Vleermuis kostuums

Vleermuizen zijn een van de meest populaire dierenkostuums met Halloween. Als je op zoek bent naar je vleermuiskostuum, dan ben je op de juiste plek, want bij Funidelia hebben we de meest originele.

In onze selectie vind je unisex vleermuiskostuums in pyjama-stijl, leuk, comfortabel en warm. Zowel kinderen als volwassenen kunnen de koningen van de donkere nacht worden. Heb je zin in een familievleermuiskostuum? En als we "familie" zeggen, bedoelen we letterlijk de hele familie, omdat we vleermuiskostuums hebben voor alle maten, van het vleermuiskostuum voor baby's waarin je kleintje adorably angstaanjagend zal zijn tot kostuums voor je huisdier.
Als je kleintje het engste kinder-Halloweenkostuum wil hebben, aarzel dan niet om zijn vleermuiskostuum voor kinderen te vervolmaken met een flinke dosis nepbloed dat uit de mondhoek drupt.
Je vindt ook het meest sexy vleermuiskostuum voor vrouwen om er angstaanjagend adembenemend uit te zien op Halloweenavond. Je hoeft het alleen maar te completeren met een paar vleermuisvleugels en klaar voor het feest.

Heb je accessoires nodig om je vleermuiskostuum af te maken? Maak je geen zorgen, bij Funidelia hebben we alles wat je nodig hebt. Vleermuisvleugels, een kindervleermuiscloak voor de kleintjes, panty's...
Onder de vleermuisaccessoires die beschikbaar zijn op onze website vind je ook een selectie van maskers en oogmaskers zodat je de laatste hand kunt leggen aan je Halloweenlook.

En als je nog enger wilt zijn... wat dacht je van veranderen in de beroemdste vampier? Dracula kan in een vleermuis veranderen en met een vampierskostuum kun je de bekendste inwoner van Transsylvanië worden.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 21 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top