Halloween Feest

Ben je van plan een griezelig Halloween feest te houden en wil je dat het een onvergetelijke ervaring wordt? Je bent hier aan het juiste adres! Of je nu versieringen of een kostuum zoekt, wij hebben alles wat je nodig hebt. Je vindt de beste Halloween kostuums voor een angstaanjagende horrorpartij in onze online catalogus. We hebben de beste vampier-, weerwolf-, zombie- en skeletten kostuums... want bij Halloween hoort natuurlijk levende doden en veel bloed. Maak je look compleet met de perfecte Halloween make-up en je laat zien hoe eng je bent. Vergeet de feestdecoraties niet. Hang wat spinnenwebben en heksen op en haal de pompoenen tevoorschijn. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen! Vier Halloween in stijl met een geweldig feest. Snoep of je leven?

Filteren
Uw zoekopdracht:

Halloween

31 oktober is het Halloween: zombies worden wakker en staan op uit hun graftombes, heksen halen hun toverspreuken boven, vampiers slijpen hun hoektanden, skeletten gaan uit wandelen met hun geraamtes en seriemoordenaars uit horrorfilms gaan op zoek naar slachtoffers. Dit allemaal zal zich op loopafstand van jou afspelen want sinds een aantal jaren hebben de Halloween kostuums in Nederland en België voet aan wal gezet.
Dit feest dat we hebben overgenomen van de Verenigde Staten is uitgegroeid tot één van de meest populaire feesten voor jongeren en ouderen. Ieder jaar zijn er weer meer mensen die zich verkleden in een halloween pak om een spookachtige horror avond te beleven. Niet iedereen is er enthousiast over, Halloween zorgt ook voor controversie van critici die stellen dat Halloween een satanistisch feest is.

Wij houden van feest dus wachten wij ieder jaar vol verwachting op dit feest om onze Halloween kostuums te laten zien. In deze sectie, gewijd aan de meest onheilspellende nacht van het jaar, vind je onze aanbevelingen voor de leukste Halloween kostuums. Bovendien zul je hier meer leren over het ontstaan van de traditie van Halloween.

Keltische oorsprong van Halloween

Ook al denkt men dat de origine van dit feest in de Verenigde Staten ligt, de realiteit is anders. In de VS hebben ze deze traditie een commerciële inslag gegeven en deze verspreid over de rest van de wereld. Het waren de kelten die als eerste met deze traditie bezig waren. 2.000 jaar geleden in het huidige Ierland, in het Verenigd Koninkrijk en in Noord-Frankrijk werd gedurende de nacht van de 31e oktober Samhain gevierd, een feest dat het einde van de zomer en van de oogsttijd markeerde, de start van de donkere en koude helft van het jaar.

De kelten waren een volk dat vooral bestond uit herders en hun kalender werd gedomineerd door veeteelt en landbouw. Aan het einde van de zomer leidden de herders hun kudde´s naar de vallei, om ze voor te bereiden op de wintermaanden. Voor hen begon het jaar niet op 1 januari maar op 1 november, wanneer het zomerseizoen officieel ten einde was gebracht.
De winter werd gebruikt om gereedschappen te maken en repareren en om in huis verhalen en legendes door te vertellen aan volgende generaties. De afstand tussen de wereld van de levenden en de doden was toen een stuk kleiner.

Halloween refereert daardoor aan Samhain, het keltische nieuwjaar. In het Gaelisch betekent Samhain dan ook “summer´s end”, het einde van de zomer.

Deze overstap van de zomer naar de winter, van het oude naar het nieuwe jaar, werd gevierd met talloze feesten waarvan het centrale thema de dood was. Figuurlijk gezien zag men in de dood, het afsterven van de natuur en de komst van de kou.
De kelten geloofden dat de vooravond van het nieuwe jaar, de avond van de 31e oktober, Samhain de geesten opriep van overleden personen, en die de gelegenheid bad om zich tussen de levenden te begeven. Gedurende enkele uren verdwenen de regels van de tijd en de ruimte en de doden zouden zo voet op aarde kunnen zetten.
Het feest was een mix tussen angst voor de dood en voor geesten en vreugde over het bereiken van het einde van het jaar. Rituelen werden tijdens deze avond uitgevoerd, zoals het offeren van dieren en het met heilig vuur aansteken van fakkels. Gedurende drie dagen verkleedden de kelten zich met dierenhuiden om de vrijgelaten geesten af te schrikken. Van deze traditie zijn in Ierland nog een aantal dingen overgebleven, zoals de band die men heeft met vuur. Tegenwoordig wordt tijdens Halloween nog steeds een vreugdevuur aangestoken.

