullen we uw bestelling niet kunnen plaatsen.

Om een bestelling te plaatsen zal u de aankoopprocedure moeten volgen (of een aankoop via telefoon) tot aan de betaling.

Daarna zal u een e-mail ontvangen met het bewijs van uw bestelling (de “Bevestiging van uw bestelling”). Houd er rekening mee, dat dit niet betekent, dat uw bestelling geaccepteerd werd, want het is een aanbod dat u ons doet om één of meerdere producten van ons te kopen. Alle bestellingen zijn onderhevig aan onze goedkeuring en wij zullen een dergelijke goedkeuring bevestigen door u een e-mail te sturen waarin we bevestigen dat het product of de producten verzonden worden (de Bevestiging van Verzending).

Het contract voor de aankoop van een of meerdere producten tussen ons (Contract) zal enkel geformaliseerd worden wanneer we deze Bevestiging van Verzending hebben verzonden.

Enkel de producten verbonden met de Bevestiging van Verzending zullen het onderwerp zijn van het Contract.

We zijn niet verplicht om enig ander product naar u op te sturen dat u naderhand zou kunnen hebben toegevoegd aan dezelfde order voordat we dit bevestigd hebben, u dient dan een nieuwe bestelling te maken.

FUNIDELIA zal al het mogelijke doen om klanten tevreden te stellen bij de vraag naar de producten. Maar alle bestellingen van producten zijn onderhevig aan de beschikbaarheid van dezen. Indien er moeilijkheden ontstaan omtrent uw levering, of indien er geen producten meer op voorraad zijn, behouden wij ons het recht voor om producten van vergelijkbare kwaliteit en van gelijke of grotere waarde te suggereren. Indien u één van deze vervangende producten niet wenst te bestellen, zullen wij u terugbetalen voor de producten die niet beschikbaar zijn.

Levering van de producten

FUNIDELIA verbindt zich ertoe de producten in perfecte staat af te leveren op het leveringsadres dat u aangeeft op het bestelformulier.

U kan verzoeken dat de levering van de artikelen op een ander adres of naar een andere persoon dan de ondergetekende wordt gestuurd, mits dit adres zich binnen het bereik van onze verzendmogelijkheden bevindt.

Er zullen geen bestellingen worden geleverd aan postbusadressen of adressen buiten het leveringsgebied. Eveneens behoudt Funidelia zich het recht voor de verzending naar een bepaalde zone te weigeren, waarin wordt aangenomen dat er een hoge waarschijnlijkheid is dat de verzending niet aankomt in de beste conditie.

Om de levering te optimaliseren, stellen wij het op prijs dat u een adres opgeeft waar de bestelling geleverd kan worden binnen de gebruikelijke werkuren.

FUNIDELIA voert uw bestellingen uit via het koeriersbedrijf UPS. Wij behouden ons het recht voor om andere koeriersbedrijven in te huren zonder onze klanten te verwittigen.

FUNIDELIA zal aan de klant alle gegevens over de verzending ter beschikking stellen, namelijk het trackingnummer, het bedrijf dat de bestelling zal bezorgen, zodat u deze direct kunt contacteren en kunt weten waar uw pakket zich bevindt.

De goederen zullen worden geleverd op het adres dat is aangegeven door de klant. Wanneer de klant afwezig is op het moment van bezorging, zal er een bericht worden achtergelaten met instructies over hoe u een nieuwe bezorging kunt afspreken, alhoewel we dit niet kunnen garanderen. Er wordt contact met u opgenomen via telefoon. FUNIDELIA behoudt zich het recht voor om de bezorgwijze en de bezorgmaatschappij te wijzigen zolang het geen schade kan toedienen aan het product of aan de producten.

De verzendkosten worden aangegeven op het laatste aankoopmoment en hangen af van de gekozen prioriteit; urgent of normaal en van de gekozen verzendlocatie. De voorwaarden kunnen wijzigen.

Voor de toepassing van deze Voorwaarden, betekent dat de "levering" plaatsgevonden heeft of dat het/de product/en werden "afgeleverd" op het moment van ondertekening van het ontvangstbewijs door personen aanwezig op het adres van de overeengekomen levering.

