Halloween kostuums voor kinderen

De kleintjes zullen doodsbang zijn maar ook plezier hebben deze spannende nacht met de origineelste Halloween kostuums voor kinderen! Je zult het leuk vinden om met deze Halloween kostuums voor kinderen 'snoep of je leven'' te gaan spelen. Vragen om snoep is nog nooit zo angstaanjagend leuk geweest. Deze oude Ierse traditie is de favoriet onder kleine kinderen omdat er maar één nacht is om snoep te eten en zich te verkleden. Vergeet niet de Halloween kostuums voor je kinderen ... of je gaat een vreselijke nacht tegemoet ... Oooh! En vergeet niet als je je een beetje verloren voelt dat je bij Funidelia de beste ideeën vind voor je Halloween kostuums. Heksen en goochelaar kostuums voor kinderen, vampieroutfits, een angstaanjagende kleine pompoen, een skelet, een spook of een stoute kleine duivel. Wij hebben alle stijlen die je maar kunt bedenken en als jouw kind een Halloween kostuum wilt van zijn favoriete stripfiguren, vind je ook Descendants, Ghostbusters en zelfs Monster High-outfits bij ons. Met onze Halloween kostuums voor kinderen zullen ze doodgaan van opwinding!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Een griezelfeestje met de Halloween kostuums voor kinderen

Halloween kostuums voor kinderen

Trick or treat? Als je deze uitdrukking niet kent is dat omdat je vast nog nooit een amerikaanse halloween film hebt gezien, ofwel omdat je niet zoveel met kinderen te maken hebt, ofwel omdat je je tijdens Halloween meestal niet op straat begeeft.

Geen zorgen, wij zullen je volledig op de hoogte brengen van de traditie van Halloween. De traditie die werd geïmporteerd vanuit Ierland en die zorgt voor veel verkleedplezier in en om huis.

Met onze Halloween kostuums voor kinderen zullen de kleintjes een geweldige Halloween beleven. Ze kunnen langs de deuren gaan en de buren om snoep vragen met de bekende zin “trick or treat”.

De zin “Trick or treat” werd vroeger gebruikt door arme Ieren die aan honger leden veroorzaakt door de Ierse hongersnood veroorzaakt door de aardappelziekte. De Ieren gingen bij de rijkeren langs de deuren om te vragen om eten.

De kinderen zijn degenen die dit feest het meeste beleven omdat ze tijdens deze avond hun Halloween pakje kunnen aantrekken en samen met hun vrienden, de buren bang kunnen maken en om snoep vragen.

Het vieren van Halloween op steeds jongere leeftijd beperkt zich niet alleen tot “trick or treat”. Steeds meer worden scholen, clubs en naschoolse opvangen versierd met Halloween decoratie. Als je niet weet waar je je zoektocht naar Halloween kostuums voor kinderen moet beginnen, mis dan onze aanbevelingen niet!

Kinder Halloween kostuums die nooit uit de mode geraken

De klassieke Halloween kostuums zijn altijd een succes. Welk meisje is niet al eens verkleed geweest als heks? Hetzelfde geldt voor een kleine graaf Dracula. Alle kinderen vinden het leuk om een monster te zijn of om iemand bang te maken, bijvoorbeeld als spook.

Daarom zijn er verschillende Halloween kostuums voor kinderen, die nooit uit de mode geraken. Als je dus niet zo goed weet welk kostuum je moet kiezen, dan zullen wij de kastanjes voor je uit het vuur halen. Ga er goed voor zitten.

Heksenjurken voor meisjes

Heksenjurk voor meisje

Heksen kostuums zijn een klassieker voor zowel dames als voor meisjes. Heksen of tovenaars staan bekend als duistere personages en meestal zijn ze boosaardig. Maar, als een meisje een punthoed opzet, een zwarte tutu aantrekt en een bezemsteel bij zich draagt.. dan geven wij ons direct over en is er van angst weinig sprake.Omdat het feest van Halloween geen eendagsvlieg is, beschikken wij over pakken in allerlei kleuren, niet alleen in het zwart, ook al is dit de avond der doden.

In deze sectie vind je verscheidene versies van heksen kostuums, in de kleuren oranje en roze, gecombineerd met zwart. Met een tutu, een lange jurk, mét bezemsteel of zónder bezemsteel.. De mogelijkheden zijn eindeloos in de wereld van de heksenjurken voor meisjes.