 

Halloween op Romeinste wijze

Rond het jaar 43 na Chr. hadden de romeinen het grootste gedeelte van het keltische grondgebied veroverd. Ze waren hier gedurende ca. 400 jaar aanwezig en zoals gebruikelijk wanneer ze een nieuw gebied betraden, kregen feesten en sterke romeinse invloed. Samhain werd gecombineerd met twee romeinse feesten.

Het eerste feest is Feralia; aan het einde van oktober vond de Dag der Doden plaats en werden de overledenen vereerd. Het tweede feest was een oogtstfeest en werd gewijd aan Pomona, de romeinse godin van het fruit en van bomen. Het symbool voor Pomona is een appel. Het is daarom erg waarschijnlijk dat dit de reden is dat appels tijdens Halloween een belangrijke rol spelen. Met Halloween worden nog steeds appel-gerelateerde spelletjes gespeeld zoals in een appel proberen te bijten in een kuip vol met water.

 

Halloween en de komst van het Christendom

Door de romeinen kwamen christenen en kelten met elkaar in contact. Met de bekering van de Britse eilanden en hun nieuwe levenswijze die veraf stonden van de keltische levenswijze, werd door de romeinen geprobeerd om de keltische tradities uit te roeien. Dit lukte niet helemaal, maar Halloween converteerde zich in hoeverre dat mogelijk was tot een christelijk feest.

Op 13 mei in het jaar 609 na Chr. besloot Paus Bonifatius IV het Pantheon in Rome te wijden aan alle christelijke martelaren en werd deze dag toegeschreven aan het katholieke feest van allemartelaren. Later, onder Paus Gregorius, werd deze dag niet alleen gewijd aan allemartelaren maar ook aan allerheiligen en werd de dag verplaatst naar 1 november. De dag waarop al tijdens de keltische traditie en nu bij ons nog steeds allerheiligen wordt gevierd.

 

Halloween, van Ierland naar de Verenigde Staten

In 1846, werden als gevolg van de Ierse hongersnood, miljoenen mensen gedwongen te emigreren naar Amerika. Zij namen hun gewoontes met zich mee, waaronder de traditie van Halloween. Zo ontstond in Amerika de traditie, geïnspireerd op de Ierse traditie, verkleed langs de deuren te gaan om geld en etenswaar te vragen.

Deze traditie kent men tegenwoordig als trick or treat, waarbij kinderen langs de deuren gaan en vragen om snoep. Jongeren geloofden dat zij tijdens deze nacht aan de hand van appelschillen en spiegels de naam van hun toekomstige echtgenoot te weten konden komen. Aan de hand van objecten gemaakt van naald en draad, appelschillen (gebaseerd op de traditie rondom de godin Pomona) en met spiegels maakten de jongeren hun opwachting.

 

Etymologie, herkomst van het woord Halloween

Het woord Halloween stamt uit het Iers: ‘Hallow E’en’ en is een samentrekking tussen ‘All Hallows’ en Eve’, de vooravond van Allerheiligen. Het woord ‘Eve’ is aanwezig in bijna alle angelsaksische feestelijkheden zoals: ‘Christmas’ Eve’ en ‘New Year's Eve’.

De dag van Allerheiligen werd ‘All-Hallows’ genoemd en de avond ervoor, volgende op de traditie van het keltische Samhain, werd ‘All-Hallows Eve’ genoemd. De benaming verbasterde en vormde zich tot het huidige Halloween.

