Darth Vader kostuums voor volwassenen en kinderen

Als jij je zoon Luke hebt genoemd. Als verkleden in een cape jou elegant lijkt. Als zwart je favoriete kleur is... dan kan jij de verleiding van de Dark Side niet weerstaan met deze Darth Vader kostuums voor volwassenen en kinderen. Verander in het meest kwaadaardige personage met jouw Darth Vader kostuum op het geluid van de Imperial March. Pronk met je helm en zwarte cape in stijl, voeg een ademhalingsapparaat toe en niemand zal je ooit in de weg lopen. Haal je vrienden bij elkaar en maak een keizerlijke entourage, een van jullie kan een Darth Vader kostuum dragen en de anderen verkleden zich in de Stormtrooper kostuums. Voel de kracht van de Force en vecht tegen de Rebel Alliance samen met de Emperor met deze mythische Star Wars kostuums!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Ontdek de fantastische Darth Vader kostuums

“No, I am your father” is één van de bekendste uitspraken uit de trilogie van Star Wars, uitgesproken door de charismatische schurk Darth Vader. Als je je aangetrokken voelt door de Duistere kant dan ben je op deze pagina op de juiste plek! Kies hier je Darth Vader kostuum en val op tijdens Carnaval, Halloween, themafeestjes, verjaardagen of welk ander evenement gerelateerd aan Star Wars. 

Darth Vader: de mythische schurk uit Star Wars

Darth Vader kostuums

Darth Vader is één van de krachtigste personages uit het Star Wars universum en domineert als één van de weinigen, de duistere kant van de kracht. Zijn aanwezigheid imponeert, het zwart van zijn verschijning domineert aan alle kanten, zijn helm, cape en kleding met in zijn hand de rode lightsaber. Tevens door zijn ademhalingsapparaat, wat zorgt voor een bedreigend aspect, maakt het hem tot een unieke fictieve persoon.

Zijn geheimzinnige en spannende geschiedenis gedurende de hele saga en door de eigenaardigheden van zijn uiterlijk maken dit tot een zeer aantrekkelijk kostuum voor Star Wars fans.

Als jij behoort tot de groep die-hard Star Wars fans of je bent op zoek naar een cadeau voor een ultieme Darth Vader fan dan raden we je ten zeerste één van deze Darth Vader kostuums aan. Met deze outfits zul je zeker een geslaagde keuze maken en in de belangstelling staan, in elke hoek van de melkweg!

In onze catalogus vind je een breed scala aan producten van dit bijzondere karakter, waaronder ook diverse accessoires. We beschikken van de iconische Sith Lord uit de Star Wars films over versiering voor themafeesten, kinderfeestjes, verjaardagen en andere festiviteiten.

Darth Vader voor iedereen!

Disfraces de Darth Vader para perro

Bij Funidelia vind je een grote verscheidenheid aan Darth Vader kostuums. Darth Vader is zo iconisch, en niet alleen in de saga maar ook daarbuiten in de wereld van film en in onze hedendaagse cultuur is Darth Vader beroemd. We kunnen daarom niet anders dan een groot aantal officiële versies en alternatieven in ons assortiment opnemen.

Je zult hier Darth Vader pakken vinden voor volwassenen; voor heren, varianten voor dames, kostuums voor kinderen; jongens en meisjes, voor baby´s en zelfs voor honden

Supreme Darth Vader kostuum

Supreme Darth Vader kostuum

Natuurlijk denken we ook aan onze meest veeleisende fans die op zoek zijn naar hoge kwaliteit, zowel voor eigen gebruik ofwel voor gebruik op professioneel niveau. Onze online shop biedt een prachtig Supreme Darth Vader kostuum. Dit kostuum is een collector´s item, afgewerkt tot in de details en van uitstekende kwaliteit. 

Kostuums voor alle budgetten

Klassiek Darth Vader kostuum

In onze shop vind je ook voordelige Darth Vader pakken, geschikt voor alle budgetten, zodat we daarmee iedereen kunnen laten genieten van een Darth Vader kostuum.

Darth Vader kostuums voor Dames

Dames Darth Vader kostuum

In aanvulling op de klassieke kostuums van dit karakter, degenen die te zien zijn in de films van Star Wars, biedt Funidelia ook variaties zoals modellen voor dames met een rokje en versies met een pet in plaats van een helm, sweaters, etc.

Verras de allerkleinsten met een Darth Vader pak voor kinderen!

Kinder Darth Vader pak

Star Wars hebben is geworden tot een succesverhaal en heeft verschillende generaties veroverd. Verkleed daarom nu je kleintje met Carnaval, Halloween of met een ander feestje als kleine Darth Vader met een Darth Vader pakje. Een fantastische keuze gezien het grote aantal volgers dat Darth Vader heeft. Zeker weten dat ze verleid zullen worden tot de duistere kant! 