Vampier kostuums voor jongens

Vampier kostuums

De kleine graaf Dracula´s trekken in de nacht van Halloween de straten op. Een vampier kostuums is één van de kostuums die je tijdens Halloween het meeste tegenkomt. Ze zijn gemakkelijk en comfortabel om te dragen, en het kind kan er zorgeloos in spelen en zijn scherpe hoektanden laten zien.

De beroemdste vampiers zijn die uit het verhaal van Nosferatu tot aan die het verhaal van Dracula en de vampiers uit het recentere Twilight. Ook voor kinderen bestaan er verhalen over vampiers zoals: graaf Duckula, Hotel Transsylvanië en van Draculaura uit Monster High waarover we straks meer zullen vertellen.

In aanvulling op de zwarte cape met de rode binnenkant en de rode strik dragen vampiers vaak witte handschoenen en staan ze bekend om hun gevaarlijke hoektanden. Witte schmink, een nepgebit en bloedsporen in de mondhoeken zullen de sleutel zijn tot het creëren van jouw perfecte vampierslook.

Demonen en Duivel kostuums

Duivel kostuums

Soms zijn kinderen echte duiveltjes of demonen en lijken ze wel bezeten. Het ontbreekt ze enkel nog aan de rode kleur en aan hun drietand.

Een duivel kostuum voor jongens of meisjes is voor hen dé oplossing. Voor één dag zullen ze zich werkelijk kunnen omtoveren tot één van deze wezens; de vijanden van engeltjes en het symbool van het kwaad. 

Pompoen kostuums

Pompoen kostuums

Pompoenen spelen de hoofdrol als het gaat om Halloween decoratie. Maar ook zijn ze beschikbaar in de vorm van kostuums. Kleine, lopende pompoenen komen steeds vaker voor tijdens de viering van Halloween.

Bij Funidelia bieden wij je verscheidene pompoen kostuums voor jongens en voor meisjes, met rokjes of tutu´s en pompoen pakjes uit één geheel. Zijn ze niet schattig? 

Skeletpakken

Skeletpakken

Deze geraamtes zijn te gek! Het skeletpak sterft nooit uit en blijft altijd een hit, voor kinderen, voor volwassenen. Velen kiezen ervoor om hun botten tijdens de donkere Halloween-nacht te laten oplichten.

De skeletpakken zijn er voor meisjes met een versie die bestaat uit een rokje of jurkje, en voor jongens bestaan er comfortabele pakken uit één geheel. Ongetwijfeld een top keuze voor tijdens de nacht van de levende doden.. 

Weerwolf kostuums

Weerwolf kostuums

Het is volle maan en het is Halloween. De perfecte nacht voor deze wezens. De weerwolven gaan op jacht. Ze zijn harig en ze transformeren tot meedogenloze dieren, net als roofdieren, op zoek naar een prooi om hun honger te stillen.

Het weerwolf kostuum is een klassieker onder de Halloween kostuums voor kinderen. Om goed herkenbaar te zijn als weerwolf, en om je prooi extra bang te maken, bevelen we een harig weerwolf masker en weerwolf klauwen aan om daarmee goed te kunnen jagen

Kinder Halloween kostuums uit films en tv-series

Naast de klassieke Halloween kostuums, zijn sommige filmpersonages en personages uit tv-series erg populair geworden. De één meer horror dan de ander, op jacht naar spoken, zombie´s en nog veel meer engs. We zullen hier een aantal Halloween kostuums voor kinderen uitlichten die we kennen van film en tv. 

The Walking Dead, passie voor zombie´s

Disfraz de zombie

Ze blijven in de mode als het gaat om horror kostuums. Het zijn de zombie´s, de personages uit de tv-serie The Walking Dead die de laatste jaren erg aan populariteit hebben gewonnen. Zelden komt het voor op een verkleedfeestje, of met Halloween, dat niemand verkleed gaat als zombie.

De trend is ook overgewaaid naar het jongste publiek; zwervend van de ene kant van de straat naar de andere kant, met langzame bewegingen en één slepend been, op zoek naar een slachtoffer om hun tanden in te zetten.

Op dit moment zelfs, is er een zombie-versie van welk kostuum dan ook, van zowel volwassenen als kinderkostuums. Van cheerleaders tot rugbyspelers en van studenten tot zusters en dokters, allemaal zijn ze slachtoffer geworden van een zombie beet.

