Koppel kostuums: Carnaval Koppel en Duo Kostuums voor Halloween

Waar zou Batman zijn zonder Robin? Of Sherlock zonder Watson? Hoe zit het met Fred Flintstone zonder Wilma? Koppel kostuums zijn het beste verkleed idee voor het volgende carnaval, Halloween of themafeesten.

Koppel, familie, duo en groep kostuums zorgen voor nog originelere en leukere verkleedfeesten!

Laat je inspireren door een beroemde film als Alice and the Mad Hatter, een stripfiguur als de Flintstones of Wally en Wenda, of superhelden partners zoals Batman en Robin. Of word nog creatiever en verkleed je als schurken zoals de Joker en Harley Quinn, videogamekarakters als Mario en Luigi of Pac-Man en een spookje!

Deel de engste nacht van het jaar met een vriend met deze leuke Halloween koppel kostuums. Kom opdagen op het feest als Jack en Sally van The Nightmare Before Christmas, Chucky en zijn vriendin, Gomez en Morticia Addams, Frankenstein en zijn vriendin of Dracula en zijn vampier... je kunt zelfs een White Walker duo worden met deze Game of Thrones maskers en kostuums.

Het enige dat jij nu hoeft te doen is jouw favoriete thema kiezen, beslissen wie jouw partner gaat worden en je bent klaart om het plezier te verdubbelen!

https://www.funidelia.nl/panier
Top