Maleficent Kostuums

Ben jij het zat dat de prinsessen altijd alle aandacht krijgen? Vind jij dat heksen en tovenaressen verkeerd begrepen worden? Als jij op zoek bent naar het perfecte carnavals of halloween kostuum voor vrouwen ga dan niet zonder je Maleficent kostuum.

Zij is de schurk van het verhaal, de boze heks die Sleeping Beauty in het Disney verhaal wil afschaffen, maar ook de fee die de magie van het bos dat ze thuis noemt, wil redden en beschermen. Laat je beste vriend een Doornroosje kostuum dragen naar het volgende feest en je doet de eer in je Maleficent kostuum, jij bent het best geklede paar tijdens het volgende Halloween feest!

Het Maleficent kostuum is een goede keuze die je met Halloween nooit zult teleurstellen. Laat het nog groter en kwaadaardiger lijken met mooie paarse en groene make-up, en laat iedereen denken dat jij echt de koningin van de duisternis bent.

Als jij denkt dat de Disney Prinsessen en Prince Charming kostuums zo passé zijn, dan zijn deze Maleficent kostuums jouw Disney kostuums!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 11 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top