 

De oorsprong van “Trick or Treat”

“Trick or Treat!” is wat kinderen zeggen wanneer de bij huizen van omwonenden aanbellen en ze te laten kiezen tussen: “Onheil of Traktatie”, wat zich vertaalt in “geld of snoep”. Deze uitspraak kent zijn oorsprong in Engeland waar tijdens allerzielen de armen geld of etenswaar vroegen aan rijkere families. Deze gaven hen gebakjes genaamd “zielengebakjes” in ruil voor een belofte te bidden voor overleden familieleden. 

 

De legende van Jack O’Lantern en de oorsprong van Halloween pompoenen

zucca Halloween

De pompoen staat symbool voor Halloween en gaat terug naar de legende van Jack O´Lantern, de lantaarn van Jack.

Het verhaal gaat dat Jack, met als bijnaam vrek, de duivel uitnodigde om met hem te drinken. Jack maakt zijn bijnaam waar en weigert voor de drankjes te betalen. Hij vraagt de duivel om hem om te toveren tot munten die kunnen worden gebruikt om zijn schuld mee te betalen. De duivel transformeert zich dan tot muntstuk en Jack bewaart het muntstuk in zijn zak, samen met een zilveren kruis zodat de duivel niet meer terug zou kunnen keren naar zijn oude gedaante.

Na verloop van tijd besluit Jack om de duivel vrij te laten, mits onder bepaalde condities. Ten eerste, de duivel zou hem gedurende een jaar met rust moeten laten, en bij zijn dood dient de duivel zijn lichaam niet te claimen. Vervolgens bedriegt Jack de duivel opnieuw: hij daagt hem uit om in een boom te klimmen om fruit te pakken. Toen de duivel op het hoogste punt stond, plaatste Jack een kruis onderaan de stam zodat de duivel niet meer uit de boom kon komen. Zo kon Jack onderhandelen en een nieuwe deal sluiten: hem gedurende de volgende tien dagen met rust laten. Iets later, sterft Jack. Door zijn streken wilde god de poorten van de hemel niet voor Jack openen en ook de duivel deed geen aanspraak op zijn ziel, zoals hem beloofd was.

Jack was dus veroordeeld tot het voor eeuwig rondzwerven in het heelal, tussen de hemel en de hel. Zijn weg wordt verlicht door een pompoen met een kaars. Tot vandaag gelooft men dat Jack nog steeds rondloopt met de pompoen met de kaars erin.

 

Halloween is om te griezelen

Bloedzuigende vampiers, huilende weerwolven, hongerige zombies, heksen, spoken, etc…. Een rilling loopt over je lijf en je ergste nachtmerries worden opgewekt. Het is Halloween, een nacht van horror waarop je ervoor kunt kiezen om bang te zijn óf om zélf mensen bang te maken!

Bij Funidelia vinden wij halloween kleding geweldig en helpen wij je om je te verkleden als jouw favoriete enge personage. Wij hebben halloween kostuums in alle soorten en maten en halloween make-up die jouw outfit helemaal af maakt.

Vertrouw er maar op dat wanneer je plezier wilt hebben en tegelijkertijd mensen aan het lachen wilt maken, je de mensen eerst aan het schrikken dient te brengen. Beeld je het oorverdovende geluid in van je vrienden wanneer je onherkenbaar verkleed uit de badkamer komt, je buren tegenkomt of wanneer je uit een lift stapt. Jazeker willen we dat je voor één dag per jaar je naasten angst aanjaagt. Het is Halloween, alles is toegestaan!

Enge Halloween kostuums

Costumi spettrali per Halloween

In de lijst van klassieke Halloween kostuums mogen enkele kostuums niet ontbreken: zombie kostuums, mummie pakken en skeletpakken die allemaal halloween uitbeelden. Zombies, mummies en geraamtes zijn de hoofdrolspelers tijdens de nacht van Halloween. 

Vampier kostuums

Costume da Vampiro

“Ik kom je bloed opzuigen”. Herhaal dit een paar keer en laat je hoektanden zien. Draag één van onze vampier kostuums en niets kan meer tussen jou en je slachtoffer komen. Het is Halloween en maak gebruik van de duisternis van de nacht om je prooi veel schrik aan te jagen. Je zult zo populair zijn dat ze straks in de rij staan om je hun bloed te geven..

