Het product is in de meeste gevallen gemaakt van synthetisch materiaal die aan de kostuums een betere pasvorm geven. In sommige gevallen kunnen de kostuums van andere materialen zijn gemaakt. U kunt deze informatie terugvinden in de beschrijving van het product. Dit is alle informatie die onze leverancier ons heeft gegeven, er is niet meer informatie over het product bekend.

Onder de titel van het product staat beschreven wat er wel en niet bij het product wordt geleverd.

Bij de meeste producten zult u een maatgids vinden bij het product.

Bij de producten: accessoires, schilden, zwaarden, pistolen of prinses schoenen zijn slechts in één maat verkrijgbaar, er wordt in dat geval aangeven als het om een product voor kinderen gaat.

Houdt u in gedachten dat de tabel verwijst naar de standaard maten van de fabrikant, hoewel deze kunnen afwijken, tot één maat. Ze dienen slechts ter oriëntatie. Vertrouwt u op uw eigen ervaring en op de reviews van overige klanten.

Wanneer u een bepaalde maat of hoeveelheid selecteert, kan de beschikbaarheid worden beïnvloed en tevens de verwachte datum van levering. U zult deze informatie te allen tijde op de website kunnen bekijken.

Houdt u er ook rekening mee dat afhankelijk van de oorsprong van de fabrikant (meestal Amerikaans), de maat die u op de website ziet staan kan afwijken van de maat die u ontvangt. Uit ervaring raden wij u aan te kiezen voor de meest realistische maat.

Om uw figuur correct te meten, is het raadzaam dat u dit doet slechts gekleed in ondergoed, als u met kleren aan meet kan dat uw werkelijke afmetingen beïnvloeden. Gelieve er rekening mee te houden dat de maten in centimeters worden weergegeven. Bij het meten van uzelf, plaatst u het meetlint stevig en horizontaal op het lichaam, maar let er op dat u deze niet te strak houdt.

De maten hebben betrekking op de persoon die het kostuum zal dragen, niet op de afmetingen van het kostuum. Niet alle kostuums zijn in alle maten op voorraad. Bekijk op de productpagina welke maten beschikbaar zijn.

Wanneer het om lange of gezette persoon gaat, of wanneer u twijfelt tussen twee maten, raden wij u aan om te kiezen voor de grotere maat, deze zal comfortabeler zitten.

barn flicka
  • Borstomvang: Om de borstomvang correct te meten, meet u het op het breedste punt.
  • Tailleomvang: Meet uw taille op het smalste punt.
  • Heupomvang: Meet uw heupen op het breedste punt.
  • Buiten beenlengte: Om de broeklengte te bepalen meet u de buitenkant van uw been. Om dit correct te meten, meet u vanaf de heupen naar de voeten met gestrekt been.
  • Binnen beenlengte: De binnenbeenlengte is de lengte die wordt gebruikt om de broek lengte te bepalen. Meet van de lies tot aan de onderkant van uw voet.
  • Lengte: Om uw lengte correct te meten, gaat u recht opstaan en meet u vanaf de kruin van uw hoofd tot aan de onderkant van uw voeten. Plaats uw rug tegen de muur en leg een boek op uw hoofd om ervoor te zorgen dat u recht staat. Dit zal u helpen om een nauwkeurige meting van uw lengte te verkrijgen.
  • Nekomtrek: Om de omtrek van uw nek te meten, plaatst u het meetlint rond de buitenkant van uw nek.

Gelieve er rekening mee te houden dat de maten in centimeters worden weergegeven. Bij het meten van de hond, plaatst u het meetlint stevig en horizontaal, maar let er op dat u deze niet te strak houdt.

De afmetingen verwijzen naar de hond die het kostuum zal dragen, niet naar de afmetingen van het kostuum. Niet alle kostuums zijn verkrijgbaar in alle maten. Bekijk de webpagina om te controleren of de door u gezochte maat beschikbaar is. Indien u twijfelt tussen twee maten dan is het het beste om de grotere maat te kiezen omdat de hond zich comfortabel dient te voelen in het kostuum.

barn
  • Borst: Om de borstomvang correct te meten, meten op het breedste deel van de borst en ribben, zoals aangegeven in de afbeelding.
  • Van nek tot staart: Meet de lengte van uw hond van nek tot waar de staart begint.
Top