Sinterklaas Kostuums & Pieten Pakken

Sinterklaasje, bonne, bonne, bonne, zie ginds komt de stoomboot, zachtjes gaan de paardenvoetjes, de zak van Sinterklaas...

Het is weer bijna 5 december en dat betekend dat we weer leuke Sinterklaasliedjes mogen zingen! Ga jij dit jaar naar de intoch of naar een Sinterklaasfeest? En wil jij je dit sinterklaasfeest verkleden als de goed heilig man of misschien liever als een van de pieten? Wat je voorkeur ook heeft, bij Funidelia ben je aan het juiste adres.

Bekijk onze geweldige selectie Sinterklaas kostuums en pieten pakken online. Naast de mooiste en origineelste verkleedkleding hebben wij ook diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de Sinterklaas mijter of staf.

Geef jij dit jaar zelf een sinterklaasfeest? Bekijk dan onze Sinterklaas versieringen om het huis aan te kleden en laat iedereen versteld staan op pakjesavond! Zet je schoen, zing een sinterklaasliedje en... bestel de mooiste Sinterklaas kostuums en pieten pakken nu uit onze webshop!

De leukste Cadeau-ideeën voor de Sint

Filteren
Uw zoekopdracht:

Sinterklaas en pieten verkleedkleding: mijters, mutsen en nog veel meer.

Hij komt, hij komt... die lieve goede Sint! Deze pakjesavond kan jij volledig in stijl verkleed gaan met onze Sinterklaas kostuums en pieten pakken. Wij hebben een uitgebreide collectie om het Sinterklaasfeest goed te kunnen vieren, van een mooie Sinterklaas mijter tot diverse pieten accessoires.

Bij Funidelia hebben wij alles wat je zoekt zodat jij je als piet kunt verkleden en met pepernoten kunt strooien. Ben je liever de goed heilig man zelf? Dan hebben wij een prachtig Sinterklaas kostuum met bijbehorende mijter, staf en de baard mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Dus maak je klaar om de daken te beklimmen, door de schoorsteen te kruipen, de schoenen te vullen en de kinderen blij te maken! Dag Sinterklaasje, dáág, dáág, dáág, dáág Zwarte Piet.

Top