Zombie kostuums

Costume da Zombie

Onder de engste Halloween kostuums scharen zich de zombie kostuums. Dankzij programma´s zoals “The Walking Dead” zijn zombie´s weer terug van weggeweest. Velen kiezen deze outfit voor de nacht van halloween om dolend door de straten op zoek te gaan naar mensenvlees.

Als je ervoor kiest om verkleed te gaan als zombie, dan dien je naast het zombie kostuum, ook aan andere onderdelen van je outfit te denken, zoals nep lichaamsdelen, nep littekens, wonden en nepbloed, en natuurlijk een flinke dosis Halloween make-up om je helemaal onder te dompelen in zombie gedaante. Inderdaad, zelfs de voeten zijn belangrijk wanneer je je wilt kleden als een authentieke zombie. Bovendien raden we je aan om je act al eens te oefenen voor de spiegel. Probeer ook te imiteren hoe zombies lopen en hoe ze zich voortbewegen, de sleutel tot een perfecte nabootsing.

Skeletpakken

Costume da Scheletro

Als je je deze Halloween wilt verkleden als skelet met een skeletpak dan heb je geluk. Naast mensen bang maken heb je ook als taak om uitleg te geven over het menselijk lichaam (anatomie). Sexy en bloedstollend tegelijk. Iedereen zal het aantal botten in jouw geraamte willen tellen. Vergeet je zwart met witte halloween make-up voor het gezicht niet!

Hi- Ha- Heksenjurken

Costume da Strega o Stregone

Heksenjurken en heksen kostuums zijn een klassieker op Halloween. Met een heksenjurk loop je niet uit de maat en we zullen er alles aan doen dat je ook als heks aan je horror imago kunt werken. Een goed begin is een blik werpen in onze catalogus met heksenjurken. Snel zul je zien hoeveel keuze je hebt uit verschillende heksenjurken en tovenaars kostuums.

Weet je al welk kostuum het wordt voor Halloween? En wordt jij een heks of een tovenaar? Naast heksenjurken en tovenaar kostuums beschikken we bij Funidelia ook over een ruim assortiment met bijbehorende tovenaars-  en heksenhoeden en over heksenschmink. We hopen maar dat er niemand op het idee komt om een heksenjacht te openen! 

Halloween pompoenen: het leukste oranje voor Halloween

Costume da Zucca

Dacht je dat een pompoen eenvoudige Halloween versiering was? Dan heb je het mis! De pompoen is een deelnemer meer op het verkleedfeest van Halloween. In onze catalogus zul je pompoen kostuums en pompoenen als Halloween versiering vinden in allerlei vormen en maten. Van duivelse pompoen tot sexy pompoen kostuum en kinder halloween pakjes van pompoenen. Kies welk soort pompoen je wilt spelen.

Mummie kostuums

Costume da Mummia

Als je wat jaren wilt toevoegen aan je Halloween kostuum is voor een mummie gaan een goede keuze. Met onze mummie kostuums zul je een authentieke mummie lijken die net uit zijn of haar graf is ontwaakt. Een klassieker waar dan ook, je hoeft je outfit niet ingewikkelder te maken!

Spoken pakken

Costume da Fantasma

Denk je dat je door muren heen kunt lopen? Denk je dat je paranormale gaven hebt? Als je over beiden beschikt dan zullen wij voor hetgeen zorgen dat je nodig hebt om je in een authentiek spook te transformeren. Onderga een gedaanteverwisseling en verkleed je als geest of spook.

We kunnen je natuurlijk aanraden om een oud laken te gebruiken en daar simpelweg twee gaten in te knippen als kijkgaten, maar je kunt het ook op een andere manier aanpakken. Halloween is de tijd van het jaar waarop de origineelste spoken de straat op gaan. Sommige spoken stammen uit het Victoriaanse tijdperk en andere meer reële spoken blijven je jarenlang nadat het feest is afgelopen, achtervolgen. Dus, trek je spook pak over je hoofd en begeef je tussen de levenden! En denk eraan…. BOE!

