Piraat kostuums voor jongens en meisjes. Piraten kostuums voor baby's

De kleintjes zullen deze piraten kostuums voor jongens en meisjes geweldig vinden. Word de epische Barbarossa of de leuke Jack Sparrow in een van deze geweldige kostuums. Kun je er één kiezen? Deze kostuums zijn perfect voor een thema verjaardagsfeestje waar iedereen zich verkleed. Scoor je piraten kostuum voor jongens met een ooglapje en een houten been en maak het af met schedels als decoratie. Wij hebben zelfs zombie piraat of spookschepen kostuums. Vergeet niet dat je je piratenpakje voor kinderen kunt en moet voltooien met een kapiteinshoed of zakdoek, vest en zwaard. Heb je besloten welke legendarische piraat je wordt? Je vrienden zullen het hoe dan ook geweldig gaan vinden!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Bevaar de zeven zeeën met het piraten kostuum voor meisjes. Word de dapperste boekanier met het piraten kostuum voor jongens.

Bekijk alle opties hier in de online kostuum winkel van Funidelia. Ontdek een geweldig kostuum dat zeker een hit zal zijn bij het volgende carnaval, verjaardagsfeest of themafeest. Het perfecte piraten kostuum voor jongens wacht op je in onze online winkel. Word een dappere boekanier die de zeven zeeën bevaart op zoek naar verborgen schatten. Of vind alles wat je nodig hebt om de hoofdrol te spelen in je favoriete film, Pirates of the Caribbean. Je vindt ookpiraten kostuums voor dappere meisjes. En vergeet het nooit: het leven van een piraat is beter!

Top