Jaren 20 kleding: Charleston jurken en jaren 20 accessoires

Welkom bij het cabaret van Funidelia! Deze kostuums uit de jaren 1920 nemen je mee naar het tijdperk van het Verbod, toen gangsters de schoten en vlasmessen noemden en de nacht dansten in blitse jurken.

Onze Charleston, gangster en flapper kostuums vervoeren je naar een wilde en leuke tijd waarin pailletten, franjes, veren hoofdbanden en glanzende stoffen allemaal razernij waren en het leven een constant cabaret leek.

Blader door jaren 20 kleding en accessoires vol pailletten en glans, korte bob pruiken, parelkettingen, lange sigarethouders en verenboa's voor het volgende verkleedfeest.
Ontdek de grootste kostuumcatalogus et het perfecte gangster kostuum in echte Al Capone stijl, evenals accessoires zoals fedora hoeden, dassen en pistolen om je jaren 20 stoere jongenslook te voltooien.

Vind je chique flapper kostuum, of probeer whisky te smokkelen in clandestiene clubs met een gangster kostuum. Deze jaren 20 kostuums maken een ongelooflijke carnavalskostuum en ze zijn beschikbaar voor mannen, vrouwen, kinderen... en zelfs huisdieren!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 206 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top