Halloween decoraties. Versier ideeën voor een angstaanjagend feest

Filteren
Uw zoekopdracht:

De leukste ideeën met Halloween versiering

Halloween decoratie

Stel je voor dat je een Halloween feest organiseert. De genodigden komen naar jou thuis en treffen daar een tuin aan vol met graftombes. Er liggen verschillende zombies verspreid over het gras die kruipend jouw richting op lijken te komen en je ziet een waarschuwingsbord bij de ingang staan met daarop dat er GEVAAR dreigt.

Zodra de genodigden binnen zijn, beginnen de deuren van het huis te kraken. Wanneer ze de woonkamer binnen willen treden dienen ze door een wolk met stof en spinnenwebben heen te kruipen. Enkele objecten lichten op in het duister. In de hal hangen skeletten aan het plafond die je een warm welkom heten.
Pas op! Het is mogelijk dat iemand op een dode rat gaat staan naast de eetkamertafel. Vraag je gasten om plaats te nemen op de bank. Naast hen zit een pompoen met een gevaarlijk sinistere uitdrukking. Je gasten genieten van een cocktail die eruit ziet als een glas bloed met stukken hersen erin. Ze lijken zo wel Dracula!

Lijkt het jou interessant om dit in jouw huis af te laten spelen? In deze sectie vind je alles wat je nodig hebt om een authentiek Halloween-huis te creëren. De perfecte Halloween decoratie om een schrikbarende sfeer te creëren vind je hier.

Als je een Halloween feestje wilt organiseren voor kinderen dan kun je in onze webshop ook Halloween decoratie vinden die wellicht iets minder de stuipen op het lijf jaagt.

Slingers met “Happy Halloween”, muurdecoratie met pompoenen, decoratieve figuren van horror film personages, hangende skeletten, raven, spinnen en gigantische spinnenwebben en oplichtende glow-in-the-dark objecten… Dit zijn enkele van de Halloween spullen die je hier terugvindt om angstwekkende sfeer mee te creëren.

Halloween decoratie om je tuin tot een begraafplaats te transformeren

Halloween tuin decoratie

Als jij een tuin hebt dan is dát de perfecte gelegenheid om deze te veranderen in een kerkhof. Én om het beste Halloween feestje EVER te organiseren! Dit is het gedeelte van je huis dat je gasten als eerste zullen zien wanneer ze bij je huis aanbelanden. Je dient dus uitgebreid aandacht te besteden aan de versiering van dit gedeelte van je huis. Het is tijdens Halloween je visitekaartje.

Wat ze in de tuin aantreffen is slechts een voorbode van wat ze verder in het spookhuis zullen tegenkomen. Je tuin dus omtoveren tot een begraafplaats vol met graftombes is dus een geweldig idee. In deze sectie vind je Halloween tuin decoratie zoals grafstenen van Freddy Krueger of van Jason Voorhees, bekende seriemoordenaars uit de horrorfilm-scene. Ook vind je Halloween grafstenen met typische RIP opdruk (rest in peace; rust zacht), om daarmee het gewenste effect van angst te creëren.

Tussen de graftombes kunnen zich verontrustende figuren begeven, zoals levende doden die uit de graven opstaan en die onderdeel willen uitmaken van de feestvreugde.

Als we hier dan nog enkele waarschuwingsborden aan toevoegen dan zullen we zeker weten angst opwekken bij de genodigden op het moment dat ze voet aan de grond zetten in jouw tuin. Alleen de aller dappersten zullen het aandurven om je tuin te betreden, je tuin zal dus zeker niet te klein zijn voor al je gasten.
Denk eraan om goed het gras te maaien want misschien is er een zombie die Thriller in Michael Jackson-stijl wil dansen. Zeker weten dat gedurende de nacht vordert, meerderen zich op de dansvloer zullen begeven, wel of niet zombies.

Halloween decoratie voor de woonkamer: treed rustig binnen

Halloween decoratie woonkamer

Net zo belangrijk als de tuin is de woonkamer of het vertrek waar het Halloween feest zal plaatsvinden. Om daar te geraken is het mogelijk dat de gasten eerst door de keuken of hal de woonkamer binnentreden. Deze plek is perfect om je gasten in eerste instantie te laten schrikken. Decoratieve spinnenwebben zijn hier essentieel.

Je vindt in onze catalogus onder andere een selectie met spinnenwebben: fluorescerende of gigantische spinnenwebben. Als je arachnofobie hebt dan is het waarschijnlijk dat je deze hal des doods niet durft te betreden. Aan het plafond kun je witte of zwarte transparante doeken hangen waardoor sommige objecten op verontrustende manier net lijken te zweven.

Ook is het leuk om wat led verlichting aan te brengen of om geluiden te reproduceren, bijvoorbeeld van de Hogwarts eetzaal uit Harry Potter.

Halloween decoratie voor het toilet: vergeet de rij

wc Halloween decoratie

Dit is een gedeelte van het huis dat je gasten zeker weten zullen bezoeken. Het toilet dient minstens in Halloween stemming te zijn. Hiervoor heb je moordende decoratie nodig. Dit kan wel eens het engste kamertje van het huis worden. We geven je enkele ideeën betreffende Halloween versiering om je gasten zoveel angst te bezorgen dat ze zelfs niet meer naar de wc durven te gaan..

