Vegeta © kostuums

Word de Prins van alle Saiyans met jouw officiële Vegeta kostuum! Sluit je aan bij Goku om de slechte Frieza te verslaan.

Filteren
Uw zoekopdracht:

Als jij denkt dat je zo goed bent als de Prins van de Saiyans, dan moet je nu je Vegeta © kostuum halen!

Als je ons Vegeta kostuum leuk vindt, neem dan je vrienden mee en verkleed je als groep met onze Dragon Ball kostuums op je volgende verkleedfeest.

In Dragon Ball, is Vegeta de enige overlevende van Planet Vegeta. Onder het gezag van Frieza, arriveert hij op Aarde om het over te nemen en zijn rivaal Son Goku te elimineren, maar hij maakt de rebelse beslissing om zijn krachten te bundelen met Goku om te vechten tegen het kwaad die de aarde in gevaar brengen, zodoende wordt hij een echte superheld.

Vegeta kent vele krachten: speed attack, Big Bang attack, Saiyan energy attack maar hij heeft nooit de Kamehameha van de Turtle School onder de knie kunnen krijgen.

Vegeta™s kostuum is een blauwe onesie met witte bescherming en gele schouderstukken, precies zoals het karakter van de anime serie.

Bij Funidelia ontdek je de grootste online catalogus Vegeta kostuums en word jij het hoogtepunt op jouw volgende verkleedfeest, met Halloween of met Carnaval.

Top