Goku© kostuums

Gebruik jouw kamehameha met jouw Goku © kostuum!

Filteren
Uw zoekopdracht:

Maak je klaar om de strijd aan te gaan met Frieza en gooi energie ballen als een echte Saiyan strijder met jouw Goku kostuum!

Er is geen één andere Saiyan strijder die jou kan verslaan als jij jouw Goku kostuum draagt. Neem je vrienden mee en verkleed je als groep met onze Dragon Ball kostuums: Vegeta, Master Muten Roshi, Piccolo en zelfs Frieza.

Goku werd oorspronkelijk als baby gestuurd om de Aarde over te nemen, maar als kind, verloor hij zijn geheugen en groeide op met een puur hart, met de krachten van zijn volk en onder de voogdij van Grandpa Gohan. Goku™s verhaal in Dragon Ball begint wanneer hij en Bulma hun krachten bundelen om samen de Seven Dragon Balls te verzamelen.

Tijdens zijn training leert hij de Flying technique, lightning speed en om de "Ki" aan te voelen (zijn combat power en vital force). En, met de hulp van Master Muten Roshi, leert hij de Kamehameha te gebruiken, de meest bekende vechttechniek van de Turtle School, die draait om een choreografie waarbij de handen zo gebogen worden om een cirkel van Ki energie te vormen welke gebruikt kan worden als aanval.

Son Goku word uiteindelijk de sterkste Z Fighter en de beschermer van de Aarde tegen het kwaad.

Ontdek de grootste online catalogus Goku kostuum en word het hoogtepunt op jouw volgende verkleedfeest, met Halloween of met Carnaval.

Top