Halloween kostuums voor meisjes

Heksen, het meisje van de exorcist, wolven meisjes, vampieren, draculas, zombies, skeletten, monsters... Bij Funidelia vind je de beste Halloween kostuums voor meisjes zodat jouw kleine meid zichzelf kan transformeren in de Halloween koningin...Ooeh! Als je kleine meid al aan het nadenken is over de beste meisjesoutfit voor Halloween dan ben je op de juiste plek. Wij hebben heel veel angstaanjagende Halloween kostuums die je kleine meid heel blij gaan maken. Van de klassieke heksen outfits tot de meest gewilde outfits voor kinderen zoals Monster High of Descendants. Met deze originele Halloween kostuums voor meisjes zal je kleine meid een boze heks, mooie vampier of vervloekte mummy worden. Ze kan ook veranderen in een van de mythische personages uit de bioscoop of van de tv zoals The Ghostbusters, Wednesday Addams, Dracula of Clawdeen Wolf. Zelfs zij houdt van authentieke enge dingen en de bloedigste Halloween outfits voor meisjes zoals zombies of het meisje van de exorcist. En het mooiste is dat we ook een kinderversie hebben zodat je kind gekleed is om angst te zaaien! Maak voor je kleine meid de volgende Halloween het beste feest met de meest originele kostuums voor meisjes!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Originele Halloween Verkleedkleren voor meisjes

Meisjes Halloween kleding

Hoewel in onze maatschappij angst en horror, eerder iets voor jongens is, zijn er ook genoeg meisjes die graag mensen laten schrikken, onschuldige mensen achtervolgen en om snoepjes vragen… en natuurlijk ook meisjes die zich graag verkleden met Halloween!

Als je kleine meid fan is van horrorfilms en ze graag Halloween wil vieren met haar vriendinnen dan vind je in onze catalogus een ruime keuze aan Halloween verkleedkleren voor meisjes om een authentieke Halloween nacht in te beleven.

Je vindt hier vele klassieke skeletpakken, heksenjurken en pompoen pakken maar ook modieuze zombie kostuums. Bij Funidelia beschikken we over een Halloween kostuum voor ieder meisje. Is ze meer van het prinsessentype, dan kun je kiezen voor een angstaanjagend mooie jurk. Als ze van rennen en springen houdt dan beschikken we hier over heel comfortabele pakken waarin je geheel vrij kunt bewegen. Als ze fan is van een personage van tv of film dan is waarschijnlijk ook van dat kostuum een Halloween-versie verkrijgbaar. Kies voor Wednesday van de Addams Family of misschien een jurk van één van de poppen uit Monster High.

Deze en nog veel meer originele meisjes Halloween kostuums staan hier in deze sectie tot je beschikking. En als je even door de bomen het bos niet meer ziet dan zullen we je hier een aantal tips geven die je kunnen helpen bij het selecteren van het perfecte kostuum.

De klassieke Halloween kostuums voor meisjes

Ze zijn er zowel voor meisjes als voor jongens en ze raken nooit uit de mode. Ze zijn niet los te zien van Halloween. Zeker weten dat wanneer we je vragen om enkele klassieke Halloween kostuums op te noemen dat ze overeenkomen met de kostuums die wij in gedachten hebben! We noemen er enkele: skeletpakken, heksenjurken, duivels of duivelinnen en pompoen pakken.

Deze populaire Halloween kostuums zijn praktisch en je kunt ze opnieuw gebruiken voor je nichtje of voor een vriendin.

Als je liever je eigen Halloween kostuum wilt maken dan willen we je wijzen op ons assortiment met toebehoren en accessoires om je kostuum mee af te maken. Maar eerst geven we je een overzicht met klassieke Halloween kostuums voor meisjes waarmee je sowieso succes zult boeken!

Heksenjurken en ti-ta-tovenaar kostuums

heksenjurk

Van de klassieke heks met de punthoed, de arendsneus en de bezemsteel, tot veel modernere toverheksen zoals Maleficent, heksen geraken niet uit de mode, zeker niet tijdens Halloween!

Wie vindt het niet vertederend een klein meisje te zien verkleed als heks? Ook al zouden ze angst op moeten wekken, de waarheid is dat ze eigenlijk gewoon als erg schattig worden gezien.

De heksenjurk is bovendien niet langer alleen in het zwart verkrijgbaar. Deze jurken zie je steeds vaker in gekleurde versie voorbij komen. Zo geven ze wat levendigheid aan de somberheid van het duistere Halloween. Natuurlijk mogen ook de accessoires niet ontbreken: een punthoed en een bezemsteel zijn fundamenteel om je look compleet te maken.

Aan de andere kant, wanneer je kleintje fan is van Disney dan vindt ze het misschien leuk om voor één keer een duister personage uit te hangen? Maleficent bijvoorbeeld, de heks uit Doornroosje is een boze fee die in dit sprookje de schurk uithangt.

