Star Wars Kostuums

The Force zal bij je zijn met deze Star Wars kostuums. Als je een loyale volgeling bent van de intergalactische saga dan wil je deze niet missen. Wij hebben ook de officiële Star Wars merchandise waar je naar opzoek bent. Kortom, je bent hier aan het juiste adres! Je kiest aan welke kant van de Force je wilt staan. Hier vind je het kostuum van Darth Vader en natuurlijk het masker. Je kunt ook een echte Jedi zijn, zoals Luke Skywalker, Kylo Ren, Boba Fett of Princess Leia. En als je liever op het slagveld bent, kun je een echte imperial soldier worden met deze Stormtrooper kostuums. Perfect voor carnaval, cosplay of thema feesten. Daarnaast bieden wij ook een grote selectie kostuums van de nieuwste Star Wars personages: Rey, Kylo Ren, Poe Dameron ... en zelfs Snoke! Koop je favoriete Star Wars kostuum gemakkelijk online. Wij bezorgen het bij jou thuis, en de rest is simpel: kleed je om en geniet ervan!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Star Wars kostuums voor een buitenaards topfeest

Star Wars

Ook al leven de sterren uit Star Wars in een sterrenstelsel ver weg, heel erg ver hoef je nu niet meer te zoeken om één van hen te kunnen zijn. De personages uit Star Wars liggen nu binnen je bereik. Trek dus nu één van onze Star Wars pakken aan!

In onze online catalogus vind je kostuums uit een ander sterrenstelsel. Funidelia biedt een brede selectie met officiële kostuums voor heren, dames, jongens, meisjes, baby´s en zelfs voor honden. Onze Star Wars kostuums omvatten werkelijk alle personages uit de films uit de saga. Om decoratie en feestartikelen maar niet te vergeten, waarmee je je eigen Star Wars feestje kunt bouwen.

Laat je verleiden tot de duistere kant van de Kracht

Lado oscuro fuerza

Ook al leven de sterren uit Star Wars in een sterrenstelsel ver weg, heel erg ver hoef je nu niet meer te zoeken om één van hen te kunnen zijn. De personages uit Star Wars liggen nu binnen je bereik. Trek dus nu één van onze Star Wars pakken aan! Als jij de duistere kant hebt verkozen tot jouw kant, weet jij vast wel raad met het kostuum van de Sith-Lord; met een Darth Vader kostuum, of met een kostuum van Darth Maul, Kylo Ren of van één van de knechten van Darth Vader zoals Captain Phasma of militairen uit de keizerlijke troepen zoals de Stormtrooper of de Flametrooper uit Episode VII: The Force Awakens. 

Voeg je tot de lichte kant van de Kracht

Lado luminoso fuerza

Als je in plaats van de duistere kant, de voorkeur geeft aan de lichte kant van de kracht dan zal jouw keuze vallen op een jedi kostuum zoals die van Obi Wan Kenobi of Luke Skywalker of van één van de bondgenoten zoals Prinses Leia, Han Solo of Chewbacca. Denk eraan: “als in een grote jedi meester converteren jij wilt, het Yoda kostuum aantrekken jij moet”

Alles begon in een sterrenstelsel ver, ver weg

Star Wars, de sterrenoorlogen, is één van de mijlpalen in de filmgeschiedenis. De Star Wars films overstijgen iedere verwachting en generatie en hebben ontelbare successen geboekt.

Deze epische saga beschikt over een spectaculaire samenstelling van personages, zoals onder andere: Luke Skywalker, Prinses Leia, Han Solo, Darth Vader, de keizerlijke Stormtroopers, master Yoda, Obi Wan Kenobi en ook premiejager Boba Fett. De protagonisten uit memorabele scènes en hun uitspraken zijn werkelijk authentieke klassiekers geworden.

Sinds de première van de eerste film uit de originele trilogie in 1977, met George Lucas als maker en bedenker, heeft het Star Wars universum zich ruim uitgebreid, met een nog dagelijks groeiend legioen fans van alle leeftijden.

