Jaren 50 kleding: Rock en roll kleding en jurken

Als jij een grote fan bent van Elvis Presley, als Marilyn Monroe je muze is en je houdt van Grease... dan moet jouw volgende kostuum een ​​van deze jaren 50 kleding kostuums zijn.

De jaren 50 waren een leuk decennium gekenmerkt door rock-'n-roll, jongens met vette kapsels en leren jasjes, en meisjes in perfecte pin-up stijl. Ben jij klaar om de perfecte carnaval kostuums te vinden? Je krijgt vast en zeker geweldige ideeën hier.

Onder onze jaren 50 kleding voor heren vind je onze Rockabilly kostuums, met een spijkerbroek met zichtbare zoom en een strak t-shirt of een bowling shirt met korte mouwen. En vergeet je leren jas en gladde haar niet voor die smeulende look. Draag ook een pakje sigaretten onder je mouw en een kam in je achterzak... zodat je je haar kunt gladstrijken, natuurlijk!

Creëer je eigen dames jaren 50 kostuums voor dames met volle poedelrok en petticoat en een strak T-shirt met korte mouwen. Doe ook een sjaal om, en voeg een zonnebril en een felroze jas toe ... jij zult een echte Pink Lady zijn net als van Grease.

Ongeacht welk jaren 50 kleding kostuum jij kiest, wij weten dat het tof gaat zijn. En onthoud, rock 'n' roll is jouw passie!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 101 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top