Hermelien kostuums voor vrouwen en meisjes

Als je altijd de beste van de klas bent geweest en je droomt ervan om in het Ministerie van Toverkunst te werken... dan mag op je volgende verkleedfeest je Hermione Kostuum niet ontbreken.

Want de beste vriendin van Harry Potter is een van onze favoriete personages. Intelligent, dapper, vastberaden en zeer trouw. Ze heeft alles! Net zoals onze Hermione Kostuums voor meisjes en vrouwen, waarbij geen detail over het hoofd wordt gezien.

Maar, hoe zien onze Hermione Kostuums eruit? Het Hermione Granger kostuum bevat de Gryffindor-gewaad met zijn schild en een jurk die het uniform van Hogwarts vertegenwoordigt met rok en grijze trui en wit overhemd met bijpassende stropdas. Als je liever broeken draagt, kun je ook de Gryffindor-gewaad krijgen en het dragen met een zwarte broek en wit overhemd.

Als je de definitieve touch aan je Hermione Granger kostuum wilt geven, kun je je Gryffindor sjaal halen en natuurlijk, vergeet niet je Hermione Kostuum toverstok! Onthoud: Zwaai en sla!

Pluis je haar wat op of koop een van onze Hermione Pruiken en krijg de perfecte look met het Harry Potter kostuum voor vrouwen of onze Hermione Kostuums voor meisjes.

En als Gryffindor niet je favoriete huis is... maak je geen zorgen, want we hebben veel meer Harry Potter kostuums voor volwassenen en kinderen van Slytherin, Ravenclaw of Hufflepuff waarmee je zeker extra punten scoort in de House Cup.

En, onthoud! Het is LeviOOsa, niet LevioSÁ!

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 21 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top