Skip to content

De beste kostuum ideeƫn

Kostuumideeƫn, originele kostuums, merchandising en een feestelijke decoratie

Carnaval-kostuums

Carnaval staat voor de deur, en het enige waar we om geven is plezier maken, toch? Het is die tijd van het jaar waarin onze verbeelding stroomt, en we zoeken naar de meest originele carnaval kostuums, degenen die ons laten genieten van deze leuke dagen: het beste voor kostuumliefhebbers!

Voor wie op zoek is om op te vallen van de rest, hebben we een TOP 10 voorbereid van Carnaval originele kostuums.

Laat het feest beginnen!

1. Kleed je aan en trend met je morphsuits en kostuums voor de tweede huid

Morphsuits en Tweede Huid kostuums zijn het handigst om weer te geven in de carnavalsoptocht van jouw stad.

Je kunt super chic zijn met je smoking, een Twister-wedstrijd spelen of vragen naar de volgende halte van het metrostation. Met deze strakke en rekbare overalls kun je ze zien, ademen en zelfs drinken.

2. Opposuits en Originele Pakken: Stijl is leuk

Als je dit carnaval niets van je stijl wilt verliezen, is een van de meest originele en goed ontvangen kostuums de authentieke Opposuits.

Dit zijn leuke patroonpakken waarmee je op verschillende manieren gekleed kunt gaan terwijl je nog steeds een elegante stijl uitstraalt. U hoeft alleen maar te kiezen uit alle ontwerpen die er te vinden zijn.


Meisjes kunnen ze ook hebben!
3. Leuke kostuums: Ride On & Carry Me. Duizelingwekkend, Horsy!

Een van de meest originele kostuums! Het draait allemaal om het creĆ«ren van illusies ā€“ Een echte Piggyback & Carry Me kostuum.

Je lijkt overal op je Vespa te rijden. Of misschien alsof je je dinosaurus bestuurt, of een ezel!


4. Kerstkostuums: Kigurumis en onesies – Heeft iemand iets gezegd over de kou?

Voor alle koukleumen: Kigurumis en Onesies kostuums zijn de beste keuze. We hebben het over een paar comfortabele en warme jurken uit Ć©Ć©n stuk waarmee je kleding eronder kunt dragen. Ideaal voor koude seizoenen!
Je kan je zelfs verkleden als een van je favoriete personages!


5. Digitala kostuums.

Als jij een van degenen bent die in het digitale tijdperk zijn verdronken, zullen deze t-shirts en kostuums zeker je gedachten overnemen omdat ze uniek zijn.

Eigenlijk heb je je mobiel alleen nodig om een aantal coole effecten te creƫren.


Je kan ook een digitaal menselijk masker kopen. Maak je niet druk; je zal eruit zien als de Terminator zelf!


6. Wees Authentiek! Vrouwen kostuums gemaakt voor mannen.

Een ding is zeker: er is altijd een kans om je te verkleden om een leuke tijd te hebben. Jongens vermommen zich graag als vrouwen – Waarom denk je dat dat is? Dus, hier zijn enkele originele kostuumideeĆ«n voor carnaval. Je ziet er enorm kostbaar uit!


7. Goedkope kostuums: T-shirts en kits. Makkelijk en effectief

Maak je geen zorgen als je geen tijd of zin hebt om een heel mooi kostuum te maken. Authenticiteit staat niet haaks op eenvoud.

Daarom kun je een hyperrealistisch t-shirt of een set aantrekken waarmee je, dankzij een paar maar goed gekozen rekwisieten, jezelf kunt veranderen in het karakter van je voorkeur.
8. Bon Appetit! Voedsel of drankjes kostuums.

Voedsel of drankjes kostuums zijn ideaal voor Carnaval. Je kan een gezonde fruitschaal bedenken bijvoorbeeld en daarmee een kleurvol groepskostuum creĆ«ren ā€“ en iedereen kan met je meedoen.


9. Koppel kostuum: twee en twee – dat is beter.

Dit is voor alle koppels die zich graag dienovereenkomstig kleden. Pas op, we hebben het niet over liefhebbende paren. Je kunt je verkleden met je broer, een neef, een vriend of zelfs je moeder – het ding gaat twee aan twee en maak een leuke tandem.

10. Groepkostuums: iedereen is binnen!

We sluiten deze TOP 10 af met een paar originele kostuums die jij en jouw groep kunnen showen deze Carnaval.

Je zou een hoop Wallys kunnen zijn, misschien een stapel kaarten of een paar sumoworstelaars, die iedereen tart die je voor durft te zetten. Misschien kun je de zon laten opkomen, ook al is het een nachtelijke carnavalsoptocht. Wie weet?
Te heet? Hier zijn enkele originele en koele zomerkostuums

Om de zon en die hoge temperaturen aan te pakken, laten we je in Funidelia de meest originele en koele zomerkostuums voor dit seizoen zien voor elke leeftijd en smaak! Vergeet niet je zonnebrandcrĆØme, wat slippers en je favoriete zomerkostuums in te pakken.

Chilly Baby-kostuums

Kinderen genieten nog meer van deze tijd van het jaar. Of ze nu afscheid nemen van school of kleuterschool, ze kleden zich meestal aan het einde van het jaar. Dus om te voorkomen dat ze oververhit raken, kun je een aantal jurken van hun favoriete personage of andere piratenkostuums kiezen: perfect om over zee te varen als dappere (en kille) boekaniers!
Zomer classics

Het is tijd voor volwassenen om hun zomerfeestjes voor te bereiden en een aantal van de beste volwassenen kostuums van dit seizoen.

Of je nu verkleed gaat voor een Hawaiiaans feest, op een cruise op de Middellandse Zee, een muziekfestival, of om wat aandacht te trekken aan het strand of het zwembad, we hebben het perfecte kostuum voor elke keer.

Hawaiiaanse kostuums

Breng het paradijs thuis met een Hawaiiaanse feestje. Hawaiiaanse kostuums zijn zomer classics to-have. En we hebben een geweldige tijd met ze!


Zeemans kostuums

Blauwe en rode strips worden nooit te oud tijdens de zomer. Als je niet op cruisevakantie kunt gaan of je hebt het geluk en je wilt een goede look bereiden voor je diner met de kapitein, deze zeemanskostuums zijn voor jou. Span wat spieren (als je kunt) en geniet echter van de volle zee en waar je maar wilt.

Strandkostuums

ā€˜Beach Pimpsā€™ is nu geannuleerd. Chicks willen een leuke jongen met wie ze lachen en een geweldige tijd hebben.

Hoewel we met Boratā€™s slinger bikini – een klassieke zwemmer of een hilarisch lifeguard kostuum (in de ruwe stijl van Baywatch) – niet weten wat de reacties zouden kunnen zijn.


Mooie kostuums in toeristische stijl

Met deze authentieke Opposuits en pakken ben jij de koning op elk zomerfeest! Perfect voor elke plaats – en nog beter als u ze naar een bruiloft durft te brengen. Er zit geen schaamte in!

We laten je elk model uit de zomereditie zien! Korte mouwen en shorts, je kunt natuurlijk fris zijn op elk zomerfeest.
Festival kostuums

Last but not least hebben we de ideale kostuums voor feestgangers en die-hard muziekfans. Ze zijn allesbehalve verhit en onopvallend. Ik bedoel, perfect voor de zomer met vrienden!


Wat vindt u van onze voorstellen? Met al die originele zomer- of carnavalskostuums zul je je geen moment vervelen!

Have fun!