Killer clown Halloween kostuums

Glimlach!! Hou je van clownsfeesten? Dan zal je heel veel plezier hebben op Halloween met deze duivelse killer clowns kostuums... Muahahaha!! Ben je op zoek naar een Halloween kostuum om de show te stelen? Dan heb je een modieus kostuum nodig zoals een killer clowns outfit. Zelfs the Joker kan andere niet laten schrikken zoals jij dat kan met een van onze duivelse clowns kostuums. Grijp een met bloed bevlekt mes, oefen je grappige gezicht en je hoeft niet eens meer wat te zeggen om iedereen op je pad bang te maken. Wij hebben de grootste catalogus met killer clowns Halloween outfits! Heb de meest angstaanjagende glimlach en maak al je vrienden bang door een angstaanjagende clown te worden. Kies nu je favoriete duivelse clowns kostuum bij Funidelia.

Filteren
Uw zoekopdracht:

Horror Clown Kostuums

horror clown kostuum

Zoals je misschien al hebt geraden, zijn we hier niet op deze pagina om mensen aan het lachen te maken.. en waarschijnlijk heb jij deze intentie ook niet.

We weten dat je op zoek bent naar een leuk horror clown kostuum en dat je niet kunt wachten om je te verkleden als horror clown. Wij zijn hier om je te helpen en om je kwade wensen in vervulling te laten gaan…

Wij hebben voor jou een speciaal assortiment samengesteld met horror clown kostuums, geschikt voor Halloween, die je hier gemakkelijk in onze shop kunt bestellen!

TOP Horror Clown Kostuums

horror clown

Met dank aan de films Poltergeist en It uit de jaren ´80, is de clownsfiguur van sympathieke clown getransformeerd tot een personage dat in plaats van met het circus en shows voor kinderen, wordt geassocieerd met angt.

Wanneer je denkt aan een enge clown dan is ongetwijfeld de eerste clown die in je gedachten opkomt, Pennywise. Dit was echter niet de eerste kwaadaardige clown. De eerste kwaadaardige clownsfilm zagen we in 1982 in Poltergeist: een clownspop die tot leven komt.. Wie herinnert zich nog de horrorscène waarin de clownspop het jongetje Robbie onder het bed sleept? Boe!

Voor alle fans van horrorclowns op het grote doek, vind je hier de beste selectie met kostuums, geïnspireerd door de engste horror clown films, ideaal voor je Halloween outfit!

Pennywise, de Killer clown uit It

pennywise kostuum

Het is de hoofdrolspeler uit de miniserie en de film, geïnspireerd op de horror roman van Stephen King en gepubliceerd in 1986. De clown It is één van de gedaanten die door Pennywise wordt aangenomen, het monster dat zich schuilhoudt in het riool.

Volgens het kind dat It voor zich heeft, verandert hij van gedaante: van mummie tot weerwolf of vogel. Maar het onuitwisbare beeld in ons geheugen is die van de clown, de gevreesde Killer Klown...

Binnen onze sectie met horror clown kostuums hebben we zelfs een hele sectie gewijd aan It kostuums.

Je kunt kiezen voor het samenstellen van een origineel horror clownspak, compleet met gilet, kraag, handschoenen en een it masker, of je kunt gewoon het Pennywise It the Movie kostuum aanschaffen, net zo verontrustend als de échte.

Kostuum van Kapitein Spaulding, de zaken-clown

captain spaulding kostuum

Kapitein Spaulding is de clown die door Rob Zombie werd gecreëerd en speelt in het House of 1000 Corpses en The Devil´s Rejects (gespeeld door Sid Haig). Het is een “menselijke” clown en tegelijkertijd een sluwe zakenman. Captain Spaulding beheert een tankstation, waar een hoop met onheil op de loer ligt.

Wanneer je besloten hebt om je te verkleden als Captain Spaulding, dan heb je hiervoor het volgende nodig: een origineel Captain Spaulding kostuum, een clowns masker en als je je bovendien wilt schminken zoals hem, dan vind je hier ook de perfecte clowns make-up kit. We zijn ervan overtuigd dat wanneer je verkleedoutfit helemaal af is, niemand je op zijn of haar weg tegen het lijf zal willen lopen…

Het Twisty de Clown kostuum en zijn grijns

twisty the clown kostuum

Twisty de clown is het meest verontrustende karakter uit de American Horror Story Freak Show-serie. Om het karakter te creëren zijn de schrijvers geïnspireerd geweest door de persoon John Wayne Gacy, berucht onder de naam Pogo de clown, een Amerikaanse seriemoordenaar die ter dood werd veroordeeld en geëxecuteerd in 1944.

John Wayne Gacy was de eerste echte clown die een misdrijf pleegde aan het einde van de jaren ´70. Hij verspreidde een negatief beeld van de clown. Tussen 1972 en 1978 werkte John Wayne Gacy als entertainer op kinderfeestjes onder de naam Pogo de Clown. Hij verkrachtte en vermoordde 33 jongens en mannen in de omgeving van Chicago.