De populariteit van Star Wars in onze maatschappij maakt van Star Wars een reden om je te verkleden, om themafeesten te organiseren of om cadeau te geven.

Het verhaal van Star Wars

Disfraces Star Wars

Het verhaal van Star Wars omvat diverse films en kan worden gezien als een fantastische space opera, die beschikt over alle benodigde elementen om voortdurend de interesse van de fans vast te houden. Dit zorgt ervoor dat Star Wars enorme commerciële successen boekt op internationaal niveau.

Het plot draait om de eeuwige strijd tussen het goed en het kwaad, tussen de duistere kant en de lichte kant van de kracht, een constante confrontatie tussen het angstaanjagende en autoritaire Galactic Empire en de Rebel Alliance die streeft naar het herstellen van de vrede en orde in het stelsel.

In de films komen actiescènes voor, epische ruimtegevechten en intense lightsaber duels tussen helden en schurken. Enkele momenten waar je in Star Wars van kunt genieten zijn ruimtereizen met de snelheid van het licht tot vergelegen planeten, bewoond door bijzondere wezens en risicovolle missies die waardige strijders vergen.

Star Wars heeft als resultaat, een cocktail van: emoties, samenzweringen, bedrog en allianties, familieconflicten, processen van interne (en externe) verandering, grote vriendschappen en romances. Dit alles vindt plaats onder het ritme van een meesterlijk georkestreerde soundtrack. De openingsmuziek van de films, de Imperial March of de melodie van de Mos Eisley Cantina zijn een bewijs van het succes van de soundtrack van Star Wars.

Voor Star Wars fans, van de grootste geeks (diegenen die de namen weten van álle personages), tot de meest recente fans, beschikt Funidelia over een ruim assortiment met Star Wars kostuums.

Alle Star Wars kostuums die je maar wilt

Disfraces Star Wars

In ons online assortiment vind je een uitgebreide selectie met Star Wars kostuums.

Hier vind je alle verkleedkleding omtrent Star Wars, ingedeeld naar geslacht, stijl en grootte: Star Wars kostuums voor iedereen! En niet alleen vind je hier kostuums, ook bieden we je een brede selectie met accessoires die je van top tot teen star wars maken. Helmen, Star Wars maskers, handschoenen, lightsabers en make-up zijn belangrijke onderdelen die niet mogen ontbreken bij je outfit.

Of het nu is voor Carnaval, voor Halloween, voor een verkleedfeestje of voor je eigen collectie, op het moment dat je een Star Wars pak zoekt, dan weet je nu waar je moet zoeken.

Van Tatooine tot Coruscant, van Endor tot Naboo, wij beschikken over de leukste Star Wars kostuums van het hele universum. Met deze kostuums kun je jezelf vermaken en iedereen om je heen verrassen op je verkleedfeestje, op Carnaval, met Halloween, een verjaardag of welk evenement dan ook.

Star Wars, een saga met verschillende episodes.. wij hebben de kostuums uit alle episodes!

Disfraces Star Wars

Sinds de eerste Star Wars film in 1977 (deze werd later omgedoopt tot Star Wars: Episode IV - A New Hope), zijn tijdens alle films uit de saga, personages op het grote doek verschenen om nooit te vergeten.

De eerste trilogie gaat over de inspanningen van de rebellenalliantie tegen het meest verschrikkelijke onderdeel in het universum, de Death Star, in staat om andere planeten volledig te ruïneren. Door middel van een reeks met avonturen, worden de specifieke eigenschappen getoond van beide zijden van de Kracht. De Kracht is een energieveld dat invloed heeft op alle levende dingen en die de Galaxy bij elkaar houdt. Bovendien maakt het degenen die het domineren erg krachtig.

De eerste drie films (chronologisch gezien) lieten ons genieten van een aantal grootheden uit de filmindustrie om de film zo in de smaak te vallen bij het grote publiek.

