Halloween kostuums voor jongens

Vampiers, skeletten, duivels, demonen en gemene clowns ... de beste Halloween kostuums voor jongens wachten op je bij Funidelia. Je kleintje zal veranderen in het meest schattige en angstaanjagende personage! Als 31 oktober om de hoek is en je zoon nog steeds geen Halloween kostuum heeft gekozen, laat hem dan geïnspireerd raken met de vele Halloween kostuums die Funidelia te bieden heeft. Kies uit klassieke vampier kostuums, demoon kostuums of Pennywise clown kostuums voor jongens. Maak voor je kind deze Halloween de beste ooit met onze nieuwe Halloween kostuums voor jongens!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Halloween kostuums voor jongens

Degenen die met Halloween het meeste plezier beleven dat zijn de kinderen. Van de allerkleinsten tot aan tieners, zij weten zich wel raad met de engste avond van het jaar.

Niet altijd wordt Halloween ´s avonds gevierd, ook wordt de 31e oktober steeds vaker overdag op school gevierd, zelfs de dag ervoor wordt er aandacht aan besteed. Op ieder moment tijdens Halloween is er wel iets dat absoluut niet mag missen: Halloween verkleedkleren. Indien je daar naar op zoek bent, dan zullen we je hier van een aantal leuke ideeën voorzien.

Klassieke Halloween kostuums voor kinderen

Rages komen en gaan, maar de klassiekers blijven bestaan. Dit geldt ook voor kostuums. Soms is er sprake van trends en zijn bepaalde halloween pakken erg populair, andere kostuums zijn altijd een garantie voor succes.

Tijdens de avond van Halloween is het gebruikelijk dat je kleine pompoenen, duiveltjes, Graaf Dracula´s of vampiers met scherpe neptanden ziet of dwalende spoken en skeletten tegenkomt. Dit zijn enkele van de klassieke, enge kostuums voor kinderen.

Als je meer wilt weten of Halloween kostuums voor kinderen, wees niet bang maar lees rustig verder.

Duivel kostuums

Duivel kostuum

Hoewel het uiteindelijk gewoon onschuldige engeltjes zijn hebben kinderen zo hun duivelse momenten. En niet alleen omdat ze met Halloween als duivels verkleed gaan. Doe hun kwade momenten eer aan door te kiezen voor een duivel kostuum met Halloween. Het rood, de hoorns, de lange puntstaart en de drietand zorgen ervoor dat hun streken goed gecamoufleerd gaan onder dit duivelse kostuum van de koning van de onderwereld.

In deze sectie met Halloween kostuums voor kinderen zul je duivel kostuums vinden voor alle leeftijden. Van baby´s tot grotere kinderen. Je vindt hier meer dan 66 duivel pakken uit één geheel, tunieken of kostuums met een cape… Bezwijk jij voor het verleidelijke pak dat Lucifer je voorstelt?

Vampier kostuums

Vampier kostuum

Bloed is hun favoriete drankje. Het houdt ze in leven en ze ruiken het al van kilometers afstand. Het zijn vampiers, in de nacht van Halloween scherpen ze hun tanden en zullen ze de straat op gaan op zoek naar slachtoffers om hun dorst te lessen.

Vampiers of Graaf Dracula´s zijn enkele van de klassieke keuze´s voor een Halloween kostuum voor kinderen. De vampier kostuums bestaan uit een lange cape met een hoge kraag rond de nek, een donkere broek een donkere vest of jas met daaronder een witte blouse. De vampiertanden mogen niet ontbreken, evenmin het bleke gezicht en het gladde, achterover gekamde haar. Nosferatu, Graaf Duckula,.... deze laatste is een sympathieke cartoon-eend, gebaseerd op Dracula, één van de meest beroemde vampiers waarop je jouw vampier kostuum kunt baseren voor Halloween.

Skelet pakken

Skeletpak

Deze botten zijn om op te eten! De skeletpakken zijn een klassieker tijdens de nacht van Halloween. Om je een handje te helpen met het uitzoeken van een kostuum voor het typische Halloween feest op school of het kinderdagverblijf, lichten we je hier het comfortabele skeletpak uit. Perfect om in rond te rennen, te springen en om in te spelen met vriendjes.

Het is een typisch pak dat meestal bestaat uit één gedeelte, een zwart pak met botten gemarkeerd in het wit. Je kunt er nog bleke schmink in het gezicht aan toevoegen met zwart rond de ogen en de wangen om het geheel nog enger te maken.

