Leeuwen kostuums voor volwassenen en kinderen

Met zijn lange manen en majestueuze houding is de leeuw de koning van de jungle, en op een verkleedfeest zul jij de koning of koningin zijn met een leuk en kleurrijk Kostuum van leeuw

Leeuwenkostuums zijn erg comfortabel en veelzijdig en daarom zijn ze een van onze favoriete dierenkostuums. Sommige van onze leeuwenkostuums zijn erg wild met een woest en angstaanjagend uiterlijk, andere zijn sexier en gewaagder en weer andere doen denken aan onvergetelijke filmkarakters zoals het Kostuum van leeuw van De Tovenaar van Oz. Kies het type leeuw dat jij wilt zijn en vind het perfecte kostuum voor jezelf. 

Of je je nu wilt verkleden als leeuw tijdens Halloween of Carnaval, of dat je een vrijgezellenfeest organiseert, bij Funidelia hebben we leeuwenkostuums voor kinderen en volwassenen en ook voor grote maten, tot aan de comfortabele onesie leeuwenkostuums. De kleintjes in het huis zullen schattig en aanbiddelijk zijn gekleed als kleine leeuwtjes.

Laat je inspireren om een themafeest te organiseren met dierenkostuums, je zult veel plezier beleven aan het opzetten van je eigen jungle en het veranderen in je eigen bijzondere koninkrijk in een van onze Kostuum van leeuw. Laat je klauwen zien en brul met kracht! Roaaarrr!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 15 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top