Halloween kostuums voor vrouwen

Mensen zullen van je schrikken met deze prachtige Halloween kostuums voor vrouwen! Bereid jezelf voor op de meest angstaanjagende nacht van het jaar met deze in jou maat gemaakte Halloween kostuums voor vrouwen. Als je van klassieke Halloween outfits houdt zoals heksen of vampiers kostuums dan ben je bij Funidelia aan het juiste adres met de grootste catalogus Halloween kostuums voor meisjes. Wij hebben ook de meest sexy Halloween outfits. En als je graag het slechte meisje uit de films wilt zijn kun je jezelf transformeren in de schurk die je altijd al wilde zijn met een Maleficent kostuum, het kostuum van de stiefmoeder van Sneeuwwitje of het kostuum van Harley Quinn. Als je meer van de romantiek bent dan is er niets beters dan een Catrina Halloween outfit voor vrouwen of de Mexicaanse schedel uit de Day of the Dead. Het spreekt voor zich dat de meest angstaanjagende monsters en legendes afkomstig zijn uit Terror films. Van al deze personages vindt je een vrouwen kostuum in onze catalogus: Freddy Krueger, Jason van Friday the 13th, Beetlejuice, Sally van The Nightmare Before Christmas en meer. Kies je Halloween kostuum en laat de rest zich doodschrikken!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Halloween Kostuums voor Dames

dames halloween kostuums

Als je denkt dat Halloween kostuums voor dames dezelfde zijn als die voor heren dan heb je het mis! Als je denkt dat je je als vrouw met een Halloween kostuum niet kunt onderscheiden, lees dan vooral verder. Wij zullen je laten zien welk verschil je kunt maken met deze Halloween kostuums voor dames.

In het algemeen nemen vrouwen in horrorfilms en Disney films vaak de rol op zich van boze stiefmoeder, is er jaloezie in het spel en/of machtsmisbruik of revanche. Wellicht is dit nog een overblijfsel van vroeger, toen heksen voornamelijk vrouwen waren en men hen vaak achterdocht koesterde. Mannelijke hekserij werd eerder gezien als tovenarij. Ook hebben heksen niet het imago erg aantrekkelijk te zijn. De boze stiefmoeder heeft weinig met uiterlijk te maken maar eerder met jaloezie en gemeen gedrag jegens de stiefdochter.

En dan is het nog de groep dames die misbruik maken van hun macht, denk daarbij aan Cruella uit de 101 dalmatiërs of aan Ursula uit de Kleine Zeemeermin. Morticia en dochter Wednesday Addams daarentegen hebben daarentegen minder macht maar een hoger aanzien. Vele van deze personages hebben één ding gemeenschappelijk: hun keuze voor de duistere zwarte kleur in hun kleding.

Toch hoeven Halloween kostuums voor dames niet altijd zwart te zijn. Dat bewijzen Sally, Carrie en Regan, waar we het later nog over zullen hebben. We zullen allereerst Halloween kostuums uitlichten die je een vrouwelijk accent kunt geven en daarna zullen we outfits opsommen van kwade vrouwelijke horror (film) karakters. Laat alle opties over je heen komen totdat jij het Halloween kostuum vindt dat bij jou past. En dan hebben we het er niet over welk horror karakter het beste bij jouw karakter of uiterlijk past, laten we het leuk houden, maar gewoon over smaak, qua vorm en qua kleur.

Naast dat we hier Halloween kleding uitlichten, willen we je erop wijzen dat een kostuum niet compleet is met leuke aanvullende accessoires zoals een pruik met lang grijs haar of Halloween make-up. Wat is een heks zonder heksenneus en haar befaamde bezemsteel? En wat is een duivelin zonder drietand? Heks snel je outfit, accessoires en make-up bij elkaar zodat je voorbereid bent op het leukste horror feest van het jaar!

