Officiële Harry Potter toverstokken

Lumos, Alohomora, Wingardium Leviosa of Expecto Patronum zijn spreuken die geen geheim zijn voor jou dankzij deze Harry Potter toverstokken. Als je niet weet wat je moet doen in afwachting van je Hogwarts brief, oefen dan alvast de beroemdste spreuken uit de magische wereld met Harry Potter, Hermione, Ron, Professor Snape en zelfs Voldemort's toverstok.

Bij Funidelia hebben we alle Harry Potter en Fantastic Beasts toverstokken zodat jij ze aan je verzameling kunt toevoegen en je Harry Potter kostuum kunt af maken. Er zal geen sinistere tovenaar zijn die je kan weerstaan met de enige echte Zegevlier (Elder wand). Met Hermione's toverstaf ben je een superster in het uitspreken van Wingardium Leviosa. En als je net als wij dapper bent en denkt dat het vrezen van een naam alleen maar de angst verhoogt voor diegene, pak dan Voldemort's toverstaf en laat aan iedereen zien dat je een van de meest krachtige tovenaars uit de magische wereld kunt zijn zonder af te gaan.

We hebben een breed scala officiële Harry Potter cadeaus en merchandise die fantastisch zijn voor echte potterheads. Van Griffoendor's, Zwadderich's tunieken tot alle Harry Potter toverstokken. Inclusief oplichtende Harry Potter toverstokken zodat je spreuken altijd goed uitkomen en niemand je verdacht Dreuzel te zijn.

Laat niemand je betoveren met de Confundus spreuk! Bestel nu je Harry Potter toverstok of die van een ander personage!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 18 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top