De kostuums zijn onmisbaar maar de gepaste zombie make-up doet het hem, zonder make-up heb je geen ultieme zombie-look.

Ghostbusters schieten te hulp

Disfraz de Cazafantasmas

Hoewel de film van de Ghostbusters binnen het genre van komedie valt, dienen deze parapsychologen die spoken vangen, als inspiratie voor vele Halloween kostuums.

Deze groep met vier oude klasgenoten van Columbia University, gaan gekenmerkt door het dragen van bruine werkoveralls. Op de rug dragen ze een apparaat, een nucleair wapen, waarmee ze spoken te lijf gaan. Met een ghostbuster kostuum voor kinderen kunnen kids zich vermaken zonder erg angstaanjagend over te komen. Ze zullen andere kinderen achtervolgen, zoals de kinderen die verkleed gaan als spook.

Met deze Ghostbuster kostuums kun je ook de film, de klassieker uit de jaren ´80 volledig herbeleven. 

Monster High Kostuums

Monster High

Veel recenter zijn de Monster High kostuums, een verzameling met poppen die de concurrentie aangaan met Barbie, maar met een modernere en meer agressieve look. De poppen verschijnen op tv en veel meisjes willen zijn zoals zij.

Enkele van deze personages uit deze monsterlijke poppencollectie vertegenwoordigen het kwaad, als dochters van het kwaad. Deze horrordochters zijn de perfecte horror outfit voor meisjes.

Om enkele van de personages te noemen: Draculaura is de dochter van Dracula, Frankie Stein is de dochter van Frankenstein, Clawdeen Wolf is de dochter van een weerwolf en Lagoona Blue is de dochter van een zeemonster.

Ijdel maar griezelig, niemand weerstaat de betovering van deze Monster High personages. En bij Funidelia vind je nu deze Monster High kostuums om te dragen naar Halloween! 

Frankenstein, één van de Universal Studio monsters

Frankenstein kostuum

Gebaseerd op het grootste monster aller tijden in de literatuur, toont Doctor Frankenstein, aan een wetenschapper aan dat hij leven kan creëren aan de hand van verschillende ledematen die hij op onbekende wijze heeft verzameld.

Het resultaat is een eng groen monster met een schroef door de nek, met een vierkant gezicht. Frankenstein is één van de engste horror personages en zeer aanwezig tijdens Halloween feestjes. In deze sectie zul je verschillende versies tegenkomen van het Frankenstein kostuum, voor volwassenen en voor kinderen of baby´s.

Toch zal het moeilijk zijn om kleintjes in Frankenstein pak, eng te vinden :)

Liefhebbende Corpse Bride

Eén van de creaties uit de animatiefilm Corpse Bride van Tim Burton is Emily. Ze sterft in de handen van haar eerste man. Een donkere schoonheid, gekenmerkt door het dragen van een bruidsjurk en een sluier boven haar benige lichaam.

Haar hart klopt niet meer maar deze bruid is nog steeds in staat om iedereen lief te hebben. Ook jouw kleine in een Corpse Bride kostuum voor Halloween zal ervoor zorgen dat velen haar zullen liefhebben.

Naast een kostuum, is de juiste make-up fundamenteel. Enkele tips kun je hier vinden in de volgende video:

Verkleden met de familie of op school

Hoewel Halloween niet een typisch familiefeest is, is Halloween toch een prima gelegenheid om je te verkleden met de familie. Het kinder Halloween kostuum kan worden aangetrokken naar een feestje op school of om samen met vrienden langs de deuren te gaan en om snoep te vragen. Maar je kunt je natuurlijk ook met hele familie samen verkleden.

Nadat we je hierboven enkele ideeën hebben gegeven heb je je vast een beeld kunnen vormen van de verschillende mogelijkheden.
Halloween kostuums voor alle leeftijden kun je hier in het assortiment van Funidelia vinden. Van pakjes voor pasgeboren baby´s, tot kostuums voor kids en voor tieners, en voor dames, heren en voor honden, je vindt ze hier allemaal.

Dit jaar is er geen excuus meer om je niet te verkleden met Halloween. Met onze selectie met horror kostuums, zullen de jeugd en de iets minder jeugdigen, in het middelpunt van de belangstelling staan.

Vind hier je kostuum van hoge kwaliteit, ideaal om cadeau te geven en perfect om te dragen tijdens een schoolfeestje met Halloween. Zeker weten dat ze veel horror-plezier zullen beleven!

Happy Halloween!

Top