Disney Prinsessenjurken voor kinderen en dames

Leef je eigen sprookje met deze Disney Prinsessen jurken. Deze magische kostuums voor meisjes en vrouwen zullen je dromen waarmaken, want je bent nooit te oud om te dromen!
Word de prinses die je altijd al wilde zijn met behulp van deze magische Disney prinsessenjurken. Wij hebben het complete assortiment van de eeuwige klassiekers tot de modernste.

Als jij van dieren en zingen houdt en vrienden hebt die mee willen doen met het plezier, overweeg dan onze Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen kostuums. Als je verteld is dat je van binnen en van buiten mooi bent maar ook van een goed boek houdt dan is ons Belle en het Beest kostuum het perfecte Disney Prinsessen kostuum voor jou.
Ons Rapunzel kostuum geeft je die lange lokken die je altijd al hebt willen hebben en Vaiana kostuum is perfect voor vrijgevochten en avontuurlijke meisjes. En als de zee je tweede thuis is, is het Ariel kostuum het kostuum voor jou. Als je dol bent op sneeuwmannen en alle dingen van de winter, kom dan naar het volgende verkleedfeest in een Frozen kostuum als Elsa of Anna. Maar als je ware specialiteit slapen is, probeer dan het Aurora of Doornroosje kostuum, of laat de slechterik in je los met ons Maleficent kostuum als je een beetje stout bent geweest.

Nu hoef je alleen nog maar je maat te kiezen en het Disney Prinsessen kostuum voor meisjes of vrouwen komt eraan. Vergeet niet om de essentiële accessoires toe te voegen om je look af te maken, want wat zou Assepoester doen zonder haar schoenen?

Als je een klein meisje hebt die dol is op de prinsessen wereld, help haar dan haar eigen themafeest of Disney Prinsessen verjaardadsfeest te geven: vind borden, servetten, kopjes, slingers, piñata's en nog veel meer Prinsessen feestdecoraties.

Alle Disney prinsessen wachten op je bij Funidelia, zodat jij de hoofdrol kunt spelen en hun verhalen weer tot leven kunt laten komen.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 156 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top