M&M's kostuums

Verander in een gigantisch leuk suiker snoepje op het volgende feest met onze M&M's kostuums. Het zijn de Amerikaanse versie van Lacasitas, en zijn inmiddels een deel van de popcultuur van het land geworden. Deze zoete kostuums hebben rode, gele, groene en blauwe kleuren en zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor kinderen en volwassenen. Wil je je verkleden als M&M's? Ze zijn ideaal voor een groepskostuum: laat iedereen een andere kleur kiezen zoat alle klassieke exemplaren aanwezig zijn heb plezier door te zeggen "De chocolade smelt in je mond, niet je hand"!

Filteren
Uw zoekopdracht:

De M&M's kostuums zullen niet in je handen smelten, maar ze zullen je een geweldige tijd geven met het volgende carnaval.

Rood, geel, groen of blauw... welke M&M ben jij? Veel plezier met het samenstellen van een groeps kostuum met deze M&M's kostuums. M&M's kostuums bevatten tunieken in jouw favoriete kleuren en een paar witte handschoenen. Of kies de M&M jurk met leuke, expressieve ogen, verkrijgbaar in jouw favoriete kleur. Als je aan een groeps of familie kostuum denkt, dan zijn deze klassieke Amerikaanse snoepjes perfect voor carnaval of een ander verkleedfeest.

Top