Baby kostuums: Carnavalskleding voor baby's en peuters

Is verkleden een familie aangelegenheid in jullie huishouden? Bekijk dan eens deze schattige baby kostuums zodat ook de kleintjes mee kunnen doen!

De meeste van onze baby kostuums zijn voorzien van een onesie of jumpsuit met capuchon. Jouw baby moet zich verkleed als favoriete dier, cartoon of sprookjes personage altijd op zijn gemak voelen. En onze super leuke zak kostuums zijn perfect om pasgeborenen warm en knus te houden. Je vindt ook baby verkleedpakken met rokken of broeken, allemaal gemaakt van zachte, aangename materialen.

Wij hebben diverse maten op voorraad, van maat 0 tot en met 2 jaar oud, en als je een grotere maat nodig hebt zul je die zeker vinden bij onze kostuums voor kinderen, voor jongens en meisjes.

Onze collectie unieke baby feestkleding bevat ook grappige thema's zoals carnavalpakjes voor baby's en enge voor Halloween. Ontdek nu onze enorme reeks prinsessen, piraten, vogelverschrikkers, superhelden, tekenfilms en beroepen kostuums voor baby's.

Stel jouw kostuum en jouw baby's kostuum met elkaar af en je bent de best geklede familie van het feest. Laat het plezier beginnen!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 245 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top