Harry Potter Feest

Als je een fan bent van Harry Potter of als je een fan van de saga wilt verrassen met een Harry Potter verjaardag, dan heb je geluk! Alsof je de Felix Fortuna-drank hebt ingenomen, heeft het geluk gewild dat je bij Funidelia de beste Harry Potter decoratie voor een verjaardagsfeest vindt die waardig is aan Hogwarts. Je zult niets missen!

Een Harry Potter verjaardag vieren kan erg leuk zijn. Het gaat niet alleen om het versieren van de feestlocatie, maar zowel kinderen als volwassenen kunnen zich verkleden in een Harry Potter kostuum om naar het verjaardagsfeest te gaan verkleed als hun favoriete Harry Potter personages.

Bovendien vind je tussen de Harry Potter verjaardagsdecoratie van Funidelia: ballonnen, pinata's, slingers en vlaggenlijnen, tafeldecoratie, mallen voor taarten en cupcakes en zelfs een Harry Potter photocall. Mocht de Harry Potter decoratie van deze afdeling je niet genoeg lijken, kun je meer decoratieve elementen toevoegen met de kleuren van de huizen van Hogwarts: rood, groen, blauw en geel. Zo kan de viering van een Harry Potter verjaardag veranderen in de viering van de House Cup in de grote zaal van Hogwarts.

We hebben alles wat je nodig hebt om de meest magische Harry Potter verjaardag te vieren. Daarnaast vind je in onze merchandise-sectie het perfecte Harry Potter cadeau voor de jarige jongen of het jarige meisje.

Organiseer het beste Harry Potter verjaardagsfeest in de "dreuzel" wereld en recreëer de meest beroemde magische universum met deze originele Harry Potter feestdecoratie.

https://www.funidelia.nl/panier

Tafelartikelen

Pinatas & Pinata-accessoires

Reuzenbalonnen

Slingers & Hangende Decoratie

Bakbenodigdheden

Photocall & Feestsets

Kaarsen

Briefpapier en cadeauverpakking

Harry Potter Kostuums & Accessoires
Hermelien Griffel kostuum voor kinderen
Made by Funidelia
Harry Potter Toverstaf
Made by Funidelia
Harry Potter Griffoendor Sjaal
Made by Funidelia
Harry Potter Griffoendor Stropdas
Made by Funidelia
Harry Potter bril voor kinderen
Made by Funidelia
Cadeau ideeën
Top