Wolf Maskers

Ben je altijd al fan geweest van weerwolfverhalen?, Is volle maan altijd je beste bondgenoot geweest?, Heb je geprobeerd de vaardigheid te verkrijgen om door middel van zwarte magie en toverspreuken in een weerwolf te veranderen? We hopen dat je de oorzaken die de mythes vertellen om een mens in een weerwolf te veranderen niet hebt geprobeerd, wij geven de voorkeur aan een wolf maskers zodat je je transformatie angstaanjagender kunt maken, zonder dat je enige spreuk hoeft uit te spreken bij volle maan.

Deze weerwolfmaskers zijn ideaal om je weerwolfkostuum mee af te maken, vooral met Halloween. Weerwolven zijn tenslotte een van die angstaanjagende personages die de hoofdrol spelen op de nacht van de levende doden op 31 oktober elk jaar.

Omdat met onze wolf maskers je wildste kant naar voren zal komen, compleet met een heleboel haar, grote oren en angstaanjagende hoektanden. Je kunt kiezen uit de meest angstaanjagende, de meest surrealistische of de meest getrouwe aan het echte dier, we laten de keuze aan jou. Maar wat je keuze ook is, je zult zeker al je vrienden schrik aanjagen met een van hen en geen enkele vampier zal durven om dicht bij jullie te komen.

Doe een van onze wolf maskers op en word de volgende meest angstaanjagende weerwolf in de geschiedenis.

https://www.funidelia.nl/panier
Sorteren op:
Er zijn: 4 producten gevonden
Filter
Uw zoekopdracht:
    Top