Kattenkostuums voor kinderen en volwassenen

Slijp je nagels en maak je klaar om de eregast te zijn op elk feest met je kostuum kat, een tijdloze klassieker die altijd een hit is. Kattenkostuums zijn altijd welkom op elke carnaval- of halloweenfeest, omdat het een van de meest comfortabele, stijlvolle en veelzijdige dierenkostuums is die je bij Funidelia zult vinden.

Je verkleden in een zwart kattenkostuum biedt tal van mogelijkheden: van het emuleren van de beroemde kat Sylvester tot het transformeren in Catwoman... Er zijn veel verschillende soorten kostuum poesje die je hier kunt vinden! Kies je kattenmake-up en de meest geschikte kattenaccessoires om je meest schattige of wilde kant te tonen, afhankelijk van het kostuum katje dat je draagt.

Verander in de Gelaarsde Kat of in het meest aantrekkelijke Halloween katje met enkele van de modellen "Made by Funidelia". Kies meer originele opties om je kostuum poes nog unieker te maken.

Wandel door onze kattenaccessoiresectie om je pak compleet te maken met een kattenoren en een katje diadeem of kies het meest schattige kostuum van een babykat voor de kleinste van het huis.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 26 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top