Duiveltje kostuums

Engel of demoon? Met Halloween….kun jij eventjes een demoon zijn! Op deze avond voorafgaand aan de dag der doden, veranderen kleine meisjes in kleine, gemene duivelinnen. Ze gaan gekleed in het rood met een drietand en met hoorntjes op het hoofd. Voor één dag zullen ze niet de zoete engeltjes uithangen die ze normaal gesproken altijd zijn...

Pompoen kostuums

Pompoenen, naast dat je er pompoensoep van kunt maken is het één van de meest geziene items qua Halloween decoratie. De oorsprong ervan gaat terug naar de legende van Jack O´Lantern, een Ier die herhaaldelijke de duivel bedonderde en na zijn dood zwerft tussen hemel en hel. Om zijn weg te verlichten, gebruikte hij een pompoen met een kaars erin.

Sindsdien is de pompoen één van de belangrijkste symbolen van Halloween, niet alleen ter decoratie maar ook als verkleedpak. In deze sectie vind je een groot aantal met schattige pompoen pakken voor meisjes. Je hoeft ze niet te vrezen, ze zullen er reuze lief uitzien. 

Skeletpakken

skeletpak meisje

Comfortabel en eenvoudig maar een gegarandeerd succes. Het skeletpak is een klassieker die nooit uit de Halloween-mode raakt. De vermomming bestaat uit een zwart pak met wit opgedrukte botten en een passende gezichts make-up om de skelet look af te maken.

Griezelig eng!

Weerwolf kostuums voor meisjes

weerwolf kostuum

Al doet de naam meer een kostuum voor jongens vermoeden, dit kostuum is ook perfect voor meisjes. Huilend onder de volle maan en de klauwen uitgeslagen om op jacht te gaan is ook gewoon iets voor meisjes!

Vampier kostuums

Dit is ook een karakter dat voornamelijk met mannelijkheid wordt geassocieerd maar waarvan ook een leuke, vrouwelijke versie bestaat van Miss Dracula. Een zwart pak, een lange cape met een hoge kraag en met scherpe hoektanden is hoe je ze doorgaans kunt herkennen. Is er iemand dorstig? Zowel vrouwelijke als mannelijke vampiers gaan de straat op, op zoek naar bloed wanneer ze dorstig zijn. En welk meisje kent er Draculaura niet? Dit is de dochter van Graaf Dracula uit Monster High, een van de poppen uit de populaire tv-serie. We zullen over deze populaire poppen later nog meer over vertellen. 

Mummiepakken

Tijdens Halloween nacht ontwaken zij uit hun eeuwige slaap en staan ze op uit hun sarcofaag om onder de levenden paniek te veroorzaken met hun stijve, trage, robotachtige bewegingen.

Het mummiepak is één van de klassiekers onder de Halloween kostuums voor meisjes. Gewikkeld in verbanden van boven tot beneden, zullen ze niet herkend worden en onopgemerkt de duistere Halloween nacht doorbrengen. 

Andere Halloween kostuums voor meisjes

In aanvulling op de klassiekers zijn er andere Halloween kostuums voor meisjes die je kunt overwegen wanneer je een origineel Halloween kostuum zoekt.

Om een geschikt pak te vinden kun je je laten inspireren door de laatste tendensen en door tv-series of bioscoopfilms. Niet alleen de nieuwste film releases maar ook horror classics kunnen je inspireren. En ook al heeft je kleine meid deze films helemaal nog niet gezien, je kunt jouw passie perfect overbrengen op je dochter.

Onder de verschillende alternatieven hebben wij een voorkeur voor een aantal outfits, zoals die van Wednesday Addams maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan als zombie of zelfs als zombie Disney prinses.

Ook mogen we de selectie met Monster High kostuums niet vergeten die gecreëerd zijn om de concurrentie aan te gaan met Barbie en Sindy. Deze horror poppen representeren de dochters van bekende horror personages.

Zombie kostuums

piraten zombie kostuum

Het zombie fenomeen zegeviert sinds enkele jaren en er zijn ondertussen zeer veel mensen die ervoor kiezen om zich tijdens Halloween als zombie te verkleden.

Niet alleen volwassenen maar ook jongens en meisjes kunnen zich perfect als zombie verkleden. Gelukkig maar dat er in het echt geen hordes zombies te bekennen zijn!

Er bestaan ook zombie versies van bepaalde populaire personages. Sommige generieke karakters zoals piraten, dokters, zusters of studenten en schoolmeisjes kunnen zich perfect transformeren tot zombie.. Bovendien bestaan er reeds beroemde versies zoals de Disney prinses in zombie versie.

