Game of Thrones kostuums: Khaleesi of Daenerys, Jon Snow, en White Walker kostuums

Wij hebben de beste Seven Kingdoms en Westeros kostuums op een rij gezet voor je! Bekijk ongelooflijke Game of Thrones (GoT) kostuums voor het volgende carnaval, Halloween, verkleedfeest of themafeest.

Op deze afdeling vind je een Khaleesi kostuum, een Melisandre kostuum, een Jon Snow kostuum en zelfs een White Walker kostuum. Funidelia heeft het Game of Thrones kostuum waarnaar je op zoek bent. Als je een Daenerys Targaryen kostuum overweegt, bekijk dan ons Dothraki Khaleesi kostuum met een bruine lederen jurk in warrior stijl, de blauwe jurk van Daenerys 'Breaker of Chains, of zelfs het off-white Mother of Dragons kostuum dat Daenerys droeg toen ze Drogon op haar schouder droeg. Maar welk Daenerys kostuum je ook kiest, vergeet de platina blonde pruik niet!

Als jij denkt aan een Jon Snow kostuum, oefen dan alvast jou koude en serieuze uitdrukking, maar haal plezier uit het winkelen voor een met zwart bont beklede cape (zoals die Watchers on the Wall droeg), zwarte leren broek en een zwart shirt of tuniek. Het Jon Snow kostuum is het stoere jongen pak die hij nodig heeft om hem warm te houden, want 'Winter is coming'.

Maar wacht, niet alleen tv kostuums, er zijn nog veel meer Game of Thrones kostuums en maskers! Scoor ook Melisandre's rode jurk, middeleeuwse koninginnen jurken zoals die van Cersei Lannister, krijgermeisjes kostuums zoals Arya's, de koningspakken van Robb Stark en zelfs authentieke White Walker kostuums perfect voor een eng Halloween of Carnavalsfeest.

Denk niet te veel na... verover nu de Iron Throne met deze kostuums voor mannen en vrouwen!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 20 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top