Horror clown maskers en kostuums

Costumi da Clown horror

Wist je dat er een woord bestaat dat de angst voor clowns betekent? Dit is het woord coulrofobia. Er zijn mensen die het hebben. Deze mensen hebben angst voor deze vrolijk geschminkte heren die niet altijd de beste intenties hebben. Enkele van de symptomen zijn: misselijkheid, zweten, koude rillingen en het hart dat heel erg snel klopt. Er wordt gezegd dat deze angst is ontstaan in de jaren ´80, ten tijde van de beroemde film It van Stephen King. In deze film krijgt een monster de macht over het lichaam van een clown genaamd Pennywise.

Het is niet zo dat wij zo ver willen gaan en het is ook niet onze intentie om mensen te laten lijden, maar… de juiste dosis angst is geoorloofd! En meer nog tijdens Halloween. Als je van clowns houdt die niet altijd de vrolijke clown uithangen, dan is dit voor jou het moment.
Wees een verontrustende clown en voeg je bij de “feestvreugde” met een horror kostuum. Een rode neus, grote schoenen, ballonnen en simpele trucs die voor een glimlach zorgen; toebehoren van een clown die hem tot een clown maken. Vul je act aan met deze onderdelen. Geniet van Halloween en zorg tegelijkertijd voor een glimlach en voor treurigheid of angst. Dat kan alleen met een horror clown kostuum. Het is dus tijd voor de horror clown maskers en kostuums!

Duivel kostuums

Costume da Diavolo

De hoogste autoriteit van de onderwereld, de belichaming van het kwaad en de zonde, de duivel mag op Halloween niet missen. Geniet van Halloween met je duivel kostuum en beleef een nacht vol duivelse verleidingen. 

Weerwolf kostuums en weerwolf maskers

Costume da Uomo Lupo

Als het volle maan is dan is het de nacht van de weerwolven. En tevens wanneer het geen volle maan is! Met Halloween maakt het niet uit of het volle maan of nieuwe maan is, hij ontbreekt zeker niet op het feest! Camoufleer je met een duister weerwolf masker of een geheimzinnig weerwolf kostuum en huil als een wolf in de nacht. 

La Catrina kostuum, het mexicaanse kadaver

Sinds enkele jaren zwerven ze door de straten tijdens Halloween, de bloemenkransen zorgen voor een tijdloze schoonheid. Dit zijn de kostuums van Catrina; een schedel die in verband is gebracht met een Mexicaanse begrafenistraditie. Het resultaat is een fraaie samensmelting van een geraamte en een op karakteristieke wijze geschminkt gezicht. Catrina is de combinatie tussen schoonheid en de griezeligheid van de dood. Onthoud dit kostuum goed want van deze Mexicaanse Catrina zul je er nog vele tegenkomen. Naast het Catrina kostuum is daverende schmink de sleutel tot een goede outfit. In de volgende video kun je zien hoe je deze schmink aanbrengt:

Sexy Halloween kostuums

costumi sexy Halloween

Monsterlijk, angstaanjagend, sinister, maar altijd sexy! Ook al is het Halloween, dan nog kun je mooi en aantrekkelijk voor de dag komen. Bij Funidelia vind je monsterlijk sexy Halloween kostuums.

Je zult zorgen voor koude rillingen, en niet alleen uit angst. Je kunt je verkleden als wie je maar wilt met één van onze sexy Halloween kostuums. Cruella de Vil, Sally uit Nightmare before Christmas, Morticia Addams of de vrouwelijke versie van Beetlejuice staan tot jouw beschikking. 

Halloween kostuums uit Horrorfilms

costumi cinema horror

We snappen dat wanneer je niet weet als wie of wat je je gaat verkleden met Halloween, je even alle horrorfilms naloopt voordat je een beslissing neemt. Geen zorgen wanneer je het niet aandurft om de desbetreffende horrorfilm te bekijken, wij zullen ons best doen om je te helpen.
Verkleed je als Freddy Krueger, Chucky, Michael Myers, of een ander horror filmpersonage. Als je je niet meer goed herinnert hoe hun outfits eruit zagen dan zullen we je daar even aan herinneren. In onze catalogus vind je talloze producten en horror kostuums van bekende karakters uit de belangrijkste horrorfilms. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij een optimale keuze kunt maken.