Spook kostuums

spoken kostuum

Boe!!! Er is geen betere manier om Halloween te vieren dan door op iedere hoek van de straat mensen te laten schrikken. Kinderen vinden het geweldig om zich te verstoppen en mensen angst aan te jagen. Alsof ze verstoppertje spelen maar dan de Halloween-versie.

Je kunt ervoor kiezen om een simpel wit laken over je hoofd te trekken en twee gaten erin te knippen om door te kijken, maar als je onze sectie met spook kostuums ziet dan ben je vast verkocht. Deze geestige kostuums zullen ze door je hoofd blijven spoken.

Wij beschikken over versies voor kinderen vanaf 3 jaar oud tot kostuums voor tieners, kostuums in het zwart en in het wit en klassieke en moderne versies. Let wel op voor Ghostbusters die op zoek zijn naar spoken!

Mummiepakken

Het maakt niet uit of je duizenden jaren opgesloten zit in een sarcofaag, tijdens de nacht van de levende doden staan de mummies op voor een wandeling. Logisch dat ze even de benen willen strekken. Het mummiepak is karakteristiek voor Halloween, vooral onder kinderen is dit pak erg populair. Ze vermaken zich op straat, met uitgestrekte armen, langzaam dolend door de straten, alsof ze nog maar net wakker zijn geworden.

Het horror clown kostuum

Hoewel ze normaal mensen aan het lachen maken kunnen clowns ook slechteriken zijn. In feite zijn er vele demonen om van in paniek te geraken.

De kinder Halloween kostuums in deze sectie zijn die van junior killer clowns. Ze zullen zorgen voor treurnis in plaats van gelach. Je bent dus gewaarschuwd!

Pompoen pakken

pompoen pak voor jongens

Eén van de minst enge maar stereotype Halloween kostuums zijn de pompoen pakken. Gedurende deze avond kom je wandelende pompoenen tegen in overvloed. Een pompoen wordt vaak gebruikt ter decoratie maar is ook een voortreffelijke keuze als het gaat om een kinder kostuum voor Halloween.

De pompoen pakken die je hier tegenkomt in deze sectie zijn beschikbaar in versies voor alle leeftijden. Zelfs voor baby´s is er een selectie met mini-pompoen pakken verkrijgbaar.  

Weerwolf kostuums

weerwolf kostuum voor jongens

Aaawooooeeeee!! Het geluid van een huilende wolf tijdens volle maan. De weerwolven worden wakker en hebben honger. Deze behaarde schepsels, half-mens-half-wolf, gaan op jacht. Tijdens Halloween is hun aanwezigheid gegarandeerd. Ze hebben geslepen scharen en vlijmscherpe hoektanden hoewel ze gewone kleding dragen. Denk eraan dat ze het merendeel van de tijd gewoon mensen zijn.

Het weerwolf kostuum is een eng alternatief voor een Halloween kostuum voor jongens.

Beroemdheden als inspiratie voor een Halloween kostuum voor jongens

Zoals gezegd wordt verkleedkleding ook beïnvloed door mode. In het geval van Halloween zijn er personages die meer in de mode zijn, afhankelijk voor hun verschijning in bioscoopfilms of in tv-programma´s en -serie´s.

Als je even niet weet hoe je je zoon met Halloween wilt verkleden dan raden we je aan om eens een duik te nemen in een selectie met horrorfilms of horror series. Ze zullen je niet alleen inspireren, je zult daar ook je kostuum tegenkomen.

Mini-zombies

zombie kostuum voor jongens

De look die het beste de tendens vertegenwoordigt is de zombie. Sinds de serie The Walking Dead de zombies in de woonkamers van vele huizen heeft gebracht, kom je zombies overal tegen. Gelukkig maar dat ze niet echt zijn, anders was de mensheid er vast al niet meer geweest...

Het zombie kostuum is gewoonweg één van de populairste kostuums onder volwassenen, kinderen en tieners.

Het is bovendien erg gemakkelijk om je als zombie te verkleden omdat je bijna ieder kostuum wel kunt transformeren tot een kostuum in zombie-versie. Disney prinsessen, zusters en dokters, piraten, gevangenen en studenten… Ze hebben allemaal wel hun levende zombie-versie.

Ze hebben allemaal een serie met gemeenschappelijke kenmerken. In de meeste gevallen is de kleding aan de armen en benen gescheurd. Naast gescheurde kledingstukken zijn er vaak bloedvlekken en vieze plekken op het lichaam en de kleding aanwezig. Ze bewegen zich langzaam voort, hun benen vooruit slepende, op zoek naar menselijk vlees om hun honger te stillen.