Halloween kostuums unisex

unisex halloween kostuums

De Halloween kostuums in deze sectie zijn niet specifiek geschikt voor dames, noch voor heren. Ze zijn geschikt voor beide seksen. Wij beschikken bij Funidelia over de vrouwelijke varianten van kostuums omdat deze nu eenmaal beter passen bij de vormen van het vrouwelijk lichaam. Een skeletpak zit meestal strak om het lichaam en past daardoor een stuk beter wanneer het pak de vrouwelijke lijnen volgt. En een Halloween kostuum in de vorm van een jurk biedt je de kans om je toch vrouwelijk te voelen in een kostuum van een mannelijk horror karakter

Spoken kostuums met hoge onzichtbaarheidsfactor

spoken kostuums

Als je nog meer wilt griezelen met Halloween dan raden we je aan om je als spook te verkleden. Een spoken outfit is niet direct te definiëren als vrouwelijk of als mannelijk omdat een spook kostuum vaak een wijd, wit of grijs gewaad is dat ruim om het lichaam zit. Maar bij Funidelia bewijzen we dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn!

Je vindt in de sectie met spook kostuums elegante spoken verkleedkleding voor zowel dames als heren. Voeg daarnaast een witte of grijze pruik toe en halloween make-up in dezelfde kleur. En als je het heel goed doet, dan heb je kans dat je helemaal niet wordt gezien! Dan kun je dus gerust rondspoken van deur tot deur. 

Van wandelend skelet tot Mexicaanse La Catrina

skeletpak

Breng je botten massa één voor één in beweging. Verkleed je als wandelend skelet en laat je geraamte zien. Wij beschikken bij Funidelia over verschillende skeletpakken in neon-kleur en in zwart-wit. In deze pakken kun je je comfortabel bewegen en ze zijn op en top Halloween. Je kunt je ook verkleden als La Catrina, het Mexicaanse skelet met de met bloemen versierde schedel. De La Catrina outfit is het skeletpak bij uitstek dat van top tot teen vrouwelijk is.  

Kies tussen het goed en het kwaad: Engel en Duivel kostuums

Voel jij je een engel of eerder een duiveltje? De keuze is deze Halloween aan jou! Je kunt je met Halloween gedragen als engel of als duivel. Je kunt je ook verkleden als een gevallen engel, verstoten uit de hemel. Trekt het kwaad je al aan?
Met deze outfit kun je je ook prima als duo verkleden waarbij de één het goede presenteert en de ander het kwaad. Bij Funidelia beschikken we over een breed aanbod met engel kostuums, engelen vleugels en aureolen in de kleuren wit en zwart. Daarnaast beschikken we over een heel groot assortiment met duivel kostuums en duivel accessoires.

Doorgaans wordt de duivel geassocieerd met mannelijkheid en een engel met vrouwelijkheid. Maar waarom zou je als vrouw niet verkleed kunnen gaan als duivel(in)? Je vindt hier prachtige vrouwelijke duivel kostuums en duivel jurkjes in de kleur rood, bijbehorende drietanden, duivel hoorns en zelfs duivel staarten. Geef je ogen de kost in ons des duivelse assortiment met Halloween pakjes.

Zombie kostuums: eng of schattig?

zombie kostuums

Een zombie kostuum is natuurlijk het Halloween kostuum bij uitstek. Je zult met Halloween zombie´s in grote getale tegenkomen. Om je te onderscheiden van de hordes met zombie´s kun je kiezen voor een zombie alternatief van verschillende personages zoals zombie piraten, zombie Mickey en Minnie Mouse, een zombie zuster of een zombie uit de Walking Dead.

Zoek je de vrouwelijke kant op dan kun je je ook verkleden als zombie bruid. Wat betekent dat? Bloedspetters, scheuren in je bruidsjurk en dat je gezicht een bleke of grijze schijn heeft. Je kunt het zombie-gehalte zo hoog maken als jij wilt.