Deze personages mogen absoluut niet ontbreken op ieder Star Wars feest. We zullen hierna meer vertellen over de kostuums van de karakters uit Star Wars die onmisbaar zijn op Carnaval, met Halloween, op verjaardagspartijen en andere themafeesten.

Darth Vader kostuums: de duistere kant van de Kracht

Disfraces de Darth Vader

In de eerste Episode leerde de wereld het personage Darth Vader kennen, de meest akelige schurk, met zijn zwarte pak, helm en een bijzondere ademhalingsapparaat. Hij is de uitvoerende hand van de duistere kant van de Kracht en in dienst van het Galactic Empire.

Darth Vader is één van de bekendste personages uit de filmgeschiedenis, zowel voor zijn slechtheid als voor zijn voorkomen. Hij is een icoon, een referentiepunt voor alle schurken en geniaal om je als hem te verkleden.

Er bestaat geen Carnaval, geen feest of evenement zonder Darth Vader kostuum. Met zijn indrukwekkende pantser, zwarte cape en representatieve masker zal hij je niet onopgemerkt blijven. In deze sectie vind je Darth Vader kostuums voor alle smaken, voor alle maten en leeftijden en prijsklassen. Van zeer deluxe versies tot standaardversies en klassieke uitvoeringen.

Luke Skywalker kostuums: in de wegen van de Kracht

Disfraces Luke Skywalker

Luke Skywalker (Mark Hamill), de jongen van de planeet Tatooine die in Episode IV de wegen van de Kracht leerde kennen en zich converteerde tot een krachtige Jedi ridder. Zijn rol is cruciaal in de strijd tegen het Imperium. Waarschijnlijk is hij de grootste held uit de saga.

In zijn eerste avonturen met de Rebel Alliance draagt hij een tuniek in een lichte kleur, met een band om zijn middel. Wanneer hij een Jedi wordt, draagt hij donkerdere kleding waarmee hij zijn eigen volwassenheid toont, die van een authentieke Jedi.

Het Luke Skywalker kostuum is een must voor iedereen die de lichte wegen van de kracht wil volgen. 

Prinses Leia kostuums: Rebel voor een vrije Galaxy

Disfraces Princesa Leia

De charmante en dappere Prinses Leia (Carrie Fisher) is de hoogste vertegenwoordigster van de Rebel Alliance. Met haar opvallende haardracht is ze bejubeld als een van de belangrijkste iconen uit Star Wars en Science fiction films. Als je erover denkt om je te verkleden als heldin van de Rebel Alliance, dan vind je op deze plek verschillende versies.

Wij beschikken over het Classic Prinses Leia kostuum met het witte pak met de zilverkleurige heupband, precies zoals ze deze draagt in A New Hope.

Voor de meer gewaagden, degenen die de aandacht naar zich toe willen trekken op een verkleedfeest, hebben we het sexy slave Prinses Leia kostuum, met de goudkleurige bikini, het kostuum dat ze draagt wanneer ze gevangen wordt genomen in het paleis van Jabba de Hutt.

In deze tutorial kun je zien hoe je je kunt opmaken en verkleden als Prinses Leia

Han Solo kostuums: een flirt van een dief

Disfraces de Han Solo

De meest elegante smokkelaar van de hele galaxy is een belangrijk lid van de Rebel Alliance. Het is Han Solo (Harrison Ford), piloot van de Millenium Falcon, het ruimteschip dat de Kessel run aflegde in minder dan 12 parsecs.

Han is altijd in het gezelschap van Chewbacca, een gevoelige wookie en co-piloot van de Millenium Falcon.

Han Solo gaat gekleed in een witte blouse met een zwart hesje erover, een donkere broek met een rode band over de lengte van de broek en lange laarzen.

