Kostuums voor honden en katten (huisdieren)

Hier vind je de beste, origineelste en leukste hondenkostuums. Het leukste is dat het hele gezin zich kan verkleden en dan mag jouw huisdier natuurlijk niet ontbreken! Bij Funidelia vindt je een super coole en originele outfit voor jouw hond en kun je de maat kiezen die het beste past. Jouw trouwe huisdier zal veranderen in een dinosaurus, een superheld of een beroemde zanger. Er zijn zoveel karakters om uit te kiezen! Als het thema voor het feest bekend is, weet je zeker dat je de perfecte outfit voor je harige vriend bij ons kunt vinden. Welk kostuum je ook kiest, het zal geweldig staan deze Carnaval, Halloween of op een verjaardagsfeest. Kun jij je al voorstellen dat jouw huisdier verandert in Darth Vader of Superman? Woef!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Als zelfs je huisdier een feestbeest is...

Je hond is een feestbeest met meer ritmegevoel in zich dan jij? Als het aan je hond zou liggen dan zou hij gerust samen met jou op jacht gaan wanneer je je op zaterdagavond op de dansvloer begeeft. Denk er dus aan dat je je hond niet alleen thuis laat naar dat gekostumeerde feest!

Onthoud één ding: je hond is op zich al fantastisch in alledaagse situaties, dus stel jezelf voorr hoe dat in een kostuum zou zijn! Iedereen die een huisdier bezit wil alles delen met zijn hond of kat en zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen. Want je weet, hoe meer je aan je huisdier geeft, hoe meer je terugkrijgt. Zelfs met Kerst, Carnaval, Halloween of tijdens andere verkleedfeesten, kun je nu het plezier delen met je viervoeter. Wij helpen je met onze verkleedkleren voor honden om deze feestelijkheden nog specialer te maken.

Denk je dat je ondertussen alles hebt gezien op het gebied van hondenproducten? Oh nee…, dan weet je vast nog niet van het bestaan van onze hondenpakjes af. Zet je klaar, de leukste verkleedkleren voor honden zijn te vinden bij Funidelia!

Adviezen voor het verkleden van een hond

accessori per cani

Voordat je een kostuum koopt voor je hond of voor een ander huisdier dien je je te bedenken of je huisdier het zou behagen om een kostuum te dragen.

Wij zijn eerlijk met je om te zeggen dat niet alle honden en katten het erg leuk vinden om te worden aangekleed. Dus ga gerust je gang om je huisdier te verkleden, tenzij je merkt dat het stress veroorzaakt bij het dier. Houd ook altijd in gedachten dat het verkleden slechts van korte duur dient te zijn, bij voorkeur niet langer dan een uur. Ideaal zou zijn, wanneer je naar een verkleedfeest gaat, om je huisdier slechts enkele momenten voor het feest aan te kleden. Hoe minder tijd het dier het kostuum dient te dragen, hoe beter.

Enkele zachtaardige honden accepteren het beter om een kostuum te dragen terwijl andere dit niet doen. Als je pitbull geen Paw Patrol pakje aan wil, dwing hem dan niet. Als ze het niet gewend zijn om hondenkleding te dragen dan zal hij of zij het als iets vreemds bemerken en op allerlei manieren proberen om uit het pak te komen. Alvorens je een hondenpakje koopt dien je dus te voorkomen dat je hond het dragen van een pakje als een straf zal zien, alleen omdat wij het leuk vinden om ermee over straat te gaan. Sommige honden kunnen zich er zelfs voor schamen.

Het is waarschijnlijk veel gemakkelijker om een kostuum door je hond of kat als jurk te laten dragen en het te laten beschermen tegen de kou. In alle gevallen dient het voor je huisdier comfortabel te zijn om het kostuum te dragen en op een ongedwongen manier. Als je merkt dat je hond het niet waardeert, kies dan voor een accessoire. Een accessoire zal ook voldoende zijn om je hond mee te nemen naar een verkleedfeest.

In onze catalogus vind je leuke honden accessoires zoals oren van Prinses Leia, Yoda oren, Dinosaurus hoorns en een roze sjerp om je hond mee te nemen op vrijgezellenfeest.

Kies het juiste kostuum voor je hond

Kies het juiste kostuum voor je hond: wanneer je voor je hond een kostuum uitkiest dan dien je te overwegen om voor een comfortabel kostuum te gaan dat hem in staat stelt om probleemloos in te bewegen, liggen, rollen, etc. Om die reden zijn de verkleedkleren voor honden van Funidelia ruim gekozen en zijn ze comfortabel en veilig. Als je er bang voor bent dat het pijn zou kunnen doen aan je hond, vermijd dan alles wat mogelijk gevaarlijk zou kunnen zijn voor je huisdier.