Een perfect voorbeeld van een bruidsoutfit voor tijdens Halloween is het vrouwelijke karakter uit Corpse Bride. De door haar verloofde vermoorde bruid, Emily is een bruid uit de onderwereld die verliefd wordt op iemand uit de wereld van de levenden. Emily is door de animatiefilm van Tim Burton uit 2005 bekend geworden als de zombie bride met het blauw-paarse lichaam in haar trouwjurk, de grote ogen, het paarse lange haar en haar bloemenkrans. Ook heeft ze altijd haar bruidsboeket bij zich. Je kunt je nu als Emily uit Corpse Bride of als andere horror bruid verkleden met prachtige jurken en met pruiken uit de webshop van Funidelia.

Sexy (Leatherface) Halloween kostuums voor dames

De achtste film uit de serie van de The Texas Chainsaw Massacre verschijnt in 2017. Dit betekent dat de serie van The Texas Chainsaw Massacre ongekend populair is! Jaag je vrienden angst aan tijdens Halloween met een kostuum van de hoofdrolspeler en moordenaar Leatherface uit deze serie.

Leatherface wordt gespeeld door een man maar wat is er leuker dan je met Halloween te verkleden als vrouwelijke versie van een beroemde mannelijke seriemoordenaar? Hiermee toon je aan dat vrouwen ook niet altijd onschuldig zijn..

Verkleed je met een sexy Leatherface jurkje dat hoofdzakelijk bestaat uit een schort met bloedspetters en met een niet functionerende angstaanjagende kettingzaag. Rrrrrrrr, wie vreest er niet voor?!

Ms Dracula slaat haar vleugels uit

Altijd gedacht dat Dracula een man is? Wees vooral op je hoede voor deze vrouwelijke Dracula die is overgevlogen uit Transsylvanië! Voor alle mannelijke vampiers die je zult tegenkomen tijdens Halloween is er nu concurrentie om het mensenbloed. Verkleed je als vrouwelijke vampier met een prachtig Dracula kostuum voor dames. Een outfit die helemaal top is met bijbehorende vampier make-up en vampierstanden. Transformeer je tot vamp-ier!

Typisch vrouwelijke Halloween kostuums

Sexy Halloween kostuums, ze zijn onmisbaar in ieder Halloween assortiment. Van jurkjes, rokjes en leggings tot Halloween pakjes die vrouwelijke vormen benadrukken maar waarmee je toch netjes voor de dag komt. Noem het maar op welk Halloween kostuum je zoekt, bij Funidelia beschikken we over een sexy variant. Transformeer je tot sexy Ms Krueger, een sensueel skelet of een elegante zombie bruid.

Maar natuurlijk hoeven Halloween kostuums niet altijd sexy te zijn en mag je je ook gewoon veilig en comfortabel voelen in iedere andere outift. Hieronder zullen we de leukste Halloween kostuums uitlichten waarop vrouwen het alleenrecht hebben.

Heksenjurken vol magie

Heksenjurken

Wil je graag een betoverende indruk achterlaten op dat Halloween feest? Verkleed je dan als tovenares of als heks met een heksenjurk. In ons assortiment met heksenjurken vind je tientallen heksenjurken in verschillende kleuren en tevens diverse heksenhoeden.

Bij Funidelia ben je aan het juiste adres om bovendien de leukste heksenschmink te kopen. Vul je kostuum aan met een heksenneus en nepwratten voor in de gezicht. Laat jij straks zien wat je onder je heksenhoed verborgen houdt? Van duistere heks tot waarzegster en tot vriendelijke heks die zich vliegensvlug verplaatst op haar bezemsteel. Met deze klassieke Halloween outfit zit je gebeiteld.

Verkleed je als schijnheilige zombie non

zombie nonnenpak

Deze nonnen zijn niet de nonnen die zich in een klooster bevinden en hun leven toewijden aan God. Deze nonnen zijn gebeten door zombie´s en hebben zich nu ook tot zombie´s getransformeerd. Een nonnenpak of paterpak is wat je veel tegenkomt tijdens verkleedfeestjes of tijdens Carnaval. Waarom zou er dus geen Halloween versie van bestaan?! Heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan met nepbloed en om een schaar op je nonnenpak los te laten? Dan hebben wij de oplossing voor je met één van deze schijnheilige zombie nonnenpakken

Sexy zuster pakjes en bloederige Halloween verpleegsters

halloween zusterpak

Het zusterpakje of het verpleegster pak is hét kostuum voor Carnaval bij uitstek. En ook tijdens Halloween is dit kostuum een voltreffer. Met een zusterpakje in horror-versie kun je zoveel scènes bedenken als je maar wilt zodat je de hele avond een hoop plezier zult beleven! Als variant hierop kun je er ook voor kiezen om je te verkleden als horror tandarts. Wie wordt jouw slachtoffer?