Wanneer het toilet zich in de badkamer bevindt dan kunnen deze smeuïge tips daar ook worden toegepast. Bijvoorbeeld de badkuip, die kun je vullen met water en met enkele druppels nepbloed waardoor er rode vlekken ontstaan. Laat een mes in de badkuip of in de wastafel van het toilet drijven en voeg enkele bloedspetters toe met nepbloed, op de muur, de rand van de badkuip en op het douchegordijn. Wie zou het aandurven in de badkuip te kijken wat daarin ligt?

De muren en de wastafel in het toilet of in de badkamer kun je ook voorzien van bloedspetters met een boodschap op de spiegel met zoiets als “jij bent de volgende” wat voor een top van angst zorgt.

Voor de grootste bloedfans beschikken we ook over een assortiment met nep organen, speciaal voor Halloween. Deze kun je ook laten drijven in de badkuip of in de wastafel, net alsof iemand heeft geprobeerd om een lichaam te ontleden. Laat een handafdruk achter op de muren en op meubelstukken of op de deur. Iemand heeft geprobeerd te ontsnappen...

Halloween decoratie voor op tafel: een moordend diner

tafeldecoratie halloween

Een moordend diner, dat is mogelijk met een Halloween themafeest. Met de toepasselijke Halloween decoratie zal aan tafel plaatsnemen een moedige daad zijn.

Bovendien, wanneer de gastheer of gastvrouw voor de gelegenheid in stijl gekleed gaat met de nodig Halloween make-up, dan wordt het absoluut een succes.
Om terug te keren naar de tafel beginnen we bij het tafelkleed. Zwart met spinnenwebben is een goed startpunt; elegant en tegelijkertijd duister. In het middelpunt van de tafel kun je een pompoen met een kaarsje erin plaatsen, een verwijzing naar de legende van Jack O´Lantern. Je kunt ook een rat in een kooitje plaatsen, een bloederige beer, een afgehakt hoofd van een zombie of je kunt een schedel met ogen vol met wormen op tafel neerzetten. Natuurlijk kun je deze griezelige decoratie ook ergens anders plaatsen.

De borden, servetten, het bestek en de bekers kun je ook op het Halloween thema afstemmen. Maak het geheel af door hier en daar wat spinnenwebben en nepspinnen achter te laten, vleermuizen op de hangen of decoratieve botten her en der neer te leggen.

Als een goede gastheer of gastvrouw is het leuk om een welkomstgeschenk voor de gasten te hebben. Wat dacht je van een zwarte roos? En wanneer iedereen aan tafel zit, breng dan een toast uit met jullie bloederige drankjes, Proost!

Halloween verlichting om extra spanning te creëren

halloween verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel van de sfeer en helpt bij het creëren van een perfecte climax. In dit geval willen we een enge sfeer creëren, hierdoor dienen we rekening te houden met het effect dat elk soort licht veroorzaakt, daar in de kamers waar het feest gevierd zal worden.

In onze catalogus vind je een sectie met exclusieve Halloween verlichting, speciaal voor dit feest. Dit kunnen zowel lichtgevende artikelen als glow-in-the-dark oplichtende halloween decoratie zijn. Kies uit vele hangende, lichtgevende decoratie en oplichtende muurdecoratie.

Om je van nog meer ideeën te voorzien, raden we je aan om in de tuin aan de slag te gaan met pompoenen en die op de vloer te zetten met kaarsjes erin. Ze zorgen voor zachte, subtiele verlichting die ontvankelijk is voor beweging door de wind.

Wat kaarsjes en waxinelichtjes betreft, je treft ze in onze webshop aan in de vorm van pompoenen en schedels, al dan niet met bloed. Met deze gevarieerde selectie kan je hier het juiste omgevingslicht kiezen voor in jouw spookslot. Als je een haard hebt dan zal een kandelaar vast een speciaal accent geven aan het geheel.

Halloween decoratie voor kinderen

Halloween decoratie voor kinderen

Als je van plan bent om een Halloween feestje voor de kids te organiseren dan mag de decoratie best iets minder luguber zijn. We willen natuurlijk niet dat ze na afloop van het feestje nachtmerries zullen hebben! De pompoenen vormen het belangrijkste element binnen de Halloween decoratie voor het kinderfeest. Pompoenen zijn erg kenmerkend voor deze viering maar tegelijkertijd zijn ze niet al te somber en eng.

In deze sectie vind je verschillende soorten. We hebben opblaasbare pompoenen, decoratieve pompoenen met verschillende afmetingen, slingers en muurdecoratie.. En wat betreft tafeldecoratie beschikken we over een groot assortiment met (wegwerp) huisraad met het thema Halloween. Je vindt hier bijvoorbeeld borden en bekers van Monster High.

Oplichtende skeletten en hangende spookjes met fluorescerende of lichtgevende ogen zijn ook één van de decoratieve artikelen die perfect zijn voor Halloween feestjes voor kinderen.

En om nog meer angst op te wekken, bevelen we je aan om je te verkleden of om een Halloween masker op te zetten. Geen beter welkom dan de kinderen een klein beetje te laten schrikken..👻 Moehahaa...

Top