Beer Kostuums

Als je op zoek bent naar de meest originele dierenkostuums, dan ben je op de juiste plek aangekomen! Want bij Funidelia hebben we de beste.

De kostuums van beren zijn zonder twijfel een van de favoriete kostuums voor kinderen en volwassenen, het is waarschijnlijk vanwege kinderfiguren zoals Winnie de Poeh, de Care Bears... of misschien is het vanwege de klassieke teddyberen (Teddy Bears) uit onze kindertijd.

Zoek je een comfortabel, warm, praktisch en natuurlijk schattig berenkostuum? Neem dan eens een kijkje bij onze onesie berenkostuums waarmee je kunt veranderen in een pandabeer of een ijsbeer. Daarnaast hebben we ook kostuums van de bruine beer en kostuums van de pandabeer voor kinderen, volwassenen en plus maten. Je familie en jij kunnen een absoluut schattige berenfamilie vormen!

Bij Funidelia bieden we berenkostuums van de hoogste kwaliteit, vooral voor de allerkleinsten. Bekijk onze berenkostuums voor baby's: roze beertjes, pandabeertjes, een bruin beertje en een knuffelbare ijsbeer.

Vergeet de beeraccessoires voor de finishing touch niet! In onze accessoiresectie vind je haarbanden met harige oren, kindermaskers, maskers etc.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 37 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top