Paard & Unicorn Maskers

Bereid je beste draf en galop voor om te hinniken als een goed paard en te zegevieren op je volgende verkleedfeest. Kies een paardenmasker of een eenhoorn en verras al je vrienden. Nu kun je een mens met paardenhoofd worden met deze realistische en grappige eenhoornmaskers of paardenmaskers.

In onze online winkel vind je een brede selectie van modellen, met paardenmaskers in bruin, wit of zelfs meerkleurig. Je kunt een wild en gek paard zijn of een prachtige eenhoorn. Er wordt gezegd dat eenhoorns, deze wezens die lijken op een paard maar met een puntige hoorn op hun hoofd, niet echt zijn. Bewijs dat eenhoorns bestaan op je volgende verkleedfeestje, en laat al je vrienden versteld staan.

Gebruik een paardenmasker om een volledig kostuum van dit dier te completeren, of zet gewoon het masker op en verander in een grappig paard met een mensenlichaam.

Hoe dan ook, met deze eenhoorn- en paardenmaskers, gemaakt van voornamelijk latex en met grote realisme, zul je lijken op dit mooie dier en iedereen verrassen met je indrukwekkende vacht en je meest stijlvolle draf. Deze maskers zijn ideaal om je snel, comfortabel en gemakkelijk te verkleden voor Carnaval of elk verkleedfeest.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 6 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top