Om voor een perfecte zombie gelijkenis te zorgen is het belangrijk om de juiste make-up te kiezen. Ook raden we het aan om de zombie-bewegingen goed na te bootsen. Wie kan zich beter vermaken dan een kind met het nadoen van een levende dode?

The Joker, een krankzinnige schurk

joker kostuum voor jongens

Als er één schurk is in de wereld van superhelden die erg gevreesd wordt dan is het wel de Joker. Deze clown is de grootste vijand van Batman en heeft een zeer sinister uiterlijk. Zijn gezicht past perfect bij zijn psychische toestand. De Joker is een sadist en een meedogenloos moordenaar wiens geest niet werkt zoals die van normale mensen.

Met een bleke teint en een angstaanjagende glimlach, laat deze clown je niet bijzonder lachen. Hij draagt een paarse jas en een groene vest en zijn taak is om de slechterik uit te hangen in Gothan City. Gelukkig maar dat Batman daar ook woont om de Joker van zijn plannen af te houden..

Als je al van jongs af aan van superhelden en schurken droomt dan kan een The Joker kostuum een goede keuze zijn als Halloween kostuum voor een jongen. Je kunt het kostuum daarna ook gewoon hergebruiken voor Carnaval of een ander verkleedfeest aangezien het niet strikt verbonden is aan Halloween kostuums.

Beetlejuice

Beetlejuice pak voor jongens

Een kostuum met zwarte en witte strepen, wit haar en een bleke huid. Dat is Beetlejuice. De hoofdrolspeler in de gelijknamige film, geregisseerd door Tim Burton, die zegevierde aan het einde van de jaren ´80.

Beetlejuice is een niet-levende die andere geesten helpt bij het uit de huizen verjagen van de huidige bewoners van de huizen waar de geesten voorheen woonden.

Misschien kent je zoon dit personage nog niet maar als deze de leeftijd ervoor heeft dan kun je samen met hem dit succesvolle filmkarakter bekijken in de film. Zeker weten dat hij daarna naar een Halloween feestje verkleed wil gaan als Beetlejuice!

Seriemoordenaars uit films

seriemoordenaar kostuums voor jongens

Als je kinderen al iets meer adolescenten zijn dan kinderen dan zijn de klassieke Halloween kostuums voor jongens waarschijnlijk niet meer geschikt. Misschien zijn ze dan iets ontvankelijker voor kostuums van de bekendste seriemoordenaars uit horrorfilms.

We hebben het over Jason (uit Friday 13th), Freddy Krueger, Michael Myers (uit Halloween) of de moordenaar uit de massamoord met de kettingzaag (Texas Chainsaw Massacre), een greep uit horror personages uit films. In deze sectie vind je kostuums van seriemoordenaars in jongens-versie. Belangrijk: zorg ervoor dat hij er straks geen nachtmerries van krijgt!

‘Trick or Treat?’ en andere gebruiken tijdens Halloween

Halloween voor jongens

Het klinkt misschien als iets uit een film maar de traditie van ´trick or treat´ heeft een waargebeurde achtergrond. Net zo echt als het door de aardappelcrisis veroorzaakte hongersnood in Ierland eeuwen geleden waardoor velen stierven van de honger. Om te overleven, bedelden de bewoners van arme wijken om voedsel bij huizen van rijke mensen.

Vanaf toen heeft dit fenomeen om huis aan huis om snoep of eten te vragen geleid tot een traditie tijdens Halloween.

In de Verenigde Staten is Halloween diep geworteld, in Nederland en België wordt Halloween ook steeds meer gevierd en gaan steeds meer kinderen met tasjes en mandjes de straat op om deur aan deur om snoepjes te vragen.

Ook zijn Halloween feestjes steeds meer gezien op kleuterscholen, naschoolse opvangen en op de basisschool en middelbare school. Bovendien worden huizen steeds meer versierd met Halloween decoratie. De sfeer die wordt gecreëerd met spinnenwebben, pompoenen en nep skeletten is uniek. Het kostuum is hierin onmisbaar. Als je van plan bent om zo'n soort evenement te organiseren voor kinderen dan dien jij je natuurlijk ook voor de gelegenheid te verkleden! In onze catalogus vind je Halloween kostuums zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Alles wat je nodig hebt om een fantastische Halloween avond te organiseren, vind je hier.

Top