Ariel Kostuums (Kleine Zeemeermin)

Heb jij je ooit afgevraagd hoe het zou zijn om onder de zee te leven? Deze Kleine Zeemeermin kostuums en Ariel jurken kunnen je misschien helpen erachter te komen! Het zijn de meest originele zeemeermin kostuums uit de zeeën.

Onze Ariel jurken doen je voelen als de Kleine Zeemeermin dromend van avonturen in de bovenliggende wereld. Maar maak je geen zorgen, wij zijn Ursula niet, dus we zullen je niet vragen om je stem op te geven voor je Kleine Zeemeermin kostuum!

Dit Disney Prinses kostuum heeft een glanzende turquoise rok met aan de onderkant een vissenstaart. De lavendelkleurige top maakt dat de lange, rode pruik van Ariel opvalt.

Naast Kleine Zeemeermin kostuums hebben wij ook Disney Ursula kostuums, de boze heks uit de diepten van de zee die Ariel bedriegt om haar stem op te geven om King Triton te onttronen. Het Ursula kostuum heeft een zwart, paarse rok en een korte, witte haarpruik.

Vind de perfecte Kleine Zeemeermin en Ursula kostuums voor meisjes en vrouwen, zodat jij mee kunt doen met het favoriete Disney personage van je kleine meisje. Vergeet niet om "Under the sea!" mee te zingen!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 9 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top