Halloween kostuums voor heren

Het is nooit te laat om je te verkleden en Halloween is daarvoor het perfecte moment! Kies je Halloween kostuum voor heren uit onze ruime selectie. We beschikken over kostuums die je zelfs in jouw gruwelijkste gedachten je niet voor had kunnen stellen. 

Halloween kostuums voor dames

Wie is er van mening dat een Halloween kostuum voor dames altijd sexy moet zijn? Bij Funidelia vind je de meest originele Halloween kostuums. Duivels, treurig, angstaanjagend en nog veel meer. Alle enge bijvoeglijke naamwoorden omtrent Halloween vind je terug in onze kostuums. Je zult het zelf zien wanneer je begint met het bekijken van onze kostuums, dat je niet kunt stoppen.

Grote Maten Halloween kostuums (tot XXXL)

Halloween is niet het moment om gedag te zeggen tegen comfort maar vooral om je goed te voelen en een leuke avond te beleven. Wij beschikken over grote maten Halloween kostuums, tot en met maat XXXL voor dames en voor heren zodat je je comfortabel gekleed tussen het Halloween gedruis kunt begeven. 

Halloween pakken voor kinderen

costume halloween per bambino

Voor de kids, vooral bij ons, is het tijdens Halloween traditie om verkleed naar een Halloween feestje of naar school te gaan, dat je misschien langs de deuren om snoepjes vraagt (trick-or-treat) en dat je overal uitgeholde pompoenen met ogen en een mond en met een kaarsje erin tegenkomt. De kleinsten in huis vinden het geweldig om zich te verkleden als zombie, vampier, skelet of heks, maar ook het uithalen van grappen bij ouders, grootouders en buren en Halloween spelletjes spelen met vrienden op school is een populaire traditie.

Maar niemand vindt het leuk om twee opeenvolgende jaren hetzelfde Halloween pak aan te trekken. Kinderen groeien bovendien snel en iedere Oktobermaand weten ze al als wie ze willen gaan. In ieder geval, als ze het nog niet weten dan kun je ze altijd helpen door een te gek halloween pak uit te kiezen uit ons brede assortiment met Halloween kostuums voor kinderen.

Halloween kostuums voor meisjes

costumi halloween per bambina

Net zoals jongens vinden meisjes het ook geweldig om zich met Halloween te verkleden en te schminken en om in de buurt te vragen om snoepgoed en grappen uit te halen met hun vrienden en vriendinnen. De dapperste meiden verkleden zich als zombie of corpse bride. Anderen gaan voor de klassiekers en trekken graag een heksenjurk aan, verkleden zich als vampier of als pompoen. Neem rustig de tijd om de verschillende opties met Halloween kostuums voor meisjes die wij je bieden goed te bekijken. Zeker weten dat je het perfecte kostuum zult vinden!

Halloween pakjes voor baby´s

costumi di Halloween per neonati

De eerste Halloween zal nooit vergeten worden. Jazeker beste ouders, het moment waarop het eerste Halloween pakje wordt aangetrokken en hij of zij wordt meegenomen naar een Halloween feest is onvergetelijk. Samen met andere kleine monstertjes worden er ontelbaar veel leuke foto´s gemaakt, waar men nog lang plezier aan zal beleven. Dit moment wil je dus zeker niet zomaar aan je voorbij laten gaan!

Wij helpen je een handje om te beslissen hoe je je pasgeborene kunt verkleden. Je vindt hier een uitgebreide selectie met de leukste Halloween kostuums voor baby´s. Van de klassieke halloween pakjes tot mini-heksen tot mini-pompoenen. Je zult hier ook pakjes vinden voor kleine vampiers en kleine duiveltjes of gekleurde tutu´s, naast skeletpakjes en kleding uit de film The Nightmare before Christmas voor durfals.

Halloween pakken voor Honden

costumi di Halloween per cani

Als je niet bereid bent om het huis te verlaten zonder het bijzijn van je trouwe viervoeter dan hebben we bij Funidelia de oplossing: je hond gaat samen met jou, verkleed, mee naar Halloween! Ja wij hebben vele Halloween kostuums voor honden!

De hele familie (inclusief hond) dient bij elkaar te blijven koste wat het kost. Wij zullen je dus helpen om ook je hond te verkleden.