Leveringstermijnen

Funidelia werkt met verschillende leveringstermijnen, afhankelijk van het product. U kunt in de paragraaf Verzending de verschillende wijzen raadplegen. Echter, gedurende het aankoopproces kunt u de leveringstermijnen van elke verzending bekijken.

Indien één van de producten die u gekozen heeft zich momenteel niet in ons magazijn bevindt, is het mogelijk dat de levering enkele dagen wordt uitgesteld, maar u zal hierover altijd geïnformeerd worden op het moment dat u de aankoop uitvoert.

We beschikken op www.funidelia.nl over artikelen waarvan de levertijd langer is dan de gebruikelijke leveringstermijn, omdat het product niet aanwezig is in ons magazijn. U vindt deze informatie terug op de productpagina van het artikel.

Deze termijnen zijn gemiddelden, en zodoende slechts een schatting. Het is mogelijk dat deze variëren door logistieke redenen of door overmacht.

Als we door enige reden niet zouden kunnen voldoen aan de geschatte leveringstermijn, zullen wij u van deze situatie op de hoogte brengen en u de mogelijkheid geven om verder te gaan met de aankoop, met een nieuwe leveringsdatum, of om de bestelling te annuleren. Wij zullen het bedrag van het geannuleerde product volledig terugbetalen. Houdt u in elk geval rekening met de leverdagen, wij leveren niet in het weekend.

Onmogelijkheid tot leveren

Er kunnen uitzonderlijke omstandigheden zijn zoals het gebrek aan tijdige voorraad van een artikel, die ons verhinderen het product op tijd te leveren op het moment dat de verzending reeds is bevestigd. In deze gevallen zal de client op de hoogte worden gebracht van de reden die het normale verloop van de aankoop verhindert. U wordt geïnformeerd over een nieuwe bezorgdatum of het volledige aankoopbedrag wordt terugbetaald.

Op dit moment wordt er 21% BTW geheven op onze artikelen.

Volgens de wet is Funidelia verplicht om BTW te heffen op alle verkochte producten binnen Nederland. Het BTW-tarief wordt bepaald volgens het wettelijke BTW-tarief van het land van bestemming.

De prijzen van de producten van Funidelia zijn inclusief BTW.

De prijzen op de website “www.funidelia.nl” zijn inclusief BTW, van toepassing op de dag van bestelling, maar exclusief alle kosten van verzending en de mogelijke servicekosten, die zullen worden toegevoegd aan het totaal verschuldigde bedrag.

Voor meer informatie over de verzendkosten, bekijk onze pagina Verzending .

Voor meer informatie over het beheer van de kosten die voortvloeien uit de wijze van betaling, bekijk onze pagina Een bestelling plaatsen.

FUNIDELIA behoudt zich het recht voor om op elk moment de verkoopprijzen op www.funidelia.nl aan te passen, maar de artikelen zullen worden gefactureerd op basis van het bedrag op het moment dat de bestelling zich voltrekt.

Voor meer informatie over de verschillende betaalmethoden en de mogelijke kosten die hieruit voortvloeien, bekijk dan onze pagina Betaalwijzen.

Voor sommige clienten kunnen we de gekozen betaalmethode voor terugbetalingen wijzigen naar betaling met kaart of bankoverschrijving. Dit in het geval dat uit de bestelhistorie blijkt dat betalingen eerder niet geïnd konden worden en er aan FUNIDELIA kosten werden verbonden die later niet door de klant zijn betaald. In het geval dat de klant niet akkoord gaat met de nieuwe betaalmethode, zal deze hiervoor geen stappen kunnen ondernemen tegen FUNIDELIA.

FUNIDELIA behoudt zich het recht voor om de betaalmethode te veranderen, een nieuwe te maken of enkele bestaande te verwijderen, zonder dat de gebruiker/client van “www.funidelia.nl” klachten kan neerleggen voor deze reden. Wanneer deze verandering in betaalmethode echter invloed heeft op een reeds gemaakte bestelling, zullen wij van “www.funidelia.nl”contact opnemen met de client om deze te informeren over deze verandering en deze de optie te geven de bestelling te annuleren.

Betaling met Mastercard, Visakaart of American Express

De heffing wordt online uitgevoerd, dat wil zeggen, in real time, via de betaalmethode van de overeenkomstige financiële instelling en indien bevestigd is dat de bovengenoemde gegevens juist zijn.