“The circle is now complete”: hier vind je alle accessoires om je kostuum af te maken

Er bestaan verschillende kostuums die naar een hoger niveau stijgen wanneer we geschikte accessoires toevoegen. Dit is één van de kostuums die de meerwaarde laten zien wanneer het pak wordt aangevuld met toebehoren. We zullen je enkele accessoires laten zien die je aan je Darth Vader kostuum kunt toevoegen op het moment dat je besluit je te transformeren tot de schurk van het Galactic Empire.

Eén van de bijzonderheden van dit personage is zijn gemechaniseerde ademhaling. Het Darth Vader ademhalingsapparaat kun je nu bij Funidelia bestellen zodat je het geluid kunt nabootsen, wat je kostuum nog verbazingwekkender zal maken!

De onmisbare rode lightsaber

Darth Vader lightsabers

Een ander essentieel accessoire is de rode Darth Vader lightsaber (lichtzwaard), een wapen dat hij meesterlijk en met souplesse de baas is en in verschillende scènes tegen Luke Skywalker inzet in de films uit de eerste trilogie.

Dit rode lichtzwaard kan ook als wapen worden ingezet tegen Jedi´s en hij kan er andere wapens en schoten mee afweren.
In onze online shop vind je verschillende Darth Vader lightsabers, naast andere Star Wars lightsabers van de personages uit de saga.

De Darth Vader helm, een teken van gezag

Darth Vader helm

En hoe kan het ook anders, hier kun je ook de iconische Darth Vader helm bemachtigen, één van de belangrijkste onderdelen van het kostuum. We beschikken over Darth Vader helmen van supreme kwaliteit die kunnen dienen als collectors´ item voor de echte fans, en (basic) Darth Vader maskers voor welk Star Wars feestje of welke feestelijkheid dan ook.

Je kunt bovendien accessoires kopen zoals de zwarte Darth Vader handschoenen in standaardmaat voor volwassenen en in kindermaat.

Darth Vader decoratie

Darth Vader decoratie

Naast verkleedkleding en accessoires vind je op deze pagina ook een volledig assortiment met Darth Vader decoratie waarmee je je eigen Darth Vader feestje kunt bouwen en een ruimte volledig kunt aankleden.

De grootste Darth Vader geeks zullen zeker dol zijn op de 3D lampen van Darth Vader. Deze artikelen kunnen het perfecte cadeau zijn voor een verjaardag of bijvoorbeeld voor Kerst. Onweerstaanbaar!

Darth Vader: een klassieker in het Star Wars universum

Star Wars acteurs

Het personage van Darth Vader ontwikkelt zich geleidelijk over de afleveringen van de eerste Star Wars trilogie. Geleidelijk zal hij verschillende aspecten van zijn persoonlijkheid onthullen en zal hij karakteristieken openbaren die hem zullen maken tot één van de meest charismatische schurken uit de cinema-wereld.

In de eerste films wordt Darth Vader neergezet als één van de centrale figuren uit het imperium, de Rebellenalliantie achtervolgende en daarmee de helden Luke, Leia en Han Solo achterna zittende. Later, in de voorgaande trilogie (episode I,II,III) wanneer hij zich begeeft aan de duistere kant van de Kracht aan de zijde van Emperor Palpatine, wordt met meer detail het verhaal van de transformatie van Anakin Skywalker tot Darth Vader onthuld.

David Prowse interpreteerde de rol van Darth Vader tijdens de eerste trilogie. Verschillende andere acteurs hebben deze rol geïnterpreteerd tijdens de verschillende episode´s. Inclusief James Earl Jones die de onmiskenbare stem van Darth Vader produceert en voor een memorabel optreden zorgt.

De krachtige Sith Lord laat zijn sporen na aan het begin van de eerste film (episode IV - A New Hope) wanneer zijn ruimtevaartschip wordt aangevallen toen hij Prinses Leia achterna zat met de geheime plannen van het superwapen van het imperium: de Death Star. Zijn excellente capaciteiten om het ruimteschip te besturen, hoe hij een groep stormtroopers bevelen geeft en het meedogenloos ondervragen van zijn bemanning zijn indrukwekkend en dienen als voorafje voor wat nog meer van deze schurk volgt tijdens de reeks episode´s.

Vanaf nu luidt zijn naam... Darth Vader

Anakin Skywalker

Het begint allemaal op de planeet Tatooine, wanneer ervaren Jedi master Qui-Gon Jinn een kleine blonde jongen ontdekt en denkt dat dat wel eens de “gekozene” zou kunnen zijn om het evenwicht van de Kracht te herstellen en daarmee een oude Jedi Prophecy of the Chosen One, te vervullen.

Met zijn excellente pilootkunsten, een brede ingenieurskennis voor zijn leeftijd en hoge niveaus met midi-chlorians in zijn lichaam (een element die helpt het potentieel van het gebruik van de Kracht te bepalen), stapt de jonge Anakin Skywalker aan boord van een reis die zijn leven zal veranderen en tevens voorgoed het lot van de Galaxy.

