Koe Kostuums

Boehoe!! Laat ons je voorstellen de kostuum koe! Hun grappige vlekken en vrolijke gezichten maken de koeienkostuums de grappigste dierenkostuums voor elk verkleedfeest, vrijgezellenfeest, Carnaval of Halloween. 

Om je kostuum perfect te maken, hebben we bij Funidelia een selectie van koeienkostuums voor jou voorbereid. 

We hebben verschillende modellen van koeienkostuums voor volwassenen, ze zijn unisex en dus perfect voor mannen en vrouwen. We hebben ook onesie pyjama stijlen, comfortabel en warm voor je winterse verkleedpartijen. En zelfs kostuums van een koe op schouders, waarmee je zeker de ziel van het feest wordt. 
We hebben ook koeienkostuums voor jongens en meisjes. Ze zijn comfortabel en leuk zodat de kleintjes groots kunnen genieten.
Maar we kunnen onze koefamilie niet afsluiten zonder de koeienkostuums voor baby's te vermelden, we hebben hele knuffelbare modellen waaruit je kunt kiezen. 

Als je op zoek bent naar een goedkoop koeienkostuum, laat ons je onze koeienmaskers aanbevelen. Met deze accessoires en een outfit in zwart en wit heb je op de meest economische en eenvoudige manier een koeienkostuum.

Als je overweegt om een koppel- of vriendenkostuum te maken, twijfel dan niet om een kijkje te nemen bij ons kostuum toro. Jullie zullen zeker een "boehoe" speciaal koppel worden.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 10 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top