Masha en de Beer kostuums

Masha en de Beer is een Russische tekenfilm serie die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt. De kleintjes kunnen nu deel uitmaken van deze leuke avonturen met onze Masha en de Beer kostuums. Vind alles wat ze nodig hebben om de bloeiende vriendschap te herstellen tussen de vriendelijke bosbeer en het levendige Russische meisje.
Masha woont in het bos en heeft verschillende huisdieren: een hond, een geit en een varken. Maar de meeste bosdieren vermijden Masha omdat ze erop staat dat ze met haar spelen. Als Masha een vlinder achtervolgt strompelt ze per ongeluk het huis binnen van een beer die niet thuis is. Masha besluit daar te blijven en te spelen maar maakt er uiteindelijk een zooitje van. Als de beer thuiskomt en ziet wat Masha heeft gedaan, probeert hij van haar af te komen... maar zonder resultaat. Hij en Masha worden uiteindelijk beste vrienden.

De Masha kostuums zijn één van onze meest favoriete tekenfilm verkleedkleding stukken, en we zijn er zeker van dat ze ook de favorieten van de kleintjes zullen zijn! Masha's kostuum is voorzien van een wit overhemd, een roze jurk en een bijpassende hoofddoek. Voeg een blonde pruik toe om de look helemaal compleet te maken!

Geef ook het beste feest voor je kind met onze Masha en de Beer verjaardagsfeest decoraties. Bestel slingers, borden, servetten, ballonnen en nog veel meer van deze leuke tekenfilm serie

Filteren
Uw zoekopdracht:

Masha en de Beer, jouw favoriete tekenfilm serie kostuums!

Masha's kostuum, de favoriet van je kleine meid

Als je kleine meid fan is van Masha en de Beer dan zal ze dol zijn op ons Masha kostuum. Inclusief roze jurk, wit shirt en de hoofddoek van onze kleine Russische vriend.

Zij kan de hoofdrol aannemen van de energieke Masha en eindeloze avonturen beleven met haar vrienden terwijl ze speelt, lacht, zingt en plezier maakt!

Het Beer kostuum van de gezellige vriend

Als je kleine jongen vindt dat Masha's avonturen de allermooiste zijn, dan zal hij de perfecte trouwe metgezel van Masha zijn in ons gezellige Beer kostuum.

Het kostuum bestaat uit een donkerbruine jumpsuit. Het lachende gezicht en oren van de beer zitten op de aangehechte capuchon. De handen van de beer worden meegeleverd in de vorm van wanten. Super zacht én warm, maken dit het perfecte kostuum voor het volgende verkleedfeest of carnaval.

Masha kostuums zijn exclusief verkrijgbaar bij Funidelia!

Top