Konijnen kostuums

Welkom in de geweldige wereld van konijnen! Konijntjes zijn de favoriete dieren van velen van ons, en daarom een van de dierenkostuums die iedereen leuk vindt. Bij Funidelia hebben we een breed scala aan kostuums van konijn voorbereid, zodat zowel kinderen als volwassenen kunnen veranderen in hun favoriete karakter.

En we hebben een grote catalogus van konijn- en konijnenkostuums. Misschien wil je de wereld van sprookjes en fantasie ervaren door voor een dag het konijnenkostuum van Alice's witte konijn in Wonderland te dragen. Maar als je op zoek bent naar iets zeer origineels en leuks een konijnenkostuum, zoals het roze konijnenkostuum van Chandler in Friends, hebben we dat ook. Allemaal beschikbaar in kinder- en volwassen maten. Je zult ook konijnenkostuums vinden, van de meest schattige voor de kleintjes tot de meest gewaagde in de stijl van Playboy-bunny zoals Bridget Jones droeg.

De konijnenbabykostuums voor de allerkleinsten mogen niet ontbreken, ze zijn zeer comfortabel en gemakkelijk aan te trekken. Ze zullen echt knuffelbaar zijn!

Als je feest een Halloween-thema heeft, of het thema is angstaanjagend, kun je dankzij ons latex konijnenmasker de meest beangstigende haas zijn. Je hoeft er alleen maar bloederige accessoires aan toe te voegen en je bent klaar voor je feest.

En natuurlijk, Pasen konijnenkostuums, ideaal om samen met de familie naar paaseieren te zoeken en samen plezier te hebben. Je kunt de verschillende modellen vinden in alle maten.

Naast de konijnenpakken voor het hele gezin, bieden we je ook accessoires en aanvullingen zoals bijvoorbeeld konijnenoren, sexy konijnensets, make-up, tanden en konijnenneus of konijnenmaskers.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 26 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top