Originele kostuums voor baby's: jongens, meisjes en pasgeborenen

Willen jullie je als familie zich eensgezind aankleden? Letterlijk familieleden? Dan is de tijd aangebroken om onze baby kostuums te bekijken, bijvoorbeeld de simpelere outfits die met slechts een onesie en capuchon het kleinste lid van het huis zullen veranderen in een schattig stripfiguur, een boekkarakter of hun favoriete dier. Kies de perfecte maat voor je baby, van maat nul tot drie jaar oud en koop online een originele en leuke outfit voor je baby voor bij het volgende carnaval, verjaardagsfeest of Halloween. Je kunt kiezen uit verschillende thema's: dieren, prinsessen, piraten, vogelverschrikkers, holbewoners, superhelden... De zak kostuums zijn bijvoorbeeld perfect voor pasgeborenen; ze zijn warm en comfortabel. Er zijn ook outfits met een rok of broek en ze zijn allemaal ontworpen met mooie zachte materialen. Het kostuum van je baby kan overeenkomen met je volwassen kostuum. Veel plezier!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Het allereerste verkleedpakje wordt nooit vergeten

primo costumino

Bestaat er iets schattigers dan een baby? En bestaat er iets schattigers dan je kleine baby in een baby kostuum of een baby carnavalspakje? Inderdaad lieve ouders, ooms en tantes, opa´s en oma´s:

Het allereerste verkleedpakje wordt nooit vergeten.

Kostuums voor pasgeborenen

baby pakjes

Het eerste baby kostuum is een belangrijke gebeurtenis en zal worden vereeuwigd met tientallen foto´s en zal bij de vader, moeder, grootouders, ooms en tantes, andere familie en vrienden voor lange tijd in het geheugen bijblijven. Precies de reden waarom het belangrijk is om voor een baby kostuum voor je pasgeboren zoon of dochter te kiezen.

Gelukkig heeft Funidelia een breed scala aan baby kostuums en baby carnavalspakjes om uit te kiezen: baby kostuums voor de eerste Halloween, voor het eerste themafeest, voor zijn of haar eerste carnaval of voor het eerste verklede familieportret. Of gewoon een leuk baby kostuum om de grootouders te bezoeken en te verrassen.

In de Verenigde Staten (de experts in verkleedkleding) worden baby´s zelfs als kleine kalkoen verkleed op Thanksgiving Day. Een leuk idee?

De designs van de kostuums voorgesteld door Funidelia zijn grappig en origineel. Schattige dierenpakjes, kleine Disney prinsessen, superhelden en mini-monsters en vele andere kostuums. Funidelia biedt ruim 300 verschillende kostuums voor de allerkleinsten in huis.

Je kunt je baby ook verkleden zonder erg veel uit te geven; aan de hand van onze prijsfilter kun je al een leuk baby kostuum kiezen voor een lage prijs en met een goede kwaliteit.

Halloween kostuums voor baby´s

costume halloween neonati

Halloween is een fantastische kans om je baby te verkleden!

Je kunt kiezen voor een klassiek baby halloween kostuum zoals een heksen kostuum of een pompoen pakje, of verkleed je baby als kleine vampier of als duivel. Ook kun je kiezen voor een skeletpakje met een gekleurde tutu of een Jack Nightmare before Christmas pakje voor je baby. Er zijn zoveel Halloween pakjes om uit te kiezen. Het resultaat kan alleen maar verschrikkelijk schattig zijn! 

Baby kerstpakjes

baby kerstpakjes

De kerstperiode is de tijd van het jaar waar je meer tijd doorbrengt met de familie en er meerdere foto´s worden gemaakt omdat er een magische sfeer heerst rond deze dagen.

Vooral wanneer er baby´s in huis zijn! Onze baby kerst pakjes zijn uiterst schattig en helpen om deze dagen met veel vreugde door te brengen, ze zorgen voor een nog feestelijkere sfeer. Verkleed je baby als kleine kerstelf of helper van de kerstman, als kleine kerstman of mini kerstvrouw, als sneeuwpopje, als rendier, kerstengel of personage uit het kerstverhaal… 

Star Wars baby kleding

baby star wars kleding

Voor de nerdy ouders die alle afleveringen van Star Wars op hun duim kennen, is het niet gek om je baby te verkleden als een personage uit Star Wars. Kies uit verschillende modellen met Star Wars baby kleding zoals van: R2D2, Chewbacca, X-Wing pilot en natuurlijk van Darth Vader, speciaal voor de allerkleinste fans. Wat vind je ervan als er straks een mini-Chewbacca of mini-Darth Vader in huis rondloopt? En heb je al gekozen of je baby tot de Jedi of tot de Sith behoort?  

Dierenpakken voor baby´s

Baby dierenpakken

Een apenpakje voor ondeugende aapjes, een drakenpak voor kleine draakjes, een gevaarlijk tijgerpakje of je baby verkleden als liefdevol leeuwtje of kleine ijsbeer, het zijn enkele voorbeelden van de baby kostuums die Funidelia aanbiedt. Voor bijna alle babypakjes geldt dat ze grappig en vooral erg warm zijn.