Hij draagt altijd zijn blaster bij zich, in een holster, bij zijn riem, voor in het geval dat het nodig is op onverwachte momenten te vuren. Wie schoot er eerst? Vraag het anders aan Greedo, de premiejager van de Mos Eisley Cantina bar. Als je van actie houdt, ga dan voor het Han Solo kostuum.

Jedi kostuums: Wie zei er dat ze uitgestorven waren?

Disfraces de Jedi

Om het evenwicht van de Kracht weer te herstellen op een verkleedfeestje en je party-capaciteiten toe te laten nemen, heb je absoluut een Jedi kostuum nodig van een Jedi ridder.

Tussen onze Star Wars kleding vind je hier kostuums van de Jedi, de bewakers van de vrede in het sterrenstelsel. Meestal kleden zij zich met een tuniek en een band waar ze hun wapen onder plaatsen, de lightsaber, oftewel het lichtzwaard.

De belangrijkste Jedi´s zijn: maestro Yoda, Obi Wan Kenobi, en Anakin en Luke Skywalker. In onze online shop beschikken wij over kostuums van al deze personages. Volg dus je instinct en may the force be with you.

Kostuums van de Droïdes: Dáár was je naar op zoek!

Disfraces C3PO

De onafscheidelijke droïdes C3PO en R2D2 zijn één van de belangrijkste personages uit de saga. Het zijn de enige personages die in alle episode´s zijn verschenen.

Deze droïdes komen iedere film voor- en tegenspoed tegen, maar zonder hun hulp, zou het lot van het sterrenstelsel er heel anders uit hebben gezien.

Van Anakin Skywalker en Luke, tot Prinses Leia die smokkelen met vliegtuigen, tot nieuwe droïdes in de nieuwste episode´s, zoals BB8, die Rey helpt bij het vinden van haar bestemming. De Droids zijn onmisbaar in het Star Wars verhaal. 

Stormtrooper kostuums: de keizerlijke troepen

Disfraces de Stromtrooper

Op de flanken van het Galactische Keizerrijk bevinden zich de aanvalstroepen die worden gekarakteriseerd door hun witte pak met de witte helm. Dit zijn de Stormtroopers. Ze staan bekend om hun uitstekende scherpschutterskunsten.

Bij Funidelia vind je een uitgebreid assortiment met Stormtrooper kostuums in verschillende versies, voor kinderen en voor volwassenen. Ontdek het grote aantal mogelijkheden dat onze online catalogus biedt en voeg je bij het beste leger uit het Star Wars universum! 

X-Wing Pilot kostuums: De Rebel Alliance Piloten

Disfraces de X-Wing

Aan de zijde van de Rebellenalliantie vinden we de X-Wing pilot, de piloten met hun oranje kostuums met witte helm die proberen om de keizerlijke troepen te vernietigen.

Luke Skywalker zelf vocht met het rebellenleger in de Red Squadron (Red 5) samen met  X-Wing piloten die op missie werden gestuurd om de Death Star aan te vallen

Personages uit The Empire Strikes Back

El Imperio Contraataca

De tweede film uit de saga, Episode V: The Empire Strikes Back (1980) brengt nieuwe personages met zich mee, waarvan de kleding ook is opgenomen in ons assortiment met Star Wars kostuums.

Het is in deze aflevering dat we kennismaken met de Jedi-meester Yoda, de kleine maar krachtige Jedi, verbannen naar het drassige Dagobah System. Ook komt premiejager Boba Fett in het spel met het doel Han Solo te vangen, en Lando Calrissian, vriend van Han Solo, afkomstig van de planeet Bespin, Cloud City, die later zal toetreden tot de Rebellenalliantie. 

Personages uit The Return of the Jedi

El Retorno del Jedi

Met Episode VI: The Return of the Jedi (1983) wordt de eerste trilogie voltooid. In deze film verschijnen in de hoofdrol Keizer Palpatine, de meest gevreesde en krachtigste schurk van de saga met de meeste kennis over de geheimen van de duistere kant van de Kracht en altijd in het gezelschap van de Royal Guard.