Met de bedoeling om maximale veiligheid te verzekeren voor het betalingssysteem “www.funidelia.nl” wordt er gebruik gemaakt van veilige betalingssystemen van vooraanstaande financiële instellingen.

Op deze manier worden de persoonlijke gegevens direct versleuteld (SSL) verzonden naar de bijhorende financiële instelling. Het encryptiesysteem SSL dat we gebruiken levert totale veiligheid voor de transmissie van gegevens via het netwerk. Uw gegevens zijn verzekerd van totale vertrouwelijkheid en bescherming.

Gegevens over creditcards worden niet opgenomen in enige databank van ons. Ze worden enkel gebruikt in het VP (VerkoopsPunt), onze virtuele financiële instelling, via haar Secure Payment Gateway.

Kredietkaarten zullen onderworpen worden aan controles en autorisaties van de uitgever ervan. Indien deze uitgever de betaling niet toelaat, zullen wij niet verantwoordelijk zijn voor enige vertraging of niet-levering en zullen we geen koopovereenkomst kunnen sluiten met u.

FUNIDELIA behoudt zich het recht voor de door de klant verstrekte persoonlijke gegevens na te kijken en passende maatregelen te nemen (inclusief de annulering van de bestelling) zodat de gekochte goederen geleverd worden in overeenstemming met de gegevens in de bestelling.

Voor meer informatie over ons retourbeleid, bekijk onze pagina Retourbeleid.

FUNIDELIA biedt garantie in geval van fabricagefouten van het product. Elk defect of schade veroorzaakt door een incorrect gebruik of behandeling van het materiaal of slijtage voorkomend door een abnormaal gebruik van het product valt niet onder de garantie.

In het geval van een defect product, biedt Funidelia waar nodig herstelling, vervanging, vermindering van de prijs of beëindiging van de verkoopovereenkomst aan, waaraan voor de consument geen kosten zijn verbonden. Funidelia zal aansprakelijk zijn voor fouten die zich voordoen binnen een termijn van twee jaar na de initiële levering. De consument en gebruiker zal Funidelia over deze fouten binnen een termijn van twee maanden na het vaststellen van de fout dienen te informeren.

Het terug te sturen artikel dient te voldoen aan de hierboven genoemde voorwaarden anders worden kosten in rekening gebracht voor de waardevermindering van het product.

De garantie geldt niet in het geval van defecten of schade veroorzaakt door externe factoren, ongelukken, in het bijzonder elektrische, slijtage, installatie en gebruik dat niet overeenstemt met de instructies van de leverancier.

Ook uitgesloten van de garantie zijn aangepaste of gerepareerde producten door de klant of enige andere persoon niet in overeenstemming met de leverancier.

Voor meer vragen of informatie kunt u contact opnemen met ons via het Contactformulier.

De verantwoordelijkheid van FUNIDELIA is strikt beperkt tot de aankoopprijs van producten op “www.funidelia.nl” en kleine fouten of nalatigheden zullen hier niet onder vallen wanneer alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen bij het presenteren van de producten.

FUNIDELIA kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade, van eender welke aard, zowel materiële als immateriële, die zouden kunnen voortvloeien uit een onjuiste werking of een onjuist gebruik van de verkochte producten. Hetzelfde geldt voor eventuele wijzigingen aangebracht aan de producten door de leveranciers.

FUNIDELIA kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor indirecte schade, operationele verliezen of werkonbekwaamheid optredend door welke zelfs indien deze schade betekent dat, verlies of letsels voorzienbaar was geweest voor FUNIDELIA of indien de gebeurtenis onder uw aandacht gebracht werd.

Wat betreft de bepalingen van voorgaande paragrafen, zal de verantwoordelijkheid van FUNIDELIA onder de huidige algemene voorwaarden niet hoger zijn dan een bedrag gelijk aan de betaalde bedragen van de transactie ongeacht de oorzaak of de vorm van de actie in kwestie.

FUNIDELIA kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor schending van het contract in het geval van uitputting van de voorraad of onbeschikbaarheid van het product, als gevolg van overmacht, verstoring van de activiteiten of totale of gedeeltelijke staking van, in het bijzonder, postdiensten en transportmiddelen of andere samenwerkingen, overstroming of brand.

De bepalingen van het huidige artikel hebben geen invloed op uw wettelijke rechten als consument, noch het recht om af te zien van het contract.