Ondanks dat hij opgegroeid is met Obi Wan Kenobi, zijn vriend en Jedi-mentor, wordt Anakin een Sith leerling en wordt lid van het Galactic Empire door zich te transformeren tot de verschrikkelijke Darth Vader.

Gemanipuleerd door Palpatine, die pleitte dat de krachten van de duistere kant van de Kracht een redding zouden kunnen zijn voor zijn geliefde Padmé, viel Anakin voor deze latere keizer, nadat hij daarvoor al tekenen vertoonde van een interieur conflict en een persoonlijkheidsverandering.

Tijdens een epische duel met Obi Wan Kenobi, tussen de lava-rivieren van de planeet Mustafar, verliest Anakin het duel en wordt ernstig verminkt en verbrand en verslagen. Dit is de reden waarom hij zijn karakteristieke pak draagt in de kleur zwart met het zwarte masker. Darth Vader verandert volgens Obi Wan in een cyborg, “meer machine dan mens”.

Vanaf toen werd Darth Vader de rechterhand van keizer Palpatine, de belangrijkste antagonist tijdens de eerste trilogie en hij trakteert de fans van deze saga op onvergetelijke actiescènes en dialogen.

Darth Vader: aanwezig in alle episode´s

Groeps kostuums Darth Vader

Het succes van dit personage zorgde ervoor dat hij ook tijdens de vervolgtrilogie een belangrijke rol (door verschijningen en vermeldingen) speelde in de nieuwste films als Rogue One en The Force Awakens

Naast zijn leiderscapaciteiten voor het Galactic Empire, is Darth Vader erg bekwaam met zijn lightsaber en blijft hij een excellente piloot, zoals hij laat zien wanneer hij een Tie Fighter bestuurt tijdens de battle van Yavin die eindigde met de destructie van de Death Star.

Darth Vader gebruikt zijn kennis over de duistere kant van de kracht om zijn macht te vergroten. Hij doet dit bijvoorbeeld door het bewegen van objecten en deze te lanceren in de richting van zijn opponenten, door blasterschoten tegen te houden met zijn handen, het op afstand verstikken van officials van het Imperium die hij incapabel acht en de aanwezigheid van Jedi´s te voelen, onder andere.

Is het nodig om op te merken dat deze angstaanjagende schurk de vader is van de helden Luke Skywalker en Prinses Leia? Waarom zou je jullie niet met zijn drieën verkleden als dit trio? Een leuk idee voor Carnaval. Bij Funidelia vind je ook de kostuums van de andere twee personages.

De uitrusting van Darth Vader

Darth Vader draagt een donker, makkelijk te onderscheiden pak. Zoals eerder is genoemd, draagt deze schurk een zwart pak om zijn lichaam te beschermen tegen de ernstige gevolgen die hij overhield aan de confrontatie met Obi Wan en Mustafar.

Zijn pantser is versterkt ter hoogte van de borst en de schouders en heeft in het midden een verzameling met lampjes die zijn vitale functies reguleren. Darth Vader is voorzien van duurzame en beschermende kleding met een grote zwarte cape erop. De uitrusting wordt aangevuld met zwarte handschoenen en laarzen en met een riem waarop controlevakjes en drukknopen zitten die onder andere zijn temperatuur controleren.

De helm en het masker van Darth Vader

Darth Vader pak

Deze Sith Lord draagt een imposante zwarte helm, één van de meest iconische Darth Vader accessoires. Het Darth Vader masker is glad en gepolijst en beschermt een onderliggend masker dat hem in staat stelt te overleven in buitengewoonlijke en ongecontroleerde omgevingen, die hem in staat stellen de zintuigen te laten werken zoals die van zicht en geur. Naast de helm en het Darth Vader masker, beschikken we over een grote variëteit met Star Wars maskers.

Je Darth Vader kostuum voor Carnaval en verkleedfeestjes

Darth Vader kostuums voor feestjes en carnaval

Zoals we hierboven al schreven, zorgt dit pak van deze schurk ervoor dat hij een intimiderend uiterlijk heeft en dat hem bovendien helpt te overleven. Hier vind je nu een selectie met kostuums die je laten veranderen in de Sith Lord.

Bij Funidelia kun je nu de Star Wars fantasie beleven met een grote selectie met Darth Vader kostuums en accessoires voor volwassenen, kinderen en baby´s. Hier zul je van lightsaber tot collectors´item helm terugvinden of kostuums en accessoires om cadeau te geven aan een echte fan.

Denk eraan dat we naast kostuums en accessoires, hier ook een grote waaier met verjaardagsartikelen en feestdecoratie hebben met het thema Darth Vader. Vier je Darth Vader feest nu helemaal in stijl, precies zoals Darth Vader dit zou doen!

De duistere kant van de Kracht is zeer aantrekkelijk. Stap je over dan zul je je in de meest emblematische schurk van Star Wars converteren. Trek je kostuum aan, zet je masker en Darth Vader helm op en straal met Carnaval of met welk galactisch feestje dan ook!

Top