De Amerikaanse pers noemde hem “killer clown”. Als jij je wilt verkleden als Twisty the Clown, dan vind je in onze catalogus het karakteristieke witte kostuum en natuurlijk het Twisty masker met de gigantische grijns, werkelijk schrikbarend!

The Joker kostuums, de clown van Gotham

The Joker kostuum

Als het over clowns gaat dan kan een buitenbeen-clown niet ontbreken, in dit geval de misdaad-clown. Ja precies, dat is de grijzende crimineel uit Gotham die voor het eerst verscheen in volume 1 van Batman uit 1940.

Hoewel de filmindustrie in totaal vier zeer verschillende jokers heeft afgeleverd, gespeeld door vier verschillende actoren, verandert zijn perverse, perfecte glimlach niet.

Als jij ook wilt pronken met een glimlach als die van The Joker maar je beschikt niet over eenzelfde, sinistere mond, dan hebben wij het Joker masker voor je. Een joker masker kun je snel over je hoofd trekken om de Joker uit te hangen.

En als je echt angst wilt creëren, compleet met Joker kostuum, dan vind je hier alles omtrent het Joker kostuum. Het enige dat we niet kunnen verkopen is het karakteristieke wapen, het dodelijke Joker Venom, ook wel het gif van The Joker, Joker toxine of Smilex, een dodelijk lachgas.

De Gotham clown drukt graag zijn stempel ergens op: de slachtoffers hebben altijd een griezelige grijs op hun gezicht, het resultaat van oncontroleerbare spasmen van het lachen, veroorzaakt door het giftige Joker toxine.

Let op! Gevaarlijke clown gesignaleerd!

foto Facebook Dm Pranks

Er was eens een vrolijke clown, gekleed in vele kleuren, die vele grappen maakte, struikelend over zijn enorme schoenen en die iedereen aan het lachen maakte. Hij kende vele circustrucs en reisde van circus naar circus. Hij was aanwezig op vele kinderverjaardagen en soms ging hij zelfs in ziekenhuizen kinderen opzoeken om ze aan het lachen te maken.

Over welke clown hebben we het hier? Dit type clown zien we helaas steeds minder. Hij werd vervangen door de kwaadaardige horror clown, de clown die nu door steden dwaalt met als enige doel om mensen bang te maken.

Tijdens de laatste jaren zijn er meer ongewenste clown waarnemingen geweest, wat een echte clown hysterie en onrust ten gevolge heeft gehad, denk maar aan afgelopen Halloween.

Zelfs Stephen King, gaf op 3 oktober 2016 via Twitter een reactie op de clowns hysterie. Hij verdedigde daarin de clown met deze tweet ”Hey, guys, time to cool the clown hysteria--most of em are good, cheer up the kiddies, make people laugh.”. Het is een uitnodiging van hem om niet bang te zijn van een dreigende golf aan horror clowns en hij wijst zijn volgers erop dat normaal gesproken clowns goede bedoelingen hebben en er zijn om kinderen te vermaken en om mensen aan het lachen te maken.

Maar weet je wie de eerste was die deze mode van horror clowns introduceerde? Dit was de grappenmaker Matteo Moroni, een Italiaan, beter bekend als DM Pranks die in 2013 een eerste prank video opnam, verkleed als killer clown. Het filmpje werd wijd over youtube verspreid en sindsdien is deze mode internationaal bekend geworden.

Coulrophobia, de clown fobie

Wist je dat de angst voor clowns een naam heeft en wordt erkend als een echte fobie?

In 2008 heeft de Universiteit van Sheffield 250 kinderen in de leeftijd van 4 tot 16 jaar gevraagd wat ze vonden van clowns. De meerderheid gaf aan dat ze clowns leuk vonden en dat ze er helemaal niet bang van waren.

Het Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, de belangrijkste classificatie van psychische ziekten ter wereld, geeft aan dat de angst voor clowns bij kinderen valt onder angst voor een bredere categorie met gemaskeerde, verklede karakters.

Dit type angst begint bij kinderen wanneer ze ca. 2 jaar oud zijn, wanneer de angst voor vreemden zich ontwikkelt en de tijd aanbreekt waar fantasie van werkelijkheid wordt onderscheiden. Wanneer men opgroeit verdwijnt dit fenomeen, ondanks dat het erop lijkt dat bij 2% van de volwassenen deze angst niet verdwijnt.

Coulrophobia wordt verklaard door de bezorgdheid over het niet begrijpen van de werkelijke intenties en emoties op het gezicht van een clown, doordat deze bedekt is door maskers en schmink.

En wat als je deel uitmaakt van deze 2% van de volwassenen die wel angst heeft voor clowns? Of schaar je je onder de groep die het leuk vindt om angst aan te jagen? Als je behoort tot de tweede categorie, have fun, maar alsjeblieft, zorg ervoor dat niemand er een trauma aan overhoudt!

Top