De meeste dierenpakken voor baby´s bestaan uit één geheel (een onesie), waardoor ze gemakkelijk te dragen zijn en het onmogelijk is om een onderdeel van het pak kwijt te geraken. Ideaal voor Halloween of voor Carnaval, wanneer het redelijk koud kan zijn. De dierenpakken voor baby´s zijn dus bijna net zoals bij een dier met een dikke huid of bontlaag. 

Disney kostuums voor baby´s

baby disney kostuums

Het effect dat Disney heeft op ouders zorgt ervoor dat jonge ouders graag Disney babykleding kopen voor hun pasgeborene om ze te hullen in de kleren van het magische Disney. Er zijn vele mogelijkheden zoals Mickey en Minnie kostuums voor baby´s: een pakje met gestippeld rokje en kleine zwarte muizenoortjes, “een plaatje”; een perfect kostuum voor een foto om in te lijsten. Voor de grotere baby´s vind je hier prinsessenjurken zoals een Doornroosje jurk, een jurk van Rapunzel of van Sneeuwwitje. Dit is een greep uit de Disney babykleding waarmee je de betovering door kunt geven. 

Kenmerken van baby verkleedkleding

baby verkleedkleding

Baby verkleedkleding dient in eerste plaats comfortabel te zijn, een kenmerk waar de baby verkleedkleding van Funidelia aan voldoet. De babypakjes dien je gemakkelijk te kunnen openen en sluiten, ideaal om gemakkelijk de luier te verwisselen. De handschoenen en voetjes dienen afneembaar te zijn en het gezicht onbedekt zodat het op geen enkele manier de ademhaling kan belemmeren.

De baby kostuums van Funidelia gaan lang mee (behalve wanneer de baby erg snel groeit!). De kostuums kunnen daarna worden doorgegeven aan andere baby´s, worden gebruikt voor een tweede baby, of worden bewaard als herinnering aan de babytijd.

De meeste van de kostuums kunnen in de wasmachine worden gewassen, slechts enkele exemplaren dienen bij de stomerij te worden gereinigd. We raden je aan om zorgvuldig op het etiket de wasvoorschriften te lezen alvorens het kostuum te wassen.

Verschillende maten van baby verkleedkleding

De meerderheid van onze kostuums zijn beschikbaar in verschillende maten, variërend van 0 tot 3 jaar. In onze catalogus kun je kiezen uit de volgende maten:

  • Verkleedkleding voor baby´s van 0 tot 6 maanden
  • Verkleedkleding voor baby´s van 0 tot 12 maanden
  • Verkleedkleding voor baby´s van 0 tot 18 maanden
  • Verkleedkleding voor baby´s van 0 tot 24 maanden

Voor de pasgeboren baby´s bevelen we de zakvormige kostuums aan om de baby warm te houden en verzoeken we je ook om een kijkje te nemen tussen de verkleed-rompertjes.

Kostuums voor peuters zonder mutsen en hoofddeksels

kostuums zonder mutsen

Sommige kleine kinderen hebben moeite met het dragen van mutsen, hoeden of petten. Op geen enkele wijze willen ze iets op het hoofd dragen, en dit dienen ouders te respecteren. De verkleedkleding wordt gedragen voor het plezier waardoor de ouders er zich van bewust moeten zijn dat, hoe graag ze hun zoon of dochter ook van top tot teen verkleed zouden zien, het mogelijk moet zijn een kostuum te kiezen zonder hoofddeksel.

Het is gelukkig bij de meeste kostuums mogelijk om de muts van het pak af te zetten. Daardoor blijft er volop keuze in kostuums. Op vele kostuums voor baby´s is geen hoed of muts te vinden, zoals bijvoorbeeld het kostuum van Robin, Supergirl, prinsessenjurkjes, Dorothy, en nog veel meer. Het comfort van de kleintjes gaat voor alles.

Rompertjes & Babypakjes in zakvorm

rompertjes

We beschikken ook over een selectie met bijzondere kostuums; speciale rompertjes voor de zuigelingen die ook kunnen worden gebruikt als pyjama.

Er zijn rompertjes verkrijgbaar in de vorm van een piratenpakje, perfect te combineren met het piratenpak van papa of mama, of bijvoorbeeld een spiegelei-rompertje. Naast rompertjes vind je hier voor de pasgeborenen ook pakjes in zakvorm. Bijvoorbeeld die van een rode peper uit de categorie eten & drinken of een plakje bacon.

Wat zou dat leuk zijn samen met papa verkleed als spiegelei! Volop keuze dus om ook als familie verkleed te gaan in hetzelfde thema. De pakjes bedekken perfect het lichaam van je pasgeborene. De rompertjes worden geleverd in een cadeauverpakking zodat deze ook leuk zijn om cadeau te geven aan iemand.

We hoeven je slechts succes toe te wensen bij het maken van je keuze en vooral veel plezier, gelach en tederheid met je verklede pasgeborene!

Top