Om je look af te maken zijn er twee dingen heel belangrijk, aan de ene kant: goed de typische, langzame zombie-bewegingen oefenen, en aan de andere kant: de make-up; een essentieel onderdeel om je zombie look helemaal compleet te maken.

Corpse Bride kostuums

Emily speelt de hoofdrol in Corpse Bride, één van de animatiefilms van Tim Burton die erg veel succes heeft gekend op het witte doek. Zoals de naam al doet vermoeden is Emily overleden. In feite was het haar eerste man die zichzelf van het leven beroofde. Op een dag wanneer Victor door het bos zwerft, stuit hij op iets waarvan hij denkt dat het de wortel van een boom is. Maar nee, het was de knokige hand van Emily die daar begraven ligt. Per ongeluk worden Victor en Emily verenigd in het huwelijk.

Ondanks dat Emily een wandelend lijk is, geeft Emily pure liefde, ze is een combinatie tussen huiveringwekkendheid en vertedering.

Het kostuum van deze horror bruid is één van de opties om je als meisje in een origineel Halloween kostuum te verkleden. Gekleed in het zwart-wit en met een boeket bloemen en een sluier, is deze bruid moordend hartveroverend.

Wednesday kostuum

Wednesday Addams kostuum

Zij is de dochter van één van de meest bijzondere families uit bioscoopfilms en van tv. Wednesday zoals ze heet, heeft vleermuizen in de tuin.

De Addams Family zorgt voor vele personages die je kunt imiteren tijdens Halloween. Het Wednesday kostuum is perfect voor meisjes. Een sinister jong meisje met een lijkbleke huid, donkere kringen rond de ogen en lang bruin haar in lange vlechten. Natuurlijk is haar favoriete kleur zwart en gaat ze altijd in die kleur gekleed.

Monster High kostuums; angstaanjagend mooi

Monster High

Draculaura, Frankie Stein, Clawdeen Wolf, Lagoona Blue en Cleo de Nile zijn de Monster High personages. Het zijn de namen van de eerste poppen die uit deze lijn uitkwamen, uit dezelfde lijn van de Bratz en dienden de concurrentie aan te gaan met Barbie, maar dan voor een moderner publiek.

Deze Monster High poppen hadden succes en verschenen op tv met hun eigen serie. Bovendien verscheen er volop merchandising op de markt.
Deze knappe, moderne meisjes, zijn dochters van schurken of angstaanjagende horror personages. Draculaura is de dochter van Graaf Dracula, Frankie Stein die van Frankenstein, uit weerwolven werd Clawdeen Wolf geboren en uit mummies werd Cleo de Nile geboren. De vader van Lagoona Blue is een zeemonster.

Deze personages zijn perfect om je als meisje te verkleden met Halloween. De kostuums van Monster High zijn jurkjes of hebben rokjes met een top. Je dochter ziet er straks met Halloween knap en tegelijkertijd een beetje eng uit! Je kunt ze na Halloween bovendien gewoon weer opnieuw gebruiken voor andere gelegenheden zoals bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje.

Zomby Gaga, Catty Noir of Bonita Femur zijn andere personages uit Monster High. Welke wordt de favoriet van jouw dochter? Verras haar en zorg ervoor dat ze deze Halloween in een stoer en moordend Halloween outfit gekleed gaat!  

Alles wat je nodig hebt voor een Halloween kostuum

Halloween decoratie

Ook al heeft de traditie van Halloween zijn oorsprong in de Keltische cultuur van Ierland en in Angelsaksische landen, de Verenigde Staten hebben deze traditie commercieel gezien het meeste uitgebuit en het geëxporteerd naar andere landen ter wereld.

Er is nog maar weinig over van de keltische geschiedenis. Toen, startte het jaar niet in januari maar in november, aangezien het jaar werd geregeerd door de oogst en door het vee. Einde oktober werd gezien als het moment waarop de winter werd voorbereid en waarop gedag werd gezegd tegen het mooie weer. Vandaar dat er op deze laatste dag van het jaar feest werd gevierd.

De traditie werd ietwat gewijzigd onder invloed van latere volkeren, tot aan de manier waarop we hedendaags dit feest vieren. De christelijke traditie houdt 1 november aan als de viering van Allerheiligen.

Om terug te komen op de feestelijkheden, Halloween is niet alleen voor kinderen. Het is waar dat in vele scholen en clubs Halloween wordt gevierd. Maar toch zijn het de volwassenen die alle Halloween feesten op poten zetten, huizen versieren met Halloween decoratie en van de gelegenheid gebruik maken om het feest verkleed mee te vieren in barren en discotheken.

Als je overweegt om Halloween te vieren met de familie of wanneer je bent uitgenodigd voor een Halloween feestje, dan weet je nu waar je moet zoeken naar je Halloween kostuum, naar een masker of naar andere accessoires om deze moordend leuke Halloween nacht in volle teugen te vieren.

Top