Ook verschijnt in deze aflevering Jabba the Hutt, een vreemde gangster met een slijmerig uiterlijk dat doet denken aan een mix tussen een kikker en een slak. Hij woont in een paleis op Tatooine en drukte een prijs op het hoofd van Han Solo.

De kleine en schattige Ewoks zullen hier in deze episode ook een rol spelen en ondersteuning bieden aan de Rebellenalliantie tijdens de Battle of Endor.

Star Wars: De saga gaat verder met de Prequel trilogy

Peliculas Star Wars

Jaren na Episode VI, wordt de tweede trilogie gemaakt, een prequel die duikt in de oorsprong van het verhaal dat in de eerste films van Star Wars wordt verteld. Nieuwe episode´s worden gemaakt, die chronologisch gezien de eerste films uit de saga zouden zijn: The Phantom Menace (1999), The Attack of the Clones (2002) en The Revenge of the Sith (2005).

Deze trilogie staat in het kader van de samenzwering door Palpatine om keizer te worden en zo te kunnen regeren over het melkwegstelsel, en van de transformatie van de kleine Anakin Skywalker tot Darth Vader. Ook vinden de Clone Wars plaats tussen de Galactische republiek en de Separatisten. De oorlogen eindigen wanneer men Orde 66 uitvoert, waardoor de Clones zich tegen de Jedi keren, de Jedi achtervolgen en deze proberen te vernietigen. 

Nieuwe personages ter uitleg van de geschiedenis van de Galaxy

In de loop van de saga, verschijnen nieuwe personages wiens kostuum allemaal deel uitmaken van de Funidelia-collectie met Star Wars kostuums. We zullen er een aantal noemen: Padmé Amidala, koningin van Naboo en later senator, Darth Maul, de Sith schurk wiens verschijning een klassieker is geworden voor fans van de saga. Wie ervan houdt om zich te verkleden en te schminken met Halloween of Carnaval, is Darth Maul met de karakteristieke dubbele rode lightsaber, een goede optie.

We leren ook Anakin Skywalker kennen, jonge leerling en sidekick van Obi Wan Kenobi, die wordt verleid tot de duistere kant van het kwaad, en Jango Fett, de beroemdste premiejager van de Galaxy, of de Clone Troopers. Zij zijn een eerste versie van de Stormtroopers en leden van het Leger van de Republiek.

Ook de sinistere Graaf Dooku en Generaal Grievous, een cyborg (een wezen met mechanische onderdelen), zijn enkele andere nieuwe personages. 

Star Wars: Een laatste trilogie die zorgt voor opschudding in het sterrenstelsel

Star Wars El despertar de la Fuerza

In 2012, koopt Disney producent Lucasflim en kondigt een nieuwe trilogie aan, het vervolg op de vorige twee trilogieën. Deze trilogie bestaat weer uit drie episodes, die dus bij de zes bestaande episodes kunnen worden opgeteld.

De eerste van deze laatste trilogie is Episode VII: The Force Awakens (2015). Tot grote vreugde van alle fans worden hierin de legendarische Mark Hamill, Carrie Fisher en Harrison Ford, geherintroduceerd. Zij kruipen 40 jaar later weer in de huid van Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo, respectievelijk.

Bijna geven zij het stokje door aan een volgende generatie met personages. In deze episode worden ook weer nieuwe personages geïntroduceerd. Een nieuwe wereld dus met mogelijkheden om je te verkleden als personage uit Star Wars. 

Rey kostuums: The Force Awakens

Disfraces de Rey Star Wars

Weinig staat bekend over Rey. Van deze vrouwelijke hoofdrolspeelster uit Episode VII weten we dat ze galactische wrakstukken verzamelde op Jakku, een woestijnplaneet waar ze Finn en BB8 leert kennen.

Een nieuwe heldin die zich voegt bij de Rebellen (aangevoerd door Leia Organa) en door de Kracht wordt geroepen.