Vergeet niet dat de kostuums vooral bedoeld zijn voor het plezier en daarom comfortabel en veilig dienen te zijn!

De reactie van je hond wanneer je hem het kostuum aantrekt, zal boekdelen spreken; sommige honden zullen er alles aan doen om eruit te ontsnappen en andere honden zullen zich er gemakkelijk in voortbewegen en op dat verkleedfeestje vrolijk met je meegenieten.

Je huisdier op de juiste manier meten voor aankoop van het kostuum

hoe meet je je hond

Op Funidelia worden de maten van het honden kostuum aangegeven in centimeters. Het is belangrijk om je hond nauwkeurig te meten, door het plaatsen van een centimeter in horizontale richting en door rondom het lichaam van de hond te meten. Let op dat je het meetlint niet te strak aanspant.

De borstomtrek wordt gemeten rondom het breedste gedeelte van de borstkas en de ribben. Met de lengte wordt bedoeld vanaf de basis van de nek tot aan het begin van de staart.

Als je niet zeker bent welke maat je moet kiezen en je twijfelt tussen twee verschillende maten, raden we je aan om altijd de grotere maat van de twee te kiezen want, zoals we eerder al hebben aangegeven, is het essentieel dat het dier zich comfortabel voelt in het kostuum. Niet alle kostuums zijn in alle hondenmaten verkrijgbaar. Het is daarom belangrijk om alle beschikbare maten goed te controleren.

Carnavalspakjes voor honden en katten

joker pak voor honden

Als je een liefhebber bent van Carnaval en je je ieder jaar tot in de details voorbereidt op dit feest, dan is een verkleedpak voor je viervoeter vast van harte welkom! De verkleedkleren voor honden in ons assortiment stelt je in staat om een afgewogen keuze te maken uit een fantastisch en breed aanbod.

Aangezien al onze hondenpakjes geweldig zijn zullen we zeggen dat er enkele supergeweldige hondenpakjes tussen staan: het Uncle Sam kostuum voor honden, het Minion pak voor honden, het hot dog kostuum voor honden, Sylvester de kat voor honden en het pak van Skye uit Paw Patrol. We kunnen de lijst nog langer maken maar we raden je aan toch echt zélf een kijkje te nemen.

Jij samen met je viervoeter

koppel kostuum

En wil je jezelf verkleden net zoals je vriend Bo of Spike? Bedenk dan dat jij je net zo kunt kleden als je huisdier met een volwassenen kostuum. Jullie zullen het perfecte paar zijn! 

Halloween kostuums voor honden? Waarom niet!

costume halloween per cani

Wat zijn onze aanbevelingen voor Halloween kostuums voor honden? Een Halloween hond op dat Halloween feest zal de leukste verrassing van het feest zijn! Wat zijn dan de beste Halloween kostuums voor honden? Denk aan het lachen dat je hond zal opwekken met zijn gemaskerde Halloween outfit. Hoe deze gekleed zal gaan zal afhangen van het baasje. We raden je aan om niet zo ver te gaan als in Cujo… ken je dit boek nog van Stephen King dat hij in 1993 op het grote scherm bracht? Boeeeee!

Als je niet weet welk kostuum je je huisdier wilt aantrekken, kijk dan naar de foto´s van de meest beroemde parade ter wereld met voor Halloween verklede dieren: Tompkins Square Halloween Dog Parade vindt op 24 oktober plaats in New York. Een grote bron van inspiratie!

Transformeer je huisdier tot een Halloween hond met bijvoorbeeld: het Frankenstein kostuum voor honden voor, een mummie pak, skeletpakje of een pompoenpak, deze zullen allemaal vertegenwoordigd zijn op 31 oktober. En dan zijn er de hondenpakjes voor Halloween die gebaseerd zijn op personages uit horrorfilms, zoals: een Freddy Krueger outfit, Joker pak of een Beetlejuice kostuum, allemaal geïnterpreteerd door jouw viervoeter. En wat te denken van een Ghostbuster kostuum als hondenpak? Het zal de perfecte avond zijn om iedereen te stuipen op het lijf te jagen!

Spreken we over Halloween dan spreken we over snoep en traktaties. Natuurlijk dient je hond ook beloond te worden. Als je ze ook iets wilt geven, kies dan bijvoorbeeld voor een pompoen. Dat zal ook heerlijk smaken bij je huisdier en zo blijf je in hetzelfde thema. Je kunt natuurlijk ook special Halloween hondenkoekjes en brokjes voor katten klaarmaken of kopen, speciaal voor de gelegenheid.

