Carnaval masker & maskers voor kostuums

Sommige kostuums zouden niet compleet zijn zonder het juiste masker. Zou Michael Myers zo eng zijn zonder zijn angstaanjagende masker? Zeker niet! Dus zorg ervoor dat je langs gaat bij onze selectie unieke accessoires en complementen voor kostuums.

Wij presenteren onze collectie originele maskers, perfect voor een creatief carnavalspak of een bloederig Halloween kostuum.
Halloween maskers zijn de ideale accessoires voor elk horror kostuum, de latex maskers geven een superrealistische, angstaanjagende look. Draag een moordend clownmasker en verspreid terreur als Pennywise, de It-clown.

Als je dol bent op tv-series, doe dan samen met een paar vrienden wat Dali maskers op en trek een Money Heist kostuum aan voor een ongelooflijk Carnaval groepskostuum. Of, zeg hardop "Winter is coming" met een White Walker masker van Game of Thrones.

En als jij je wilt verkleden in de authentieke Il Carnevale di Venezia stijl, dan zijn onze Venetiaanse maskers degenen die je zoekt. Je zult je een echte operaster voelen!
Vind ook superhelden maskers, essentieel voor elk Batman, Spiderman of Ninja Turtle kostuum.
Dierenliefhebbers zullen het moeilijk hebben om te beslissen welk dieren masker ze kiezen, omdat we eenhoorn, paard, gorilla, konijn en honden maskers hebben... leuk en spookachtig tegelijkertijd!

Naast Carnaval maskers biedt Funidelia een breed scala aan halfmaskers, oogmaskers en helmen. Wij hebben ook de nieuwste digitale maskers met interactieve animatie effecten met behulp van je smartphone!

Kies uit meer dan 1.000 verschillende maskers... mis het niet!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 533 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top