Kylo Ren kostuums: de heropleving van de Duistere Kant

Disfraces Kylo Ren

Kylo Ren, de antagonist van Rey, de schurk uit The Force Awakens.

Met een duister familieverleden en een voorliefde voor de duistere kant van de Kracht, is hij een trouwe dienaar van de First Order. Een nieuwe bedreiging van de vrede in het sterrenstelsel wiens ultieme leider Snoke is.

Plezier in het kwadraat met deze meest interessante koppels uit het Star Wars universum

Disfraces Star Wars

Als je je met Carnaval op dubbele wijze wilt vermaken dan dien je je te verkleden als één van de twee personages die in Star Wars een beroemd duo vormen. Combineer twee verschillende kostuums en speel zelf de leukste scènes uit de Episodes na.

In zo’n uitgebreide saga vol met mythische personages zijn de mogelijkheden om te combineren eindeloos. Naast ontelbare paren, kunnen we ook Darth Vader combineren met een (of meer) Stormtrooper(s), Palpatine en zijn Royal Guard, of verschillende X-Wing piloten samen nemen. En wat dacht je van een trio? Bijvoorbeeld: Jabba the Hutt, Boba Fett en Prinses Leia als slaaf.

Als het om verkleden gaat dan heeft jouw verbeeldingskracht vast geen grenzen. Dus, laat de teugels maar vieren, je weet nu waar je moet beginnen met zoeken!

Darth Vader en Luke Skywalker

Disfraz Darth Vader y Luke Skywalker

Één van de meest confilictieve relaties uit de saga is die tussen Darth Vader en Luke Skywalker. Ze duelleren met lightsabers tot in eeuwigheid, voeren emotionele dialogen en onthullen verrassende details, waaronder één van de meest aangrijpende momenten uit de saga.

Het perfecte pak voor vader en zoon, denk je niet?

Han Solo en Prinses Leia

Han Solo y Princesa Leia

Een verliefd stelletje wiens relatie zich gedurende de eerste trilogie ontwikkelt, dat zijn Han Solo en Prinses Leia. Met één van de meest pikante en sarcastische scènes, maakt dit één van de meest populaire koppels uit Star Wars.

De beste optie voor het ultieme Star Wars duo. 

Obi Wan Kenobi en Anakin Skywalker

Obi Wan Kenobi y Luke Skywalker

Obi Wan Kenobi en Anakin Skywalker zijn twee vrienden die altijd klaar zijn om in actie te komen. Ze verschijnen in de tweede trilogie. Ondanks enkele stressvolle momenten, is dit Jedi -koppel het perfecte duo om iedere strijd aan te gaan.

Zeker weten dat ze ook een goed duo vormen op een verkleedfeest!

Han Solo en Chewbacca

Han Solo y Chewie

Aan het stuur van de Millenium Falcon delen Han Solo en Chewbacca verschillende avonturen vanuit de cockpit van dit legendarische ruimteschip. Het is het snelste stuk schroot van het gehele sterrenstelsel. De Star Wars kostuums zijn perfect om samen met je vriend of vriendin aan boord te stappen en in het middelpunt van de belangstelling te staan op dat feest. Onafscheidelijke reisgenoten. 

Rey en Kylo Ren

Rey y Kylo Ren

Rey en Kylo Ren zijn de twee nieuwste gezichten van de nieuwe reeks antagonisten in Episode VII. De combinatie van deze twee kostuums is perfect voor de nieuwste fans van deze meest recente films.

Droids-paar: C3PO en R2D2

Parejas de droides: C3PO y R2D2

Vergeet de droïdes niet! In onze selectie met Star Wars kostuums vind je één van de beroemdste robot kostuums voor tweetallen. Het zijn C3PO en R2D2, waarvan we over de kostuums beschikken in verschillende versies en voor alle doelgroepen, zelfs voor honden. Verander zelfs je hond in een droïde. 

Top