Halloween kostuums voor duo´s of koppels

costumi di Halloween per coppie

Liefde-haat-haat-liefde. De meest sinistere en raadselachtige relatie in het DC Universum. Met een The Joker kostuum voor hem en een Harley Quinn pak voor haar zullen jullie samen de gekste emoties tot leven wekken. Een excentriek paar.

Halloween kostuums voor gekke stellen
Iedereen vertelt jullie dat jullie het perfecte paar vormen? Zorg ervoor dat heel de wereld jullie ziet en schitter samen tijdens Halloween. Als je niet weet als wie jullie je dienen te verkleden, zullen we jullie hier enkele tips geven met Halloween kostuums voor koppels.

Halloween kostuums voor bijzondere koppels
Oké jullie hebben een crisis in jullie relatie achter de rug maar jullie zijn er samen sterker uit gekomen. Mensen vinden jullie een bijzondere combinatie, jullie zitten elkaar geregeld in de haren maar toch kunnen jullie het erg goed met elkaar vinden. Verkleed jullie voor Halloween als Edward Scissorhands met een vrouwelijke en een mannelijke versie.

Halloween kostuums voor pasgehuwden of voor koppels die op het punt staan zich te verbinden
Willen jullie de relatie binnenkort naar een hoger niveau brengen? Of verschenen jullie recent voor het altaar? Er is geen betere manier om dit te laten blijken met een Halloween outfit dan jullie te verkleden als Corpse Bride en Groom. Vergeet niet om je bruidsboeket achter je rug in de lucht te gooien wanneer je het feest verlaat!

Halloween kostuums voor elegante koppels
Zijn jullie een elegant stel, dan komen jullie in aanmerking om het elegante paar Morticia en Gomez Addams te spelen. Met zijn gestreepte pak is Gomes een elegante heer, leeuwentemmer en trein saboteur (in zijn vrije tijd). Hij is helemaal gek op zijn geliefde, Morticia, met haar hypnotiserende blik en met haar bleke huid.

Halloween kostuums voor onafscheidelijke filmkoppels
Er bestaan vele filmparen maar bijna geen koppel is zoals Regan MacNeil en vader Damien Karras uit The Exorcist. Bij Funidelia beschikken we over een ruime hoeveelheid kostuums van beide personages die zullen zorgen voor kippenvel. Zoals in de film wordt gezegd: “What an excellent day for an exorcism”. Dit kunnen jullie met Halloween goed naspelen.

Halloween make-up & schmink

Trucco Halloween

Het maakt niet uit welk kostuum je kiest. Zonder bijpassende Halloween make-up of schmink is het effect niet honderd procent wat je voor ogen had.

Op dezelfde manier als waarop je je kostuum bij Funidelia uitkiest uit honderden horror outfits, zo kun je hier ook honderden make-up trucs vinden. Latex kits om een zombie gezicht te maken, vampiertanden, gekleurde schmink voor heksen..

Je vindt hier alles. Van eenvoudige accessoires tot producten van hoge kwaliteit voor echte make-up experts op het gebied van het nabootsen van karakters; hier zit je aan het juiste adres. Durf jij het aan? 

Halloween & Horror maskers

Maschere di Halloween

Verontrustende, angstaanjagende en monsterlijke maskers, bewegende maskers, maskers van latex, professionele maskers, en nog veel meer. Deze beschrijvingen wijzen op de Halloween maskers die wij in ons assortiment hebben.

Maak je outfit af met één van deze afgrijselijke maskers waarmee je je gezicht volledig of gedeeltelijk kunt bedekken. Je zult onherkenbaar zijn.

Halloween versiering

decorazioni di Halloween

Een Halloween feest dient tergend perfect te zijn, tot in de details. En daarvoor heb je Halloween versiering nodig!

Accessoires en decoratie zijn bijna net zo belangrijk als kostuums. Bordjes met geschreven boodschappen, wanddecoratie, pompoenen, hangende skeletten, spinnenwebben en in het donker oplichtende objecten zijn artikelen die je terugvindt in de sectie met Halloween versiering. Je kunt je huis omtoveren tot een echt spookhuis. Dat wordt griezelen!

Top