Deze Algemene Voorwaarden worden beheerd door de Spaanse wet. De partijen onderwerpen zich, naar eigen keuze, voor de oplossing van conflicten en voor een verklaring van afstand van enig ander rechtsgebied, aan de rechtbanken en tribunalen van Zaragoza (Spanje).

De elementen van deze webpagina zijn ontworpen om de verkoop van enkele producten geïndentificeerd door FUNIDELIA aan te bieden.

Alle illustraties, ontwerpen, iconen, grafisch werk, foto's, afbeeldingen en alle andere elementen die deel uitmaken van de webpagina zijn exclusief eigendom van FUNIDELIA, of onder licentie overgedragen door de Merknaam.

We waarschuwen de klanten en gebruikers dat de rechten van FUNIDELIA over de inhoud, ontwerp en broncode van deze webpagina beschermd zijn door de Spaanse en Internationale wetgeving gerelateerd aan intellectueel en industrieel eigendom.

Het merk ®Funidelia is geregistreerd.

Het is streng verboden om de gehele website of enig onderdeel hiervan te reproduceren, niet met een hyperlink, noch met enige inhoud, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FUNIDELIA.

Eveneens volledig verboden is het kopiëren, vermenigvuldigen, aanpassen, wijzigen, distributie, commercialisering, openbare communicatie en/of enige andere actie die een inbreuk betekent op de Spaanse wetgeving en/of toeëigening van intellectueel of industrieel eigendom, als ook het gebruik van de webcontent zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FUNIDELIA.

FUNIDELIA meldt dat het geen licentie of impliciete toestemming verleent over de rechten van intellectueel en/of industrieel eigendom of enig ander recht of gerelateerd eigendom, direct of indirect, met de inhoud van de webpagina www.funidelia.nl.

De wet van toepassing eist dat een deel van de informatie of mededelingen die wij sturen schriftelijk zullen zijn voor de gebruiker van de website www.funidelia.nl. U accepteert dat het grootste deel van deze mededelingen via e-mail zullen zijn.

Wij zullen contact met u opnemen via e-mail.

Voor contractuele doeleinden gaat u akkoord met het gebruik van e-mail als communicatiemiddel en erkent u dat elk contract, mededeling, informatie en andere communicatie die wij u sturen in elektronische vorm voldoen aan de wettelijke eisen. Deze voorwaarde zal geen invloed hebben op uw wettelijke rechten.

Deze voorwaarde heeft geen invloed op uw wettelijk erkende rechten.

De kennisgevingen die u ons opstuurt zullen bij voorkeur naar ons gestuurd worden via het Contactformulier. Onder de bovengenoemde bepaling en tenzij anders vermeld, kunnen we u kennisgevingen opsturen of met e-mail of naar het postadres verstrekt door u tijdens het plaatsen van een bestelling.

Kennisgevingen worden geacht te zijn ontvangen en naar behoren te werden gemaakt op hetzelfde moment dat ze geplaatst werden op onze website, 24 uur nadat ze werden verstuurd via e-mail of drie dagen na de verzenddatum van een brief. Om te bewijzen dat de kennisgeving is aangekomen, volstaat het om te bewijzen, in geval van een brief, dat de brief het juiste adres bevatte, voldoende gefrankeerd was en naar behoren werd geleverd aan een postkantoor of postbus en, in het geval van een e-mail, dat deze werd verzonden naar het opgegeven e-mailadres door de ontvanger.

Wanneer de Gebruiker zich registreert of persoonlijke gegevens invoert, zal hij worden geïnformeerd over het Privacybeleid.

Wanneer de Gebruiker zich registreert op onze webpagina impliceert dit dat uw gegevens deel zullen uitmaken van onze database voor commerciële en informatieve doeleinden.

In elk geval, zal het verzamelen en verwerken van persoonlijke gegevens gaan volgens de beginselen en verplichtingen van de Wet ter Bescherming van Persoonsgegevens 15/1999, van 13 december, en in overeenstemming met de voorwaarden in het Privacybeleid, de welke een onderdeel vormt van deze Algemene Aankoopvoorwaarden.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina Privacy & Veiligheid.

Uw opmerkingen en suggesties zijn altijd welkom. Wij nodigen u uit om deze opmerkingen of suggesties in te zenden via ons Contactformulier.

Top