Natuurlijk wordt er wel eens bloed gemorst tijdens een operatie of een behandeling. De zombie zusters van Funidelia dragen kostuums vol spetters met nepbloed. Het is aan jou om uit te leggen hoe dit is gebeurd. Vergeet niet om altijd je verdovingsspuit paraat te hebben.

Harley Quinn: een sexy, vrouwelijke schurk

Harley Quinn kostuum

Superhelden zijn geen superhelden als er geen superschurken bestaan. Helden worden altijd tegengewerkt door slechteriken. Een van de populairste vrouwelijke schurken onder de superhelden is Harley Quinn die onderdeel uitmaakt van de Suicide Squad, waar onder andere ook haar vriendje de Joker deel van uitmaakt. Samen bezorgen ze superhelden zoals Batman heel wat extra werk. Verkleed je naar Halloween als schurken-squad samen met je partner in crime met een Harley Quinn kostuums, inclusief haar befaamde honkbalknuppel.

Geen fan van Harley Quinn maar wel van vrouwelijke schurken? Je vindt hier ook Poison Ivy kostuums, Catwoman kostuums en vrouwelijke versies van The Joker kostuums zodat je je als deze geweldige schurken kunt kleden in een dames-outfit.

Halloween kostuums uit bekende Halloween en Horror films

horror film kostuums

In onze catalogus vind je ook een ontelbaar aantal kostuums uit bekende horror films en Halloween krakers. Een aantal voorbeelden zijn de kostuums van Regan, het meisje uit The Exorcist, Magenta uit de Rocky Horror Picture Show, Carrie, uit de gelijknamige thriller uit 1976, en bijvoorbeeld van de moeder van Psycho uit de film uit 1960 die beroemd werd om de scène met het douchegordijn.

Of verkleed je als Sally, de lappenpop uit de film The Nightmare before Christmas. Dit bijzondere, door Tim Burton verzonnen karakter uit Halloween Town, is stiekem verliefd op Jack Skellington. Ben jij meer voor Kerst of voor Halloween? Of breng je ook een vleugje Kerst tijdens Halloween of Halloween tijdens Kerst? Een ideale outfit voor een duo-kostuum.

Een excentrieke familie is de familie Addams. De meest voorname personages uit The Addams Family en uit de gelijknamige films zijn moeder Morticia & dochter Wednesday Addams. Kies voor een elegante Morticia Addams jurk of voor een ondeugend Wednesday Addams kostuum, beiden fan van zwart-wit.

Horror kostuums uit Sprookjes en Disney films

sprookjes kostuums

We willen absoluut niet ongemist laten gaan de horror kostuums van Disney personages en Halloween versies van sprookjesjurken. In deze categorie vind je een zeer aantrekkelijk, groot aanbod met Disney jurken, maar dan niet van de mooiste persoonlijkheden. We maken bij deze onderscheid tussen de kostuums van de slechteriken, waaronder we die van de boze stiefmoeder Malafide, van Maleficent uit de recentere film van het verhaal over Doornroosje scharen, en die van goede persoonlijkheden maar in Halloween versie. Andere karakters die we classificeren als Disney-schurken zijn: Ursula, Cruella de Vil en de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland.

Zoals hierboven al beschreven werd, van alle kostuums die je je kunt bedenken beschikken we over een halloween of zombie-versie. Wees dus niet verbaasd wanneer je in deze sectie opeens tegen een Halloween Sneeuwwitje jurk aanloopt of tegen een horror Roodkapje.

Spiegeltje, spiegeltje, ben jij straks met Halloween de mooiste in het land?

Top