Zwadderich Gifts & Merchandise

Word je achterdochtig van muggle tovenaars en is je favoriete kleur groen? Dan is het duidelijk dat je Hogwarts afdeling Zwadderich is. Ontdek alle merchandise en producten van Zwadderich op Funidelia om te geven aan een echte "pure blood".Stropdassen, Harry Potter toverstokken, tunieken, mokken, sjaals, Zwadderich t-shirts en nog veel meer Harry Potter gifts voor fans. Laat ze zien dat niet alle Zwadderich studenten duistere tovenaars zijn!Vreemdheid, intelligentie, trots en eer zijn enkele van de kwaliteiten die elke Zwadderich zou moeten bezitten. Wij weten dat je aan alle criteria voldoet zonder dat je de toelatingsbrief van Hogwarts hebt ontvangen. Wacht dus niet langer en koop de Zwadderich merchandise van Funidelia die je nodig hebt om de volgende les te beginnen.

https://www.funidelia.nl/panier

Jassen, Tunieken & Toga's

Homewear

Mode Accessoires

Kleding

Huishoudartikelen

Verzamelbare Figuurtjes

Schrijfmateriaal en schoolspullen

Knuffels

 • Zwadderich kussen en knuffel - Harry Potter
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Geborduurd kussen en knuffel. De pluche speelgoedmascotte kan in het kussen worden opgeborgen of buiten worden weergegeven. Kussens meten ca. 32 cm, mascottes meten 20 cm.
  49,95 €
  Beschikbaar

Sieraden en Juwelen

 • Zwadderich Lumos armband - Harry Potter
  Officiële licentie
  Inhoud verpakking: Vergulde bedelarmband versierd met kristallen en voorzien van drie exclusieve bedels: Zwadderich Embleem, de Sorteerhoed en een Lumos vlinder.
  69,95 €
  Beschikbaar

Beachwear

Top