Harry Potter capes: Griffoendor, Zwadderich, Hufflepuf en Ravenklauw

Is je brief van Hogwarts aangekomen? Als dat zo is, dan heb je een van de officiële Harry Potter capes nodig van de Hogwarts afdelingen. Vergeet Madam Malkin's tuniekwinkel op Diagon Alley, je Griffoendor tuniek vindt je bij Funidelia!

Rood, groen, geel of blauw? Griffoendor, Zwadderich, Hufflepuf of Ravenklauw? Welke Hogwarts afdeling dan ook, wij hebben alle capes en gewaad die je nodig hebt. Transformeer jezelf in een tovenaar of heks met deze capes van Harry Potter, Hermione en Ron. Er zal geen spreuk of drankje zijn die je niet kunt doen en we zijn er zeker van dat je veel afdelingspunten zult winnen!

Voltooi je magische look met een Harry Potter sjaal en scoor je Harry Potter toverstaf zonder naar Ollivanders te hoeven gaan. Alle Harry Potter merchandise die je altijd al hebt gewild, vindt je bij Funidelia!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Scoor het Griffoendor cape of het gewaad die bij je favoriete afdeling hoort. Wij hebben alle Harry Potter capes!

Expelliarmus !, Alohomora !, Lumos!, De "Polyjuice Potion" of de "Felix Felicis" zijn slechts enkele van de spreuken en drankjes die je zult leren op Hogwarts. Maar... je zult niet in staat zijn om naar de beste School of Magic and Wizardry te gaan zonder je Harry Potter gewaad!

Nee nee. De regels van de school zijn duidelijk: alle heksen en tovenaars van Hogwarts gaan afhankelijk van de afdeling waar ze toe behoren, gekleed in Griffoendor, Zwadderich, Hufflepuf of Ravenklauw capes.

Kijk uit dat Professor Snape je niet in de gangen ziet zonder je Griffoendor cape of hij trekt 10 punten van je af, die uiteindelijk cruciaal kunnen zijn voor jou om de House Cup te winnen.

Als je nog steeds niet kunt verschijnen op Diagon Alley om je tuniek te kopen en de "Red Flu" in de garage zit dan scoor je jou Harry Potter cape gewoon bij Funidelia en start je de Hogwarts lessen met alles wat je nodig hebt .

Top