Masha en de Beer kostuums

Masha en de Beer is een Russische tekenfilm serie die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De kleintjes kunnen nu deel uitmaken van deze leuke avonturen met onze Masha en de Beer kostuums. Vind alles wat ze nodig hebben om de bloeiende vriendschap te herstellen tussen de vriendelijke bosbeer en het levendige Russische meisje.
Masha woont in het bos en heeft verschillende huisdieren: een hond, een geit en een varken. Maar de meeste bosdieren vermijden Masha omdat ze erop staat dat ze met haar spelen. Als Masha een vlinder achtervolgt strompelt ze per ongeluk het huis binnen van een beer die niet thuis is. Masha besluit daar te blijven en te spelen maar maakt er uiteindelijk een zooitje van. Als de beer thuiskomt en ziet wat Masha heeft gedaan, probeert hij van haar af te komen... maar zonder resultaat. Hij en Masha worden uiteindelijk beste vrienden.

De Masha kostuums zijn één van onze meest favoriete tekenfilm verkleedkleding stukken, en we zijn er zeker van dat ze ook de favorieten van de kleintjes zullen zijn! Masha's kostuum is voorzien van een wit overhemd, een roze jurk en een bijpassende hoofddoek. Voeg een blonde pruik toe om de look helemaal compleet te maken!

Geef ook het beste feest voor je kind met onze Masha en de Beer verjaardagsfeest decoraties. Bestel slingers, borden, servetten, ballonnen en nog veel meer van deze leuke tekenfilm serie

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 2 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top