Honden Kerstkleding

Vergeet hem niet met Kerst! Je viervoeter verdient ook een originele Kerst outfit om plezier in te hebben en om hem warm te houden.

Honden Kerstkleding: de Kerstman

kerstman kostuum

Wissel je “woef-woef” in voor “ho-ho-ho”… met Honden kerstkleding is het mogelijk! Het kerstman pak voor je vriend met vier poten is een top geschenk voor Kerst. Misschien zal hij in het begin wat terugdeinzen, maar zodra hij zich er bewust van wordt welke aandacht hem dit brengt, zal hij er niet meer uit willen komen. 

Kerstelf pak voor Honden

kerstelf

Ideaal voor trouwe helpers van de kerstman! Wanneer er een kerstman in de buurt is dienen er ook kerstelfen te zijn. Zorg voor een goede sfeer tijdens het kerstdiner: verkleed je samen met je hond als kerstman en kerstelf. Merry Christmas!

Gingerbread kostuum voor honden

Gingerbread kostuum

Dit Gingerbread kostuum is zeker één van onze favorieten als het gaat om Kerst verkleedkleding voor honden, net zoals in deze variant met melk en cookie´s. 

Wat een engeltje!

engel kostuum honden

De viering van de geboorte van Christus is niet compleet zonder de aanwezigheid van een engel. Dit hondenkostuum met het fantastische witte gewaad met aureool kan een leuke optie zijn om je hond in een levende kerststal te zetten...

Star Wars kostuums voor honden

star wars hond

Voor de liefhebbers van de meest mythische film saga, biedt onze catalogus een breed scala aan Star Wars kostuums voor honden. Je kunt je hond verkleden als één van de sterren uit het Galactic Galaxy. Aan je hond zal het niet aan de Kracht ontbreken om zich te verkleden met een Yoda of Prinses Leia kostuum of zelfs een verkleedpak van R2D2.

Als je een fan van het Star Wars rijk bent en je laat je hond verleiden tot de duistere kant van de Kracht, dan kan hij wellicht concurrentie zijn van Darth Vader. Wij hebben van Star Wars meer dan één versie voor je hond beschikbaar. 

Superman pakken voor honden

superman pak hond

Transformeer je hond tot Superman hond! Alle honden zijn de beste vrienden van de mens, maar sommige honden zijn superhelden, capabel om de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Vele organisaties genieten van de capaciteiten en kwaliteiten van honden om mensen te helpen met therapieën of om mensen met een handicap te helpen. Dankzij deze honden zijn zij beter in staat om zelfstandig te leven.

In eerbetoon aan deze fantastische honden bestaan er superhelden pakken voor honden. Want, ook ons huisdier kan een echte superheld zijn, een Superhond of Supergirl met een geweldig hondenpakje. Dit kan hilarisch zijn wanneer het normaal om een rebelse hond gaat maar wanneer je deze een supergirl jurkje aantrekt. Onze catalogus zorgt ervoor dat je je hond als je favoriete superheld kunt verkleden. We zijn er verzekerd van dat hij het pak met trots zal dragen! 

Een smoking voor honden

honden smoking

Een elegant kostuum voor honden, ideaal voor een galadiner, voor Oud & Nieuw of voor het bijwonen van een Bruiloft. We beschikken zelfs over een elegant bruid en bruidegomskostuum, inclusief ring. Pas maar op dat je hond straks meer in trek zal zijn dan jij ;)

Nog meer kleding voor honden

honden kleding

Op zoek naar nog meer hondenpakjes? Converteer je hond in een ander dier, een wild dier of een dier uit de prehistorie. Of kleed je huisdier als één van de kleine gele wezentjes uit de tekenfilms van de Minions met een Minion pak voor honden.

Is jouw hond niet van klein formaat, dan beschikken wij ook over verkleed kleding voor grote honden. Vele van onze kleding voor honden is beschikbaar tot maat XL en soms zelfs tot XXL. Raadpleeg hiervoor de informatie bij ieder specifiek product.  

26 augustus, Internationale Dag van de Hond

Op 26 augustus is het Internationale Hondendag (World Dog Day). Op deze dag worden alle honden in het zonnetje gezet. Verwen je hond met een lekkere maaltijd, met een uitje naar het strand of met een leuk verkleedpakje. Internationale hondendag wordt gevierd ter herinnering aan duizenden jaren vriendschap tussen mens en hond. Een dag om eraan te denken dat honden onze beste vrienden zijn, honden ons verdedigen waar nodig en onze levenskwaliteit verbeteren. Een trouwe vriend voor altijd… 

Top